Вашата коса...

N

NightFuneral

Гостин
Еве прашав.Значи таму кај стара рампа,по јужен булевар,имало некоја огромна реклама Лиде Комерц,и таму се влагало.Негде позади рамстор,барај ја таа голема реклама,ваљда видлива е,иначе преглед бил бесплатен, и ти препорачувале шампони и какви третмани треба.

CafeDelMar

Luminance
Член од
29 октомври 2007
Мислења
6.507
Поени од реакции
14.693
Еве прашав.Значи таму кај стара рампа,по јужен булевар,имало некоја огромна реклама Лиде Комерц,и таму се влагало.Негде позади рамстор,барај ја таа голема реклама,ваљда видлива е,иначе преглед бил бесплатен, и ти препорачувале шампони и какви третмани треба.
Мммм...интересно.Ептен ти благодарам,уште тоа ми остана...знам дека звучам очајно ама нема полошо нешто од тоа да ми изгледа косата ко перика и тоа позајмена не моја:pos2:

N

NightFuneral

Гостин
Мммм...интересно.Ептен ти благодарам,уште тоа ми остана...знам дека звучам очајно ама нема полошо нешто од тоа да ми изгледа косата ко перика и тоа позајмена не моја:pos2:
No problem :helou:

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
Вака ...
Каква боја на коса имате?
Дали таа е вашата природна боја?
Кратка,медиум или долга коса имате?
Дали експериментирате со изгледот навашата коса или како и секогаш?
Темно - кафена. Според некои и црна. :icon_conf
Да.
Леле бе ќе вриштам. Имав долга, ја ишишав кратко, и сега си се растеме.

Ц. Цел живот ми е виткана косата, неколку пати ја имам исправано (со четка и фен), боја не сум менувала... Ако се брои тоа што понекогаш е собрана, понекогаш пуштена и мал милион такви комбинации, ок. Инаку промени бог знае какви... Не сум. :)

B

black angel

Гостин
temna kafena sea se farbav crna so kna.mn dolga mi e do gs i ja nemam isisano od 4-to odd mn ja cuvam i stavam silikonski kapki,i maska od bademovo maslo pocesto si ja nosam pustena taka mi e polesno poso mi e vitkana nema mn potreba od frisuri

AnaMercury

Love is only a feeling...
Член од
30 декември 2007
Мислења
1.097
Поени од реакции
190
косата ми е природно руса...прво почнав со неколку црни прамени, па ај уште неколку...и така сега целата коса ми е фарбана црна. Сите ми велат дека русата ми е поубава, ама мене повеќе ми се допаѓа оваа боја и не планирам да ја менувам...

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Природно косата ми е кафена, но веќе неколку години ја шатирам со неколку видови на кафени бои и си ја сакам таква. Пред неколку години се ишишав краткичко али одвај чекав да ми порасне. Ми стојат шишки и долго носев и си се свиѓам така, но ме нервираат и тешки се за одржување. Иначе најчесто ми е права, ретко ми текнува да ја извиткам. А многу си се грижам за косата и ставам маски, силиконски капки, млека за коса, за врвовите капки и што уште не при секое миење.
еве ми ја косата :)

Член од
12 февруари 2008
Мислења
338
Поени од реакции
16
мојата коса е кратка не она скроз кратка и многу често ја фарбам сега моментално ми е лешник боја а за некој ден ќе ја фарбам црна

Ted Dettman4e

Real Optimist
Член од
25 јуни 2007
Мислења
1.697
Поени од реакции
56
Црна,долга ја носам со венче и убаво ми е!!!!!:toe:

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
Темно кафена коса имам,права,средна должина.Никогаш ја немам ни шатирано ,ни фарбано ,ништо.Не сакам да експериментирам со изгледот:pipi:

Член од
2 август 2008
Мислења
743
Поени од реакции
460
Долга коса..природната боја ми е смеѓа моментално ми е изнијансирана =) ни јас не сакав да експериментирам со изгледот али сватив дека секоја промена е добра а и не зажалив ниту за парите,ниту за новиот изглед =)

Член од
11 септември 2008
Мислења
261
Поени од реакции
20
Kosata mi e kafena,pa i izvadiv nekolku plavi prameni,pa uste nekolku...i uste nekolku plavi prameni i sega mi e plava i se naogja po nekoj pramen od prirodnata boja:wink:

E

`EsCaPe`

Гостин
Мојава коса.. Природна ми е светло кафеава, али сега се имам фарбано црвена.
Сум била фарбана и темно кафеава и црна.. Али вака мислам најдобро е.
Сакам да експериментирам, па затоа сум пробала се живо..освен плава. И нема да пробам :)
Иначе ставам маска, ама ретко, дека многу ми ја мрси косата.

И толку..

Desire

Refuse,Resist
Член од
25 декември 2007
Мислења
1.823
Поени од реакции
284
Оф мојава коса :( Низ што не пројде у последниве 4 месеци.Природно ми е(да не се фалам ама) многу убава :) Светло кафена со посветли прамени ко шатирана,ама јас ко јас,ми текна да се фарбам.И прво бев портокалова,нешто ко природна црвена,после тоа ми се здосади и се префарбав у дреч црвена,воедно и се шишав а не требаше,шубава долга коса си имав,сега за жал ми е медиум накај долга.И после не знам што ми стана ама тоа црвеното ич не ми се свиѓаше,а и не ми ја погодија баш бојата,јас сакав подреч,они ми ја направија појќе накај розе-бордо некоја боја,и како што избледуваше се појќе и појќе личеше на розева,и ми се одмили бојата скроз,таква црвена више никад.И на крај се префарбав у црна,односно темно кафена за да можам пак да се префарбам.Сега наредно ставам кафено-црвена ко чоколадна нешто така му доаѓа,и готово тоа крајно више не се фарбам :)

GothLady

Heinous
Член од
16 јуни 2008
Мислења
283
Поени од реакции
33
Моментално ми е црна, највише ми се свиѓа :pipi:
Иначе сум ги спробала свите нијансе на кафеава, после сум била и со црвени прамени, и со плави... ужаааас, кој ќе ми текне шо сум праела со косава :tapp:
затоа не знам каква ми е природната, најверојатно светло кафеава :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom