Боди билдинг и теретани - прашања, одговори, заблуди, совети...

Decoturf

Базинга
Член од
30 октомври 2010
Мислења
504
Поени од реакции
74
Вчера покачив тежина за гради и се појави некаква остра болка во пределот на градите, лево како во внатрешноста на ребрава некој со нож да ме сече...болката ја чувствувам и однапред и одпозади (во градите хехехе во случај да ви текне сеир). Ме боли кога дишам и кога ќе се исправам нагло. Ви се десило? Од тежината некој мускул е ебан? Сериозно е, не е? Ако му се десило на некој нека сподели, не знам дали да одмарам некој ден иили да си продужам (сосила, да трпам).

Плиззззззз
kakov trijac kakov mestac ne se zafrkavaj pomegju sekoe rebro ima krven sad glavenarterija i vena i plus nervi,miruvaj i ne go preopteretuvaj toa e toa

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.996
Поени од реакции
12.645
kakov trijac kakov mestac ne se zafrkavaj pomegju sekoe rebro ima krven sad glavenarterija i vena i plus nervi,miruvaj i ne go preopteretuvaj toa e toa
Јас пошто инаетчија појдов пак, извежбав за грб и трицеп едвај не знам како издржав, ама затоа пак овие неколку дена не можам да дишам нормално од болка, како некој меѓуребра да ми има нож закачено. Еве одмарам сега, сериозно било, јас мислев за ден-два ќе ми помини ама курац, не поминува. Иначе почна да ме боли кога вежбав за гради на рамна.

Decoturf

Базинга
Член од
30 октомври 2010
Мислења
504
Поени од реакции
74
Јас пошто инаетчија појдов пак, извежбав за грб и трицеп едвај не знам како издржав, ама затоа пак овие неколку дена не можам да дишам нормално од болка, како некој меѓуребра да ми има нож закачено. Еве одмарам сега, сериозно било, јас мислев за ден-два ќе ми помини ама курац, не поминува. Иначе почна да ме боли кога вежбав за гради на рамна.
muskul e definitivno i sigurno ti se javuva ona cuvstvo kako da ne mozes da zemes vozduh, ednostavno ne disis ,zosto toa e muskulatura koja pri vdisuvanje go siri gradniot kos,najcesto se slucuva zaradi nekoja nezgodna polozba vo koja si bil ...ke pomine ne se sekiraj najmnogu za nedela dena ako sekako bidis primeren

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.588
Поени од реакции
6.750
Земи Магнезиум (шумечи ) стај две таблети во 300 милилитри вода,и два андола. Ке ти биде подобро,, проверена работа.

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.996
Поени од реакции
12.645
Земи Магнезиум (шумечи ) стај две таблети во 300 милилитри вода,и два андола. Ке ти биде подобро,, проверена работа.
Фала друже, утре одма го правам тоа. Оти како гледам ова бавно поминува и 1 недела да правам одмор со првиот напор мислам ќе се врати болката :)

fearless

in Arsenal we trust!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
1.193
Поени од реакции
185
Фала друже, утре одма го правам тоа. Оти како гледам ова бавно поминува и 1 недела да правам одмор со првиот напор мислам ќе се врати болката :)
НАПРАЈ СИ ЗДРАВА ПАУЗА ДО 8ми и лапај витамини, протеинче нешто ако имаш и лапај месо и кулирај!

Член од
30 декември 2010
Мислења
4
Поени од реакции
0
Кај урко у тератана е најдобро имате све што сакате тренинг за раце,нозе,грб,стомак а и е многу модерно ја нов сум и неможам да се пфоалам со некоја килажа голема :P

fearless

in Arsenal we trust!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
1.193
Поени од реакции
185
Кај урко у тератана е најдобро имате све што сакате тренинг за раце,нозе,грб,стомак а и е многу модерно ја нов сум и неможам да се пфоалам со некоја килажа голема :P
taa ne bese samo za zeni be?

Член од
9 октомври 2010
Мислења
191
Поени од реакции
29
nevada neznam od kade si ama bidejki sum od veles mozam da kazam deka imame luge sto mestat tuka takvi raboti sto ako bi otisol vo bolnica bilo kade ke te pratat na terapija 2 nedeli inekcii za so za nesto sto majstor covek moze da sredi od iskustvo kazuvam neznam tocno kade go boli no ako e tamu i jas imav na dva pati takvi maki kako priklesten si nemozes da disis toa e grben muskul nekoj i moze da te dotera takov covek ama nemas odeno izlea neznaes kako e a i mozno e vo tvojot grad i da nema takvi luge kako i da e on si znae davam samo opcija od iskustvo pozz

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.996
Поени од реакции
12.645
Хаха не тебе, тој што го цитирав го прашувам, теретаата на Урко се вика Магнус исто како твојот ник :)
Кога се зачленив на форумов повеќето го утнуваа името и ме пишуваа МагНус :) Битно цената ти е позната :)

--- надополнето ---

Ти бе шо се смејш :)

Член од
30 декември 2010
Мислења
4
Поени од реакции
0
taa ne bese samo za zeni be?
Вака да тоа за жени да ама имам братучед мој што лично влага и тренира кик фит и слично .... преска пратив меил дали пуштаат машки пошо еднаш влегов неверојно е ... братучедми е бивши боксер од екипа на урко...Ама како шо глеам -.- само за жени е ако имаш евентуално роднина може да се влезе иначе е неверојатна теретаната каде што урко и неговите момци тренираат...

--- надополнето ---

а за цените еве ги ке ве боли глава коа ке ги прочитате земете апче аспирин :))
Fitnes 2 pati nedelno 1.500
Fitnes 3 pati nedelno 2.500
Fitnes sekoj den 3.500
Fitnes + sauna 2 pati nedelno 2.000
Fitnes + sauna 3 pati nedelno 3.000
Fitnes + sauna sekoj den 4.000
Fitnes + aer.,pil.,kikf. 3 x 3 4.500
Fitnes + aerobik + sauna 3 x 3 x 3 5.000
Fitnes 1 trening 500,00
Fitnes 1 + 2 (aer,pil) 2.300
Fitnes 1 + 3 (aer,pil,kik) 2.800
Fitnes 2 + 2 (aer,pil) 2.700
Aerobik (Biljana) pon.,sre.,pet. 18.30 2.000
Aerobik (Emi) vtor.,cet., sab. 19:30 2.000
Kik fit (Sanja) pon., sred., pet. 19:45 2.000
Pilates (Emi) vtor.,cet., sab. 18:00 2.000
Pilates (Milica) vtor.,cet., sab. 21:00 2.000
Kik Fit (Dejan Mitrovski) vtor.,cet. 20:00 4.000
Sauna paket x 10 3.000
Familijaren popust 20%
za 3 meseci odnapred popust 10%
za 6 meseci odnapred popust 1 mesec gratis
za 12 meseci odnapred popust 2 meseci gratis
organizirani grupi od 7 do 10 lica popust 15%

* Sekoj paket pooddelno vklucuva: instruktor, strucni soveti
za ishrana i specijalni programi za vezbanje.

* Moznost za rabota so personalen trener (po dogovor).

Kajgana Shop

На врв Bottom