Бјело дугме во Метрополис Арена - 25.10.2008

Статус
Затворена за нови мислења.

petar_joker

OLD ROCKER
Член од
5 септември 2007
Мислења
1.249
Поени од реакции
57
[zEUs];1787717 напиша:
Брат не ти е малце рано :S
Иначе ние сме од Охрид. Сакаме малку да шетниме низ Скопјево, да се видиме со другари некои и зато.

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Иначе ние сме од Охрид. Сакаме малку да шетниме низ Скопјево, да се видиме со другари некои и зато.
Аааа оки :wink: , дека мие од Тетово ќе идемо у 6 :pos2:

А дан знае некој дали ќе даваа маице од бијело дугме и датум и име на концертот ???

petar_joker

OLD ROCKER
Член од
5 септември 2007
Мислења
1.249
Поени од реакции
57
[zEUs];1787773 напиша:
Аааа оки :wink: , дека мие од Тетово ќе идемо у 6 :pos2:

А дан знае некој дали ќе даваа маице од бијело дугме и датум и име на концертот ???
Не ми се вервит. Јас преска си купив една (одвај најдов). Имам уште една која што ми е поклон од драгиот пријател Филип (Фантом_ох).

mile_panikaaa

Нормален
Член од
28 април 2008
Мислења
348
Поени од реакции
9
[zEUs];1786980 напиша:
Аеб кој ќе го викнемо Чак Норис ќе напрае тоа шутке за памтење :pos2:
п.с Чак Норис е тетовчанец :vozbud:
Не го издавај бе сеа ќе знае светот! :pos2::pos2::pos2::pos2:

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Мислев на концертот дали ќе даваат, дека слушнав дека за првите 1 000 шо ќе влеза ќе има маице ?!

mile_panikaaa

Нормален
Член од
28 април 2008
Мислења
348
Поени од реакции
9
[zEUs];1787786 напиша:
Мислев на концертот дали ќе даваат, дека слушнав дека за првите 1 000 шо ќе влеза ќе има маице ?!
Аа да бе ако е за тоа ја од 5 ќе доем таму ќе чекам за маица.:pos2:А бе шо ќе ти речи и на мајка ти ќе ти сошие! :pos2::pos2:

petar_joker

OLD ROCKER
Член од
5 септември 2007
Мислења
1.249
Поени од реакции
57
[zEUs];1787786 напиша:
Па за то и јас ти викав, значит... не ми се вервит.

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Аа да бе ако е за тоа ја од 5 ќе доем таму ќе чекам за маица.:pos2:А бе шо ќе ти речи и на мајка ти ќе ти сошие! :pos2::pos2:
Па ја мислев да доем од 3 ако даваја маице :pos2:, и не ја мешај макја ми у ова :pos2::pos2::pos2:

Па за то и јас ти викав, значит... не ми се вервит.
Не ти се вреврит ја не сум толку песимист мислим дека ќе даваа :vozbud:, дека скоро на секој концерт на бијело дугме даваа маице :wink:

petar_joker

OLD ROCKER
Член од
5 септември 2007
Мислења
1.249
Поени од реакции
57
[zEUs];1787813 напиша:
Па ја мислев да доем од 3 ако даваја маице :pos2:, и не ја мешај макја ми у ова :pos2::pos2::pos2:

Не ти се вреврит ја не сум толку песимист мислим дека ќе даваа :vozbud:, дека скоро на секој концерт на бијело дугме даваа маице :wink:
Ама знајш шо беше разликата?? Разликата беше во то шо на нашиве простори картата е околу 10 евра (Бугарија беше бесплатно), а додека на други места шо праеле концерти, картите биле околу 25 еврЕИ.
Јас планирам да бидам таму тро порано, ако е можно да фатам некое поубо место, ама сепак кај и да сум ќе бидам презадоволен. Јас сега ве напуштам, одам да си легнам пошо утре требит да станам тро порано, и уште еднаш убо да си помините сите и можит ќе се видиме СК.

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Ама знајш шо беше разликата?? Разликата беше во то шо на нашиве простори картата е околу 10 евра (Бугарија беше бесплатно), а додека на други места шо праеле концерти, картите биле околу 25 еврЕИ.
Јас планирам да бидам таму тро порано, ако е можно да фатам некое поубо место, ама сепак кај и да сум ќе бидам презадоволен. Јас сега ве напуштам, одам да си легнам пошо утре требит да станам тро порано, и уште еднаш убо да си помините сите и можит ќе се видиме СК.
И ти да си пројдеш убоо уствари не е можно подруго да се пројде на бијело дугме :vozbud: пОЗ

Sprite

Bayern Fanatic
Член од
23 јули 2007
Мислења
447
Поени од реакции
36
Aaaaуфф, едвај чекам кај е 12.45 да тргниме еднаш:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

В

Вори

Гостин
Ја од Гостивар тргам од 2 и 15 па таму ќе прошетаме малце..па после лудило..

пробистипка

малечка
Член од
13 август 2008
Мислења
2.026
Поени од реакции
130
верувам дека на концертот ке биде незаборавно, штета што така излегоа работите а ептен сакав да одам ке чекам следна шанса

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom