каков е тој biotech протеин добар ли еsega razgleduvav od biotech 4 kg protein za 3800 denari so popust se isplajka za taja cena i kilaza.
biotech usa mu e firmata inace toj e eden od podobrite pokvalitetni proteini. isto scitech optium nutrition. momentalno e na popust beef proteinot od biotech 2kg 2500 denariкаков е тој biotech протеин добар ли е
Кафе и некој другар да те шамара ако не станеш да вежбаш.Некој добар pre-workout за солидна сума на пари докај 2500?
И колку е дозата на внес на трибулус на 24 часа плус круг на користење подетално објаснување ако можи, на колку години се препорачува да се користи и слично...
Изблендај 500грама свежо не варено цвекло, и уфрли 3 урми во истото. Додај 300-400 мл вода, исцеди ако ти пречат ситните делови - и пиј по 200мл од солуцијата 30 минути пред вежбање. Поефтин и поефикасен начин нема да најдеш. Чувај го во фришидер.Некој добар pre-workout за солидна сума на пари докај 2500?
И колку е дозата на внес на трибулус на 24 часа плус круг на користење подетално објаснување ако можи, на колку години се препорачува да се користи и слично...
i kakva dobiva ima od toa ? imam slusnato ubavo bilo da se zemat 2 kalinki 40 minuti pred trening navodno pogolema napumpanost se osejkalo posle 4-5 dena jadenje kalinki pred treningИзблендај 500грама свежо не варено цвекло, и уфрли 3 урми во истото. Додај 300-400 мл вода, исцеди ако ти пречат ситните делови - и пиј по 200мл од солуцијата 30 минути пред вежбање. Поефтин и поефикасен начин нема да најдеш. Чувај го во фришидер.
Слично е, цвеклото е уште подобро во спроедба со калинките. Пумање, кондиција, енергија, циркулација. Пробај па кажи.i kakva dobiva ima od toa ? imam slusnato ubavo bilo da se zemat 2 kalinki 40 minuti pred trening navodno pogolema napumpanost se osejkalo posle 4-5 dena jadenje kalinki pred trening
Моментално користам LevroPump и сум задоволен. Исто добар е (најдобар со го имам купено од мкд.) Labrada Super Charge ама тој е поскап околку 3000-3200 ден.Некој добар pre-workout за солидна сума на пари докај 2500?
суплемент се вика "празно танирче" 100% топи масти и штеди буџетНајдобар суплемент за топење на масти кој може да се најде во Македонија?