m.marko21
-STR8-
- Член од
- 16 мај 2008
- Мислења
- 1.177
- Поени од реакции
- 75
ok фала но веќе доста ми се различни ком. а сите бавниНе може да се зимаат само делови.Стриктно цел компјутер дали десктоп дали лаптоп тоа е твој избор :helou:
ok фала но веќе доста ми се различни ком. а сите бавниНе може да се зимаат само делови.Стриктно цел компјутер дали десктоп дали лаптоп тоа е твој избор :helou:
Нема за бруцоши пошто голем дел од тие бруцоши нема да стигнат до 4-та година.Јас си знам на туризам кај мене.Бевме на почетокот 400 души,а еве сега на крај останавме едвај 40.А зашо да нема бе за бруцоши...наместо да не мотивираат..они ко у стил...стигни до 4-та дај 5000евра потроши ги твоите нерви (а богме и години) и ние за возврат ќе ти дадеме ваучерче за да си купиш ново тапа компјутерче...не шала на страна браво за потегот ама мора и на тоа да се поработи...
Да сите апсолвенти добиваат!А тие од приватните универзитети ќе добијат ваучери? Ако они добијат ваучери за компјутери, тогаш....:uvo::kesa::nesvest:
Имам познат кој сака да купи компјутер, ама како тоа да биде легално.
Претпоставка дека доаѓа инспекција и ме прашува кај ми е компјутерот со Х,У перформанси што е купен од М фирма? Јас покажувам нотарски договор дека го продадов, а за возврат си купив друг компјутер, подобар од овај. Ова би било и правно сосем фино. Ама дали е доволно? Т.е. дали со тоа што даваат ваучер МОРА да купиш твоја конфигурација која би ја користел одреден период (1,2,х години).
ЕДИТ: Кај отиде постот?
Мувата моја ви ја покажувал професорот?:baeh:jako e voa
minatiot mesec ni go pokaza profesorot po programiranje na lazaruz (paralelen na delphi u linux)
zboruvam za programcevo so muvata
Fixed! (гејминг лаптоп)Ваучерите битребало да се делат после 15ти овој месец!Иначе ќе земат сите факултети кој се признаени или кој имаат акредитација!Значи ваучер и + едно 1500-2000 еврича и ете ти добар лап топ!