Која марка гејнер е поквалитетна каде и за колку пари. Ако може некој линк.5 кила е мало накачување ?
гејнер земи си... сигурно ќе накачиш, и ќе намалиш кардио ако воопшто правиш
е ова е веќе нешто, 10че еднорачно... колку кеш?Набавив 10кг еднорачни за бицепс. Доволни ли се?
Кој препарат го препорачувате за мало накачување на маса (околу 5 кг) пред се со што помалку штетни ефекти да има?
700 ден од другар, втора ракае ова е веќе нешто, 10че еднорачно... колку кеш?
Гејнерот во себе има и креатин зар не? Ми треба само суплемент само да качам килажа не да правам некои си билдерско тело5 кила е мало накачување ?
гејнер земи си... сигурно ќе накачиш, и ќе намалиш кардио ако воопшто правиш
Забрзај го металболизмот, возење велосипед во мала брзина, трчање орбитрек...не сум за билдање туку сакам да симнам некои 5 килца али без некоја диета...совет?
Не секој гејнер во себе има и креатин.700 ден од другар, втора рака
Гејнерот во себе има и креатин зар не? Ми треба само суплемент само да качам килажа не да правам некои си билдерско тело
Јади 5-6 шати дневно квалитетно и умерено , и у секое јадење има протеини ( белки од јајца , риба , сирење , млеко , пилешки стек , мусли , соја итн .. )И што бидна, што препорачувате за почетник да почнам да пијам да нафрлам маса некаде 3-5 кг? Гејнер или протеин и дали мора тие што во нив имаат и креатин?
Јадам тоа секој ден веќе 5-6 месеци и 5 дена неделно вежбам редовно (за жал во домашни услови, згиб, склекови, стомачни, еднорачни 10кг...)Јади 5-6 шати дневно квалитетно и умерено , и у секое јадење има протеини ( белки од јајца , риба , сирење , млеко , пилешки стек , мусли , соја итн .. )
Со склекови чисто сумљам дека ќе развие гради , можда малце .. стомачни и дома може ако ги правиш правилно .. со еднорачни тегови со иста тежина донекаде ќе имаш ефект , али највеќе за реце , па рамо , а грб намалку ..Јадам тоа секој ден веќе 5-6 месеци и 5 дена неделно вежбам редовно (за жал во домашни услови, згиб, склекови, стомачни, еднорачни 10кг...)