Вашиот прв допир со компјутерите

• Креатор на темата ¯\_(ツ)_/¯
  • Време на започнување
Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
Пред едно 10 години беше мислам. Ама не се сеќавам баш.

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
Prf kompjuter doma zemafme koa imaf 2 god mu trebase na tatko mi za rabota.. I ja znam deka majka mi mi pustase Pasiens ili kao i da se vikaa tie kartite ponekad i ja si igraf.. I ednas koa nauciv sama da si pustam..Na 3 god negde.. Se raduvav ko Amerika da sum ja otkrila i na komsii si se pofaliv duri :DDDDDDDDDDDDD A inace toa so procitav negde Tekken nekoj deka igral.. Iskreno da vi kazam.. Taa igra mi e za Sony RODENA ne e ist filingot na PC :D Tekken i Crash se za sony END of Discussion :D

Член од
28 април 2007
Мислења
53
Поени од реакции
0
Mojot prv dopir so kompjutertot bese na 6 god. Bese nesto posebno. Bese kako... kako vodenje ljubov...:pos: :pos: :pos:

Член од
23 март 2007
Мислења
2.370
Поени од реакции
62
Prviot kontakt so nego mi beshe vo sedmo oddelenie, na ucilishte na cas po informatika, a negovoto ime beshe MARTA(brejjjjjjjjjjjjjj):pos2:

rich_bitch1

~DARLING~
Член од
15 март 2007
Мислења
744
Поени од реакции
5
mojot prv dopir so kom bese koga imav 4god,togas bese aktuelna igrata mario,pa ja igrav edno 3-4 casa bez prestanok,znaci oci vadev na kom,pa sega zatoa i mi e osteten vidot.AH MARIO MARIO

ПрИтИ_гРл

Unforgivable ♥
Член од
6 јуни 2006
Мислења
2.554
Поени од реакции
22
На 6 години! Татко тогаш ми купи лап топ најобичен, знам памтам ја игав цело време Супер Марио!:pos:

Lunatic

Universal Warrior
Член од
27 април 2007
Мислења
112
Поени од реакции
0
Pred 9 godini.Bev 6 godini togas...i bev vo net kafe so bratucedka mi i go cepnav za 1rv pat....

Член од
17 март 2007
Мислења
702
Поени од реакции
26
За п'рви п'т пипнах комјут'р през 1988-ма когато започнах да уча в т'рговската гимназија. Беше голјама таратајка :)

Разбира се, веднага намерих култовата за времето си игра "Каратека" и докато не пребиш шефа не се спрјах... едва не ме изгониха от училиште.
Иначе сега като погледна това си беше п'лна скр'б...
Характеристиките му:

CPU 6502/1MHz; RAM 48КБ; ROM 12KB; Разделителна способност - 280х120; OS: Apple-DOS;

Като пари струваше колкото половин автомобил Лада - 4500 лева :) и само децата на големите партијци имаха такива в к'шти...
Хард диск нјамаше...

Член од
25 август 2006
Мислења
336
Поени од реакции
6
На околу 5-6 години и првиот контакт го имав со лап топ:zver: и чат пат си играв со мините

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
прв пат кај братучет ми бев второ или трето.искочив цел црвен запален.best feeling ever

a n g e l c e

^ Poison Girl ^
Член од
25 јануари 2007
Мислења
1.202
Поени од реакции
5
бев многу мала и постојано ја играф играта марио ми беше омилена

LoveAshlee

I dont have a plan..thats the point
Член од
27 мај 2007
Мислења
475
Поени од реакции
2
Прво - Второ оделение :) E oтогаш немам станато ! :):)

Vikuska

I know the pieces fit...
Член од
17 јуни 2007
Мислења
879
Поени од реакции
7
se se sluci tolku nenadajno. bese toa dalecnata.... hahhahahahaha:pos2::pos2::pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom