Боди билдинг и теретани - прашања, одговори, заблуди, совети...

Idiot.

досадниот.
Член од
26 октомври 2009
Мислења
128
Поени од реакции
0
Го советуваш колегата да не пие кленбутерол, а ти се интересираш за ефедрин...
ме интересира.. можда сакам да пробам,а колегата ако сака нека си проба кленбутeрол ја само му ги кажав последиците
" Напишано од Idiot.
кленбутеролот ти е полесна верзија на стероид или нешто такво се користи кај животни па сеа види ти" :toe:

Gjoroski

Master in Bodybuilding and Fitness Methods, IFBB
Член од
14 септември 2009
Мислења
1.332
Поени од реакции
998
Те интересира дали некој имал искуство со ефедрин?! ХМ, па еве просто, јас сум имал искуство со се што воопшто се користи во спортот ;)

Член од
7 јуни 2010
Мислења
22
Поени од реакции
0
Слаб сум а во долниот дел на стомакот имам сало ??? Да не е можеби од whey протеините што ги пијам ?
Некој знае нешто околу ова ?

Gjoroski

Master in Bodybuilding and Fitness Methods, IFBB
Член од
14 септември 2009
Мислења
1.332
Поени од реакции
998
Слаб сум а во долниот дел на стомакот имам сало ??? Да не е можеби од whey протеините што ги пијам ?
Некој знае нешто околу ова ?
Каква врска има вишокот на масни наслаги на стомакот со пиење протеин од сурутка?! Освен ако не претеруваш па пиеш по пола колограм на ден.
Шала на страна, среди ја исхраната и почни со активно практикување аеробни тренинзи и ќе се средиш.

Член од
7 јуни 2010
Мислења
22
Поени од реакции
0
хаха не не пијам по пола килограм на ден, пијан една до две дози зависи како сум се хранел во денот, а исхраната ми е средена многу пазам што јадам, јадам само туна,пилешко, јајца, млеко итн... (:) ништо мрсно,газирано или алкохол

Член од
18 март 2009
Мислења
1.120
Поени од реакции
343
Ај кажете кај има продавници низ Скопје за еднорачни или уште подобро веб страни од кај шо можи да се нарача само немојте Гладијатори оти изгор се :)))))))

deXterche

тадаммм
Член од
12 февруари 2006
Мислења
4.920
Поени од реакции
942
Ај кажете кај има продавници низ Скопје за еднорачни или уште подобро веб страни од кај шо можи да се нарача само немојте Гладијатори оти изгор се :)))))))
Поевтино тешко дека ќе најдеш од гладијатори, едино на попуст да начекаш. Во Орка имаш, Емилиано ама горе долу исти ти се цените секаде, +- 100 денари

Idiot.

досадниот.
Член од
26 октомври 2009
Мислења
128
Поени од реакции
0
Те интересира дали некој имал искуство со ефедрин?! ХМ, па еве просто, јас сум имал искуство со се што воопшто се користи во спортот ;)
епа господине Ѓороски ако сакате нешто поопширно во врска со ефедринот кажете ми ја добрата странаи несаканите ефекти... Ако сакате :icon_neut

М

Мартин`

Гостин
Каде може да се најде боксерска вреќа во Македонија и како оди цената на истите.. инаку ме интересира за висечки па и оние што се монтираат на подлога ?

Член од
25 ноември 2008
Мислења
22
Поени од реакции
0
zemav protein me interesira koga treba da go pijam
od kade sto go zemav mi rekoa da go pijam na sabajle pred obrok i navecer pred legnuvajne vo spiejne povece deluval
kolku e ova vistina i koga treba da go pijam kazete nekoj od po iskusnite i so sto da go pijam so mleko il voda. pozdrav

MiloBilderce

Bukake anyone ?
Член од
7 ноември 2009
Мислења
1.238
Поени од реакции
70
zemav protein me interesira koga treba da go pijam
od kade sto go zemav mi rekoa da go pijam na sabajle pred obrok i navecer pred legnuvajne vo spiejne povece deluval
kolku e ova vistina i koga treba da go pijam kazete nekoj od po iskusnite i so sto da go pijam so mleko il voda. pozdrav

Zavisi so protein pies .

Se pie vednas po stanuvanje od spienje , na gladno , se pie pred trening , se pie posle trening ( ova vazi za site vidovi proteini ) i se pie pred spienje . Zavisi od proteinot. Treba da pisuva na ambalazata.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.737
Поени од реакции
18.483
Ајде можеби е малце офтопик ама да прашам. Почнав да пешачам/џогирам околу една недела. По 10-12 км, Јадам многу зеленчук, салати и пијам многу вода. Благо нејадам, леб нејадам уопште. Веќе 10-на дена стојам на иста килажа..дали е ова нормално и колку трае одприлика овој период на стагнација? разбирам неколку дена ама 10-11 што е многу многу е..иначе диета држам т.е. внимавам што јадам (прилично строго) околу 1 месец. Симав околу 7 кила но од тогаш стојам во место.

MiloBilderce

Bukake anyone ?
Член од
7 ноември 2009
Мислења
1.238
Поени од реакции
70
Ајде можеби е малце офтопик ама да прашам. Почнав да пешачам/џогирам околу една недела. По 10-12 км, Јадам многу зеленчук, салати и пијам многу вода. Благо нејадам, леб нејадам уопште. Веќе 10-на дена стојам на иста килажа..дали е ова нормално и колку трае одприлика овој период на стагнација? разбирам неколку дена ама 10-11 што е многу многу е..иначе диета држам т.е. внимавам што јадам (прилично строго) околу 1 месец. Симав околу 7 кила но од тогаш стојам во место.
Vidi vaka , ne mozes da ocekuvas deka za kratok period ke skines kilaza . Za tie 10 dena najmnogu sto mozes da skines e 1kg ili max 2 kg preku sila . Na teloto mu treba vreme da se adaptira na noviot stil na zivot , na novata ishrana , dago adaptira metabolizamot . Daj mu vreme , teraj taka i ke imas rezultati. Sekoj organizam e individualen , imas luge koi simnuvaat tezina za 14 dena , imas luge koi kacuvaat tezina za 10 dena , iams luge koi voopsto ne mozat ili da simnat ili da kacat tezina , sto i da pravat . Za sekoj e razlicno .

Ako sakas da oslabnis , ti preporacuvam namesto odenje , trcaj . Dnevno ili preku 2 dena po 3-4 km . Togas ke imas dobar efekt za eden mesec , ke zagubis negde okolu 5-6 kg . Normalno i so malce pazenje okolu ishranata.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.737
Поени од реакции
18.483
Денеска треба да земеам фат брнерс или како и да се викаат, не се разбирам многу многу само знам дека се од добра фирма околу 1000 денари, и дека се пијат по 6/7 на ден. Дали овој метод ќе донесе полесно слабеење? и побрзи резултати. Мислам дека се викаа термогеникс или нешто у тој стил. Аха да што мислиш во врска со тоа да се облекувам повеќе пример, 3/4 маици под блуза за да се потам повеќе дали овој метод можеби ќе помогне дополнително.

MiloBilderce

Bukake anyone ?
Член од
7 ноември 2009
Мислења
1.238
Поени од реакции
70
Денеска треба да земеам фат брнерс или како и да се викаат, не се разбирам многу многу само знам дека се од добра фирма околу 1000 денари, и дека се пијат по 6/7 на ден. Дали овој метод ќе донесе полесно слабеење? и побрзи резултати. Мислам дека се викаа термогеникс или нешто у тој стил. Аха да што мислиш во врска со тоа да се облекувам повеќе пример, 3/4 маици под блуза за да се потам повеќе дали овој метод можеби ќе помогне дополнително.
Mene licno ne mi se dopaga nosenje trenerki za trcanje na temperatura od 30+ stepeni . mislam deka nema efekt. Samo dopolnitelno se opteretuva teloto poradi sozdavanjeto toplina od samite muskuli pri trcanjeto , zabrzanoto disenje , plus i od nadvoresnata sredina toplo se apsorbira , a trenerkite ili 3-4 maici samo ja zadrzuvaat toplinata. Seto toa moze da ima samo eden negativen efekt , overload na orgaznizamot koj moze i najverojatno ke rezultira so toploten udar, pregolem zamor i normalno namaleno vreme za vezbanje t.e slabeenje.

taka da ne preporacuvam , barem jas ne go prektikuvam toa, na teloto mu treba otvori za da dise i da ja osloboduva toplinata pri vezbanjeto .

Efekt ima , ama mal . Nakgolem efekt e toa sto se trosi visokot na voda od pod kozata , pa se dobiva lazen vpecatok deka se slabee . Gledam nekoi stavaat i najlosnki kesinja okolu raci , nozi i polovina za slabeenje i tracat . Spored mene losa ideja , a pricinata ja kazav pogore .

Za fat burn-eri nema da komentiram posto ne sum gi koristil , no znam deka go zabrzuvaa metabolizamot na mastite . t.e organizamot ke gi koristi mastite za sozdavanje na energija , namesto jaglehidratite .

Kajgana Shop

На врв Bottom