Кажи за првио шо го памтеш, ајНе паметам.....ни каде беше, ни со кого беше..
(од што бил толку арен па сум заборавила)
Кажи за првио шо го памтеш, ајНе паметам.....ни каде беше, ни со кого беше..
(од што бил толку арен па сум заборавила)
Отвори тема за последниот секс, па да ти одговорам додека не сум го заборавила и тојКажи за првио шо го памтеш, ај
Знаеш дека ја несум по отварање теми, а ти си, ем одамна не си отворила. Мислам дека топ ќе биде темата АјмоОтвори тема за последниот секс, па да ти одговорам додека не сум го заборавила и тој
OkМojot prv seks beše na 17 godini Kaj nego doma dodeka negovite ne bea doma.
Имаше еден филм на темава. Не се сеќавам на насловот. Приказната идеше - беа двајца другари, на едниот супер му одеа тие работи а другиот немаше успех. И оној неуспешниот го праша другарот кој е рецептот за успех? Другар му му одговори дека се што му треба е романтика - пригушено светло, насекаде ливчиња од рози, запалени свеќи и тивка музика -особено било што од Бери Вајт(Barry White) итн. Речено-сторено. Типов стори се што треба- и музика од Бери Вајт и затементо светло и рози и свеќи - и ја покани типката на која и го имаше меракот. Се тргна супер - типкава ги прими сите вибрации почнаа да се милуваат - и ... Типот од што беше многу возбуден ја турна најблиската свеќа, од свеќата се запали завесата, па еден пожар...катастрофа! И додека обајцата онака разголени се трудеа да го изгаснат пожарот мафтајки панично со прекривките од креветот правејки пожарот да збукне уште повеќе им се случуваа и други непријатности заради наместената романтика - а другар му кој во тој момент поминуваше под терасата, ја слуша музиката и си промроре демек баш ми е драго, конечно му се посреќи. Следна сцена беа пожарни коли кој завиваат, итн.:helou:Може ли некој да ми каже шо може да се направи за првиот секс за да се опушти девојката? И да ми објасни каков е првиот секс..се што треба да биде кажано да ми го каже
Значи сами сте биле кај него дома додека неговите не биле дома.Мojot prv seks beše na 17 godini Kaj nego doma dodeka negovite ne bea doma.
https://www.slobodenpecat.mk/audio-roditel-na-srednoshkolka-od-skopje-obvinuva-za-skandalozni-aktivnosti-na-kamp-seksualna-edukacija-pod-sekoe-nivo-decata-pobarale-psihijatriska-pomosh/?fbclid=IwAR09Z51cHe4Y9FmjYw2rANo7QI8PccKGwKTo4ZDZLwgkoFZSWMjMBvx8t7cМojot prv seks beše na 17 godini Kaj nego doma dodeka negovite ne bea doma.
Добро, сакаш да ми кажиш дека у ствари не биле неговите дома, а овие биле сами? Кај него дома? А неговите не биле???? А овие сами???Значи сами сте биле кај него дома додека неговите не биле дома.