Боди билдинг и теретани - прашања, одговори, заблуди, совети...

Член од
20 јули 2011
Мислења
6
Поени од реакции
0
Да пиј цевитана, по 8-12 чаши дневно и не ја мешај со вода
П.С. (доколку личноста која го постави прашањето има помалку од 16 години и/или има благ или не баш благ застој во менталниот развој, мојот одговор слободно може да го игнорира)
имам 13 години како мислиш да не ја мешам цевитаната со вода??????

I

Iblis

Гостин
имам 13 години како мислиш да не ја мешам цевитаната со вода??????
Јас се извинувам, ама поради недостиг на концентрација и фокус , од оправдани и веројатно познати причини, ќе замолам некој поискусен ББ да одговори на прашањево, по можност и да остане сериозен.

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Дали да пијам цевитана и по колку чаши на ден ако можи некој да ми кажи?
Друже остај цевитаната или земи си права цедевита или ино спектар на растварање.

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.038
Поени од реакции
2.128
тоа знаат тие што лично ме познаваат, преку форум тешко дека можеш на тој начин да го запознаеш човек...
но сепак, ти си дебилче и можеби имаш таква можност :ROFLMAO:
не се замарај , нели го глеаш , у секоја чорба зачин става ..секаде те има , а не нешто паметно да каже , се треси зелени..

Член од
30 јули 2009
Мислења
1.770
Поени од реакции
1.058
Јас се извинувам, ама поради недостиг на концентрација и фокус , од оправдани и веројатно познати причини, ќе замолам некој поискусен ББ да одговори на прашањево, по можност и да остане сериозен.
Со оглед на тоа што е витамински пијалок, не гледам зошто да го нема на дневното мени во вашата исхрана, но сепак некои кои работат на намалувањето на тежината треба да обрнат внимание и на калориите.
Не дека содржи многу (60 калории во 3 лажички) ама сепак.

И искрено, многу е подобро (иако малку поскапо) да се купи Мултивитамин пак од некоја продавница за суплементација и исхрана, одколку цедевита.

Довичински -

Довичински П.
Член од
26 ноември 2009
Мислења
1.205
Поени од реакции
674
Ова ми е втор ден одкако почнав со овие вежби. Имам петнаесет ипол години па сакам да ми кажете вие како повозрасни и поискусни дали да продолжам со вежбава и ако треба да престанам со оваа вежба да ми дадете друга како за мојата возраст.

Член од
15 април 2009
Мислења
657
Поени од реакции
112
Другарчина, имам 15 години, одам на теретана веке 2 месеца и се е ок ( без протеини, креатини и остало.. само си држам диета и пазам што јадам ) . Немам проблеми со вежбање, издржлив сум ( 5 години карате еба го.. ојача човек :sneaky: ). Си вежбам 1 ден гради, друг грб, трет рамо, четврт нози, петти раци итн..
Е сега, бидејки сум низок ( ~160см / 62kg) некои ми викаат да престанам со теретана бидејки ке сум останал низок. Дали скроз да престанам или само да избегнувам некои вежби ( и кои ) ?

Noorotic

пецач на риби
Член од
22 февруари 2011
Мислења
892
Поени од реакции
383
Другарчина, имам 15 години, одам на теретана веке 2 месеца и се е ок ( без протеини, креатини и остало.. само си држам диета и пазам што јадам ) . Немам проблеми со вежбање, издржлив сум ( 5 години карате еба го.. ојача човек :sneaky: ). Си вежбам 1 ден гради, друг грб, трет рамо, четврт нози, петти раци итн..
Е сега, бидејки сум низок ( ~160см / 62kg) некои ми викаат да престанам со теретана бидејки ке сум останал низок. Дали скроз да престанам или само да избегнувам некои вежби ( и кои ) ?
абе не си прај драми нека не го лажат народот можже да идеш у теретана влаат у филмови

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Што е со децава, уште на 13, 14 години по теретани :tapp:

Iµµortal

사범님
Член од
26 јули 2011
Мислења
711
Поени од реакции
387
избегнувај да бежбаш стоејки со тегови поголеми од 10кг
океј си со висината за 15 год!
--- надополнето: Jul 26, 2011 11:12 PM ---
Што е со децава, уште на 13, 14 години по теретани :tapp:
ако нека вежбаат,подобро отколку да акаат по улици

Kajgana Shop

На врв Bottom