Suvopi4est
The One & Only
- Член од
- 4 февруари 2011
- Мислења
- 148
- Поени од реакции
- 18
хахах 100,1 % сигурен ... Барем по гласот она бешеСигурен си дека неа ја кинеше???
хахах 100,1 % сигурен ... Барем по гласот она бешеСигурен си дека неа ја кинеше???
Другар ти за романтика и такви ствари можеш да си организираш како сакаш.Среди, намести ова она, музиче ако сакаш еве нека стави некој нешто добро а имаш и тема на која песна сакаш да имаш секс мада тоа се веќе желби на искусни хаха а за романтика побарај совет од женските тие на тоа внимаваат повеќе.Иначе ако идеш година дена со неа не си ја фаќал до сега бе брат? Па опуштеноста на треба да биде проблем зашто ако ете не сте имале секс барем да ти давала да фаќаш малце по малце се повеќе и повеќе? Гола цицка и фати? Или вака чекавте една вечер и ке се соблечете и под кебе ке се пикете и ке се тресете ке чекате некој да почне.Па до сега ако не скроз ама добар дел од телото би требало да и имаш запознаено, цицка да не правам муабет, па летоо па на голо да фаќаш додека ја лапаш паа мајкуму кој век сме девојчињата даваат такви работи.Незнам какво ти е девојчето ама сепак некои работи до сега сте можеле и сега да ви биде полесно за опуштање.Имаш и порничи да гледаш како ја кинат ако тоа ти треба еве како бонус и постов ставам ова, ама на приватна порака за линк не овде.Со женскава одам 1 година..не сакам на тој начин..
Аха....хахахах ме насмеа.. се факаме и тоа многу..за се ..и на голо..ама кога ќе дојде збор за секс знам дека на сите женски им е страв..и тоа ми беше .шо да напраам
There are always exceptionsхахахах ме насмеа.. се факаме и тоа многу..за се ..и на голо..ама кога ќе дојде збор за секс знам дека на сите женски им е страв..и тоа ми беше .шо да напраам
Брат купи некој шампањ ,напраи некој мексички чипс, викнија кај тебе, пушти музиче тивко,многу тивко ( по можност некои балади од старине 90') ... и нема кај да бега веруј а и башка убав гест е...:salut::helou:Може ли некој да ми каже шо може да се направи за првиот секс за да се опушти девојката? И да ми објасни каков е првиот секс..се што треба да биде кажано да ми го каже
Шубо ќе им мирисаат здивовите од мексиканскиот чипс, мх мх мх.Брат купи некој шампањ ,напраи некој мексички чипс, викнија кај тебе, пушти музиче тивко,многу тивко ( по можност некои балади од старине 90') ... и нема кај да бега веруј а и башка убав гест е...:salut: