Бјело дугме во Метрополис Арена - 25.10.2008

Статус
Затворена за нови мислења.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.512
Поени од реакции
8.131
[zEUs];1781653 напиша:
Ќе им покажемо на Македонија како тетовчани праа шутке :wink: а ќе те частим ако ми падне салото :pos2:
Дај плз. Шутка на Хајде мо у планине :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Простете за офтопиков, ама морав, прстите беа посилни од мојата самоконтрола.

В

Вори

Гостин
Е не шутка на групи и пејачи кои се вечити наркомани и кои без дрога не можат да отпеат ниедна песна..Знам дека си модератор али не треба да ги потценуваш Дугме зашто има многу на форумов кои ги сакаат и почитуваат нив и нивната работа..На балканов нема и нема ни да има група како Бијело Дугме,и готово..ако не сакаш да ги слушаш нив не мора да пишуваш и да ја расипуваш темава!!

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
во право си е бе дететооооо
на шо ќе се шуткатееееее
на џурџевдан? :nesvest: :nesvest: :nesvest:

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Даворе, поентата беше дека Дугме немаат песна за шутки, не знам кај се натокми Зевс да се шуткат... Ти пак скокна да го браниш без да разбериш шо посочвеше Тончи.

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
Е не шутка на групи и пејачи кои се вечити наркомани и кои без дрога не можат да отпеат ниедна песна..Знам дека си модератор али не треба да ги потценуваш Дугме зашто има многу на форумов кои ги сакаат и почитуваат нив и нивната работа..На балканов нема и нема ни да има група како Бијело Дугме,и готово..ако не сакаш да ги слушаш нив не мора да пишуваш и да ја расипуваш темава!!
никој никого не потценува и напаѓа.... јас ги сакам бјело дугме и утре ке одам али се согласувам со тончи ( што е вистинска реткост) Бјело дугме нема допирни точки со шутка... дај малку разграничи поими... потсети се на песните на дугме.. музиката и свето тоа и кажи ми на што ке се шуткаш?.... деца деца... читајте малку што се дешава а не само да се оправате и карате и со непотребни дискусии со насилна конотација...

гушки... се гледаме утре

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Не,ќе се замараме со Чак Норис и таквите идиоти како него!
Незнам сега кој ја уништува темата :tapp:
Само сакаа да ти посочат дека Бјело Дугме НЕ се група на која можат да се прават шутки бидејќи не се ...незнам како да се изразам, агресивни.
Не се фрлај одма ко слепец на стап..

petar_joker

OLD ROCKER
Член од
5 септември 2007
Мислења
1.249
Поени од реакции
57
Ај ве молам не забегвите многу од темава. Немам друго шо да кажам освен да ви пожелам на сите шо ќе ојте утре на концертов, убо да си помините и заутре да си ги кажиме доживувањата. Позз

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
абе пак и вие зедовте да им објаснувате...
тие си решиле дека ќе се шуткаат и нека се исшуткаат децата, може и ќе ги исфрлат надвор, па ќе се ослободи повеќе место за вас:pipi:

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Da ne znae nekoj dali kje ima utre karti na vrata i kolku bi kostale ????

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Аеб кој ќе го викнемо Чак Норис ќе напрае тоа шутке за памтење :pos2:
п.с Чак Норис е тетовчанец :vozbud:

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Џокерче, во десет кај Охридска Банка беше, така?

В

Вори

Гостин
Незнам сега кој ја уништува темата :tapp:
Само сакаа да ти посочат дека Бјело Дугме НЕ се група на која можат да се прават шутки бидејќи не се ...незнам како да се изразам, агресивни.
Не се фрлај одма ко слепец на стап..
Не знам за вас,јас поимот шутка го разбрав поинаку и затоа изреагирав така,и вие не скокајте одма како слепци за стап..боже господе:tapp:

Член од
29 август 2008
Мислења
152
Поени од реакции
5
Јас и цел бенд зедовме ВИП карти (800 денари) за да ојме на ова нема шанси да се пропушти :D:D едвај чекам утре да дојди за да одиме

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom