Psyside
Nocturnal
- Член од
- 30 јануари 2009
- Мислења
- 18.737
- Поени од реакции
- 18.483
Ок фала многу на исцрпниот одговор, штета што системот не ми дава да ти дадам зеленкоMene licno ne mi se dopaga nosenje trenerki za trcanje na temperatura od 30+ stepeni . mislam deka nema efekt. Samo dopolnitelno se opteretuva teloto poradi sozdavanjeto toplina od samite muskuli pri trcanjeto , zabrzanoto disenje , plus i od nadvoresnata sredina toplo se apsorbira , a trenerkite ili 3-4 maici samo ja zadrzuvaat toplinata. Seto toa moze da ima samo eden negativen efekt , overload na orgaznizamot koj moze i najverojatno ke rezultira so toploten udar, pregolem zamor i normalno namaleno vreme za vezbanje t.e slabeenje.
taka da ne preporacuvam , barem jas ne go prektikuvam toa, na teloto mu treba otvori za da dise i da ja osloboduva toplinata pri vezbanjeto .
Efekt ima , ama mal . Nakgolem efekt e toa sto se trosi visokot na voda od pod kozata , pa se dobiva lazen vpecatok deka se slabee . Gledam nekoi stavaat i najlosnki kesinja okolu raci , nozi i polovina za slabeenje i tracat . Spored mene losa ideja , a pricinata ja kazav pogore .
Za fat burn-eri nema da komentiram posto ne sum gi koristil , no znam deka go zabrzuvaa metabolizamot na mastite . t.e organizamot ke gi koristi mastite za sozdavanje na energija , namesto jaglehidratite .
Сум дал превише у задњи 24 саата...пфффф