Благодариме Myers. Би сакал да те прашам што мислиш за ''Vitanova'' пред тренинг ? Добри се за енергија ? Јас ги јадам по 2-3 пред тренинг, не знам зошто но таква навика створив и не знам дали е пласибо или стварно имаат ефект но јас стварно се чувствувам поенергичен за време на тренингот. Би сакал да чујам твое мислење за ова и воедно за храна која ќе не снабди со доволно енергија која брзо се вари и се јаде непосредно пред тренингот. Поздрав и среќни празници !
Наведи кои коментари се избришани.Зашто ми се избришани коментарите ?
Вчера така ми се покажуваше,ги немаше овие коментари што ги има сега,али вчера и заебаваше нешто форумов,така да сега се е ок.Наведи кои коментари се избришани.
Бидејќи форумов работи на принцип да што и да избришеш, мора да е во архива, а бидејќи јас не гледам ниеден коментар избришан со твоето име, тогаш некој лаже.
Имам читано доста за зелениот чај.. Баш вчера се напив 1 сат пред тренинг и доста енергичен бев.. 1 чаша ти е доволна дневно..Зелен чај и теретана - колку се препорачува, кога треба и количински колку да се внесува ? Благодарам однапред !
Малски фудбалТренираш фудбал или малски фудбал игравте па падна ? Ако тренираш тогаш нема што да си се заебал а ако од малски фудбал си паднал си се заебал...
Па зависи од повредата може ке треба да одмараш месец дена а замисли тие месец дена да си ги работеше во теретана... Ке добиеше мускул а така ке треба да одмараш. Друг пат немој со такви глупости да се замараш.. Вежбаш и готово крај те интересира само вежбање, јадење доволно добра храна, спиење.. КРАЈ! Нема фудбал и такви др работи бидејки еве сега види колку е зае*ано да седиш дома а можеше да си вежбаш. Ае не се замарај 2 месеца си вежбал не е нешто посебноМалски фудбал
Која е разликата ?
Како за зелениот чај така и за сите остнати најдобро е да се конзумира директно доколку е можно т.е. да не биде преку филтер ќесичка.
Си го познавам телото и не ми е прв пат да се повредам од нафудбал, знам дека 2 недели сигурно немат да можам да бидам физички активен, посебно кога е во прашање теретаната.Па зависи од повредата може ке треба да одмараш месец дена а замисли тие месец дена да си ги работеше во теретана... Ке добиеше мускул а така ке треба да одмараш. Друг пат немој со такви глупости да се замараш.. Вежбаш и готово крај те интересира само вежбање, јадење доволно добра храна, спиење.. КРАЈ! Нема фудбал и такви др работи бидејки еве сега види колку е зае*ано да седиш дома а можеше да си вежбаш. Ае не се замарај 2 месеца си вежбал не е нешто посебно![]()