[zEUs]
Go England!! GO!!
- Член од
- 1 јули 2008
- Мислења
- 4.398
- Поени од реакции
- 535
Брат не ти е малце рано :SЏокерче, во десет кај Охридска Банка беше, така?
Брат не ти е малце рано :SЏокерче, во десет кај Охридска Банка беше, така?
Иначе ние сме од Охрид. Сакаме малку да шетниме низ Скопјево, да се видиме со другари некои и зато.[zEUs];1787717 напиша:Брат не ти е малце рано :S
Аааа оки :wink: , дека мие од Тетово ќе идемо у 6 :pos2:Иначе ние сме од Охрид. Сакаме малку да шетниме низ Скопјево, да се видиме со другари некои и зато.
Не ми се вервит. Јас преска си купив една (одвај најдов). Имам уште една која што ми е поклон од драгиот пријател Филип (Фантом_ох).[zEUs];1787773 напиша:Аааа оки :wink: , дека мие од Тетово ќе идемо у 6 :pos2:
А дан знае некој дали ќе даваа маице од бијело дугме и датум и име на концертот ???
Не го издавај бе сеа ќе знае светот! :pos2::pos2::pos2::pos2:[zEUs];1786980 напиша:Аеб кој ќе го викнемо Чак Норис ќе напрае тоа шутке за памтење :pos2:
п.с Чак Норис е тетовчанец
Аа да бе ако е за тоа ја од 5 ќе доем таму ќе чекам за маица.:pos2:А бе шо ќе ти речи и на мајка ти ќе ти сошие! :pos2::pos2:[zEUs];1787786 напиша:Мислев на концертот дали ќе даваат, дека слушнав дека за првите 1 000 шо ќе влеза ќе има маице ?!
Па за то и јас ти викав, значит... не ми се вервит.[zEUs];1787786 напиша:Мислев на концертот дали ќе даваат, дека слушнав дека за првите 1 000 шо ќе влеза ќе има маице ?!
Па ја мислев да доем од 3 ако даваја маице :pos2:, и не ја мешај макја ми у ова :pos2::pos2::pos2:Аа да бе ако е за тоа ја од 5 ќе доем таму ќе чекам за маица.:pos2:А бе шо ќе ти речи и на мајка ти ќе ти сошие! :pos2::pos2:
Не ти се вреврит ја не сум толку песимист мислим дека ќе даваа , дека скоро на секој концерт на бијело дугме даваа маице :wink:Па за то и јас ти викав, значит... не ми се вервит.
Ама знајш шо беше разликата?? Разликата беше во то шо на нашиве простори картата е околу 10 евра (Бугарија беше бесплатно), а додека на други места шо праеле концерти, картите биле околу 25 еврЕИ.[zEUs];1787813 напиша:Па ја мислев да доем од 3 ако даваја маице :pos2:, и не ја мешај макја ми у ова :pos2::pos2::pos2:
Не ти се вреврит ја не сум толку песимист мислим дека ќе даваа , дека скоро на секој концерт на бијело дугме даваа маице :wink:
И ти да си пројдеш убоо уствари не е можно подруго да се пројде на бијело дугме пОЗАма знајш шо беше разликата?? Разликата беше во то шо на нашиве простори картата е околу 10 евра (Бугарија беше бесплатно), а додека на други места шо праеле концерти, картите биле околу 25 еврЕИ.
Јас планирам да бидам таму тро порано, ако е можно да фатам некое поубо место, ама сепак кај и да сум ќе бидам презадоволен. Јас сега ве напуштам, одам да си легнам пошо утре требит да станам тро порано, и уште еднаш убо да си помините сите и можит ќе се видиме СК.