Бјело дугме во Метрополис Арена - 25.10.2008

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
[zEUs];1781653 напиша:
Ќе им покажемо на Македонија како тетовчани праа шутке :wink: а ќе те частим ако ми падне салото :pos2:

Дај плз. Шутка на Хајде мо у планине :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Простете за офтопиков, ама морав, прстите беа посилни од мојата самоконтрола.

Е не шутка на групи и пејачи кои се вечити наркомани и кои без дрога не можат да отпеат ниедна песна..Знам дека си модератор али не треба да ги потценуваш Дугме зашто има многу на форумов кои ги сакаат и почитуваат нив и нивната работа..На балканов нема и нема ни да има група како Бијело Дугме,и готово..ако не сакаш да ги слушаш нив не мора да пишуваш и да ја расипуваш темава!!

во право си е бе дететооооо
на шо ќе се шуткатееееее
на џурџевдан? :nesvest: :nesvest: :nesvest:

Даворе, поентата беше дека Дугме немаат песна за шутки, не знам кај се натокми Зевс да се шуткат... Ти пак скокна да го браниш без да разбериш шо посочвеше Тончи.

Е не шутка на групи и пејачи кои се вечити наркомани и кои без дрога не можат да отпеат ниедна песна..Знам дека си модератор али не треба да ги потценуваш Дугме зашто има многу на форумов кои ги сакаат и почитуваат нив и нивната работа..На балканов нема и нема ни да има група како Бијело Дугме,и готово..ако не сакаш да ги слушаш нив не мора да пишуваш и да ја расипуваш темава!!
никој никого не потценува и напаѓа.... јас ги сакам бјело дугме и утре ке одам али се согласувам со тончи ( што е вистинска реткост) Бјело дугме нема допирни точки со шутка... дај малку разграничи поими... потсети се на песните на дугме.. музиката и свето тоа и кажи ми на што ке се шуткаш?.... деца деца... читајте малку што се дешава а не само да се оправате и карате и со непотребни дискусии со насилна конотација...

гушки... се гледаме утре

Не,ќе се замараме со Чак Норис и таквите идиоти како него!
Незнам сега кој ја уништува темата :tapp:
Само сакаа да ти посочат дека Бјело Дугме НЕ се група на која можат да се прават шутки бидејќи не се ...незнам како да се изразам, агресивни.
Не се фрлај одма ко слепец на стап..

Ај ве молам не забегвите многу од темава. Немам друго шо да кажам освен да ви пожелам на сите шо ќе ојте утре на концертов, убо да си помините и заутре да си ги кажиме доживувањата. Позз

абе пак и вие зедовте да им објаснувате...
тие си решиле дека ќе се шуткаат и нека се исшуткаат децата, може и ќе ги исфрлат надвор, па ќе се ослободи повеќе место за вас:pipi:

Da ne znae nekoj dali kje ima utre karti na vrata i kolku bi kostale ????

Аеб кој ќе го викнемо Чак Норис ќе напрае тоа шутке за памтење :pos2:
п.с Чак Норис е тетовчанец :vozbud:

Џокерче, во десет кај Охридска Банка беше, така?

Незнам сега кој ја уништува темата :tapp:
Само сакаа да ти посочат дека Бјело Дугме НЕ се група на која можат да се прават шутки бидејќи не се ...незнам како да се изразам, агресивни.
Не се фрлај одма ко слепец на стап..

Не знам за вас,јас поимот шутка го разбрав поинаку и затоа изреагирав така,и вие не скокајте одма како слепци за стап..боже господе:tapp:

Јас и цел бенд зедовме ВИП карти (800 денари) за да ојме на ова нема шанси да се пропушти :D:D едвај чекам утре да дојди за да одиме

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom