- Член од
- 8 февруари 2009
- Мислења
- 911
- Поени од реакции
- 173
неdeneska vo teretana slusnav deka koga bi piel " EL KARNETIN " za da go iscistam stomakot deka i muskulut koj go imam napraveno bi se stopil..tocno e toa?
неdeneska vo teretana slusnav deka koga bi piel " EL KARNETIN " za da go iscistam stomakot deka i muskulut koj go imam napraveno bi se stopil..tocno e toa?
3 пати неделно во теретана по 30 минути на велоспиед. Прави го по тренинг со тегови со 5 минути загревање-20минути доста јако темпо-5минути со послабо темпо.ме интересира како да правам кардио тренинг до есента применував да правам со трчање во природа. сега 4-5 месеци веќе не правам и приметувам одма стомакот, спојлерите понувааат ..... е сега како да правам дома или одам 3 пати неделно во теретана да трчам на точак таму? колку? што? дали после тренинг во теретана може да се прави? поздрав
Protein isolate од Ultimate Nutrition е протеин од пченица за него знам, но незнам зошто би земал друг освен млечен кога тој има најдобра искористливост.Да не знае некој дали некаде во Ск има egg protein или некој од растително потекло како на пример Sun Warrior protein? Скаран сум со млекото.
Која е намената?All Whey ili Isoflex protein ?
Не се и двата за иста намена, за дефиниција ?Која е намената?
Ти мислиш на производите на AllMax така? инаку ако веќе бираш дали whey протеин или isolat, вториот ти е подобра опција зашто е "почист" т.е. isolat-от има поголем процент на протеин во него а помалце масти и лактоза.Не се и двата за иста намена, за дефиниција ?
Во право си, ама каде да ја барам таа друга марка со оглед на тоа дека не знам каде има на друго место продавници за фитнес опрема во Скопје, освен таа што е во Рамстор. Ако знае некој нека пише.Па ако нема Kettler, побарај друга марка
Прашај го Ѓороски што имаат од опрема. Има близу кај Кузман _Во право си, ама каде да ја барам таа друга марка со оглед на тоа дека не знам каде има на друго место продавници за фитнес опрема во Скопје, освен таа што е во Рамстор. Ако знае некој нека пише.
Кажи што би сакал, па ќе најдеме. За членови на Кајгана, нема проблемВо право си, ама каде да ја барам таа друга марка со оглед на тоа дека не знам каде има на друго место продавници за фитнес опрема во Скопје, освен таа што е во Рамстор. Ако знае некој нека пише.