Вашиот прв допир со компјутерите

• Креатор на темата ¯\_(ツ)_/¯
  • Време на започнување

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
Pa, negde na 4 godini mi kupija kompjuter, verojatno sum crtal vo paint :)

PS. Ne igram kompjuterski igri osven CS,Fifa,Warcraft i NBA.

Lucio

титула по желба
Член од
26 јуни 2006
Мислења
871
Поени од реакции
42
важно играш игри.. :P
прв пат на комп седнав на 4-5 години и тоа на вујко ми на комп и знам оти цела вечер (едно 5-6 саати) играв Jazz и нејкев да си одам после дома.. =|

^Cutie^

*Charming Princess*
Член од
22 март 2007
Мислења
869
Поени од реакции
1
Ееееееее нооооооооого одаамна не се ни сеќавам салам..Знам оти птбио компјутер ми беше ПЕНТИЅМ 2, а тогај бее најјаки..Саа размислејте кога...

Член од
21 јуни 2007
Мислења
1.446
Поени од реакции
10
Od 5 godini imav kompjuter i ko mal po4nav so ctranje vo Paint !!!

moskva_bojan

Kirk Hammett
Член од
28 јануари 2007
Мислења
470
Поени од реакции
3
prv dopir so PC na 4 godini. Prva igra koj sum pocnal da ja igram e Duke Nukem

*OSS*

Commentless.
Член од
13 мај 2007
Мислења
818
Поени од реакции
43
ехеее мајка ми да не почнеше да работи во Работничкиот Универзитет незнам кога ќе ги откриев компјутерите :P потоа се сеќавам дека нонстоп одев по интернет кафулиња и кај другарка ми нон стоп "висевме" кај неа игравме пац ман на мамето се додека не добив мој компјутер а кога ми ставија интернет веднаш беше општа возбуда :vozbud: хаха и вируууууууууус хахаха

Ece

*Sunshine*
Член од
7 јули 2006
Мислења
2.567
Поени од реакции
47
Па јас не памтам кога точно беше, али знам дека од негде 9 години играв по малце на компјутер, а од 10 години користам и интернет. :)

Crash Override

H4CK1N6 15 N07 4 KR1M3
Член од
14 јуни 2007
Мислења
157
Поени од реакции
0
5 godinki koa imav mi kupija kompjuter...ja imav lasersko gluvce od svajcarija mi pusti dedomi abe KEIF ...ama ne igrav igri togas togas supermario bese vo moda a na PC-to "ucev":)

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
Pa toa bese negde pred 6-7 godini...Ne mi tekinja so igrici igrav, mozda bese minesweeper? :D

Рунчев

Esi mi dobaaar
Член од
29 мај 2007
Мислења
1.263
Поени од реакции
191
Pa nekade 7-8 odd koga mi go donesoa igra Claw karti i biljard i slicno, a da koga mi go donesoa imase instalirano i CS taka da ne stanuvav od kompjuterot prvide 2-3 meseci !!!

Г

Гоццццце

Гостин
Хе, првата седнуванка на компјутер, пред 8 години, тогаш излегоа дракула 99 мислам и томб рајдер, се скапав од играње, па после тоа ја викав сестра ми да ми каже од каде се исклучува, не знаев каде е старт. :))
Имав 7 години.
Перформанси : 16 мб рам , 6 гб хард

Член од
9 јуни 2005
Мислења
211
Поени од реакции
23
comodore 64 i srafcigerot u raka da nasteluvas igra, tehnologija old skool rulz!

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
Првпат осетив тастатура на 5-6 годишна возраст...а тогаш ја играв Prince Of Persia таа првата шо излезе 2D шо беше....закон

X3m

Титула по желба
Член од
20 јуни 2007
Мислења
445
Поени од реакции
177
i ja isto kako Boliglava prv pat na 5-6 godini vo nekoja igracnica bese igrav SONYC i mame 32

The General

A Slight Case of Overbombing
Член од
6 мај 2007
Мислења
478
Поени од реакции
13
Мислам дека беше компјутерот кај татко ми на работа... Или па беше компјутерот кај мајка ми на работа... :raz: Како и да е, првиот компјутер го купив во прва година средно и има преживеано се и сешто, од бришење на цел Windows од моја страна и незнаење, до пад на системот, истурање кафе врз тастатурата од страна на една другачка, заразување со бројни разно-разни вируси и на крај заврши кај тетка ми, од каде му се изгуби трагот. He will be missed.

Kajgana Shop

На врв Bottom