- Член од
- 26 октомври 2016
- Мислења
- 2.059
- Поени од реакции
- 1.549
go zedov od arnould suplements https://www.facebook.com/suplementi.bt?fref=ts 1290 denari 900 grama. sredna cena ubav kvalitet za tie pari.kaj go kupi, cena![]()
go zedov od arnould suplements https://www.facebook.com/suplementi.bt?fref=ts 1290 denari 900 grama. sredna cena ubav kvalitet za tie pari.kaj go kupi, cena![]()
kupuvaj od hardcoreshop ili od herkules i bidisi rajat. za tie 300 denari poevtini sto gi prodavaat kizne od kade se noseni i kizne sojma vnatre kako na primer ovaj noviot kreatin od all nutrition 300 denari 300 gramaИма некоја нова (барем јас до сега не сум ја знаел) продавница за сулпименти од Струмица некако SuplimentSuperStore се викаше и имаат доста добри понуди доста поевтини од останатите, на пример 4кг на Biotech Whey беше околу 3800ден. Па дали некои ги знае, да не полнат у подрум разни непроверени прашоци?
Ја купив LevroPump претходната недела, и мислам дека подобро од тоа неможе да се најде кај нас. До сеа испив 2 дози и супер го осеќам, го комбинирам со креатин моно и thermo speed hardcore.Сакам да купам пумпач, некој поискусен да дај совет?![]()
Колку капсули термо спид?Ја купив LevroPump претходната недела, и мислам дека подобро од тоа неможе да се најде кај нас. До сеа испив 2 дози и супер го осеќам, го комбинирам со креатин моно и thermo speed hardcore.
1 капсула сабајле со кафето и 1 капсула пред тренинг со LevroPump, според мојата килажа 90+ треба да пијам 3 капсули дневно, ама пошто пијам кафе сабајле и LevroPump пред тренинг ја намалив дозата да не ми дојде многу кофеин.Колку капсули термо спид?
Кафе пиеш заедно со комбинацијава пред да вежбаш?
1 капсула сабајле со кафето и 1 капсула пред тренинг со LevroPump, според мојата килажа 90+ треба да пијам 3 капсули дневно, ама пошто пијам кафе сабајле и LevroPump пред тренинг ја намалив дозата да не ми дојде многу кофеин.
Иначе ова LevroPump пецкањето почнува после 10-15 мин а не 30 мин, и затоа го пијам у теретана пред тренинг, додека се загревам оно почнува да делува.
Очекувано е пецкањето со оглед на тоа што главна состојка ти е бета аланинот.Beta-alanine (as CarnoSyn®), arginine alphaketoglutarate (AKG), citrulline malate, agmatine sulphate (as AgmaMAX®), tyrosine, taurine, anti-caking agent (silicon dioxide), flavourings, caffeine, bitter orange extract (6% synephrine), acidity regulator (citric acid), alpha lipoic acid, sweetener (sucralose), cayenne pepper extract (95% capsaicin), colour (chlorophiline).
Значи најмногу осеќам пецкање, па после тоа издржливост (правам по 30 серии тренинг и не чувствувам голем замор на крајот), сила не многу,можеби плус 1 побторување ама може да е и пласибо како со викаш ама со оглед на тоа дека сум на калориски дефицит и не очекувам многу да накалувам на сила, пумпање на мускулите слабо ама и тоа може дека сум на 0-20 јх.Очекувано е пецкањето со оглед на тоа што главна состојка ти е бета аланинот.
Ти се собира бааги кофеин, затоа и те прашав дали пиеш кофеин, не значи дека силата доаѓа само од Левро пумп, кога пиеш и други продукти кои содржат мн кофеин, друг пат за да провериш дали ти делува одреден пумпач или не ти делува е добро да направиш одредена пауза од се што си земал барем една недела и да го земеш чисто (ова само за проверка дали ги фрлаш парите за џабе или е ок), оти овие работи не делуваат на секој исто.
Како и да е, не сум го пиел лично Левро пумп, а за делувањето друг пат пробај вака и ќе знаеш дали делува или се ти е на психа и од останатите суплементи што паралелно ги земаш, јас не пијам веќе неколку години класични пумпачи, сметам дека се фрлаат многу пари, за краток ефект, те подува привремено, прекинуваш не останува скоро ништо, а си фрлил над 40 евра.
70% концентрат е протеинов, а полскава фирма што го произведува, искрено прв пат ја сретнувам.САМО ЗА НАШАТА НУТРИШОП ФАМИЛИЈА
"PURE MUSCLE" НУТРИ ПРОМО БР.1 !!!
КУПИ ЕДНО ПАКУВАЊЕ "100% WHEY CONCENTRAT" ПРОТЕИН 2270гр И ДОБИЈ 50% ПОПУСТ ЗА ВТОРОТО ПАКУВАЊЕ + ПОДАРОК ХАРДКОР НЕОН ШЕЈКЕР !!!
- Вкупно 4540гр (151 ДОЗА - ЗА 5 МЕСЕЦИ)
- Редовна цена на понудата 5390ден
- НУТРИ ПРОМО ЦЕНА 3900ден
Интересно...
od fa produktive probav skoro se i mozam da kazam deka edina stvar so cini i so e so podobar kvalitet e xtreme beef mass i whey proteinot site ostanati proizvodi se osejka naduenost na stomakot gadenje i namalen apetit. od optium nutrition zasega najdobri proizvodi isto taka i od olimp70% концентрат е протеинов, а полскава фирма што го произведува, искрено прв пат ја сретнувам.
Кило протеин ќе ти дојде 860денари, дали се исплати останува на лично мислење, според мене излегуваат и друг пат поинтересни промоции од поасолни брендови, само треба да следиш.
sega razgleduvav od biotech 4 kg protein za 3800 denari so popustЕ што сакате за 4000 ден. за 4.5 кг? Евтино ми се виде, затоа споделив.