RadE_Strongest
Field Marshal
- Член од
- 31 март 2009
- Мислења
- 665
- Поени од реакции
- 334
можеби мисли дека цевитана е замена за витамин пакКаква врска има тоа со бодибилдигот?
можеби мисли дека цевитана е замена за витамин пакКаква врска има тоа со бодибилдигот?
Пак без разлика, темава не е за нутриционизам, туку за бодибилдиг и совети за тоа.можеби мисли дека цевитана е замена за витамин пак
фалапо тролај горе или страна поназад има веке хијаду такви вежби постирано
имам 13 години како мислиш да не ја мешам цевитаната со вода??????Да пиј цевитана, по 8-12 чаши дневно и не ја мешај со вода
П.С. (доколку личноста која го постави прашањето има помалку од 16 години и/или има благ или не баш благ застој во менталниот развој, мојот одговор слободно може да го игнорира)
имам 13 години како мислиш да не ја мешам цевитаната со вода??????
Јас се извинувам, ама поради недостиг на концентрација и фокус , од оправдани и веројатно познати причини, ќе замолам некој поискусен ББ да одговори на прашањево, по можност и да остане сериозен.имам 13 години како мислиш да не ја мешам цевитаната со вода??????
Друже остај цевитаната или земи си права цедевита или ино спектар на растварање.Дали да пијам цевитана и по колку чаши на ден ако можи некој да ми кажи?
не се замарај , нели го глеаш , у секоја чорба зачин става ..секаде те има , а не нешто паметно да каже , се треси зелени..тоа знаат тие што лично ме познаваат, преку форум тешко дека можеш на тој начин да го запознаеш човек...
но сепак, ти си дебилче и можеби имаш таква можност
Со оглед на тоа што е витамински пијалок, не гледам зошто да го нема на дневното мени во вашата исхрана, но сепак некои кои работат на намалувањето на тежината треба да обрнат внимание и на калориите.Јас се извинувам, ама поради недостиг на концентрација и фокус , од оправдани и веројатно познати причини, ќе замолам некој поискусен ББ да одговори на прашањево, по можност и да остане сериозен.
абе не си прај драми нека не го лажат народот можже да идеш у теретана влаат у филмовиДругарчина, имам 15 години, одам на теретана веке 2 месеца и се е ок ( без протеини, креатини и остало.. само си држам диета и пазам што јадам ) . Немам проблеми со вежбање, издржлив сум ( 5 години карате еба го.. ојача човек ). Си вежбам 1 ден гради, друг грб, трет рамо, четврт нози, петти раци итн..
Е сега, бидејки сум низок ( ~160см / 62kg) некои ми викаат да престанам со теретана бидејки ке сум останал низок. Дали скроз да престанам или само да избегнувам некои вежби ( и кои ) ?
избегнувај да бежбаш стоејки со тегови поголеми од 10кгДругарчина, имам 15 години, одам на теретана веке 2 месеца и се е ок ( без протеини, креатини и остало.. само си држам диета и пазам што јадам ) . Немам проблеми со вежбање, издржлив сум ( 5 години карате еба го.. ојача човек ). Си вежбам 1 ден гради, друг грб, трет рамо, четврт нози, петти раци итн..
Е сега, бидејки сум низок ( ~160см / 62kg) некои ми викаат да престанам со теретана бидејки ке сум останал низок. Дали скроз да престанам или само да избегнувам некои вежби ( и кои ) ?
ако нека вежбаат,подобро отколку да акаат по улициШто е со децава, уште на 13, 14 години по теретани