Бодибилдинг дневник

MajMyH

EngineereD Fr0m DarknesS proTected by Divini✞Y ☤
Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
Еве ме мене пак, раката заздрави полека почнувам да се враќам во форма ко за старт неколку дена ќе одам со тренинг во домашни услови.
79 кг направен сум како вол после огромнава пауза па еве ме 2ден од терапијата се држам со исхранава, калориски дефицит од -800ккал удрив од старт иако ризикувам да губам многу мускул али времето за чистење ми е кратко.не дека имам некоја потреба да се чистам али ајде да се вратам барем до кај 12% боди фат па одам после неколку месеци малку на маса али со long clean bulk :)

Misery

30% off
Член од
3 април 2011
Мислења
1.598
Поени од реакции
2.394
Се направив стока, нема ни знак од стомачни , па време е да почнам со кардио.
Малце рипнав од платото, рипна косиот бенч на 90 кила конечно, а утре ќе видиме мртвото, се надевам до 180 ќе биде , ако не сеа бар до идната недела.
Немам веќе идеи што да јадам за протеини, многу малце типови на месо јадам, ама ќе се снајдам.

MajMyH

Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
Денес во посета до кај претседателот @Gjoroski, се подновив со каиш, ракавици, протеинче и креатинче, време е да се вратиме во форма.
BEAST MODE ON.

MajMyH

Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
Договорено, ајде за неколку месеци ќе има и бефоре и афтер и слики од досегашна најдобра форма што сум ја имал, т.е крајот на Мај годинава :)

Misery

30% off
Член од
3 април 2011
Мислења
1.598
Поени од реакции
2.394
82 кила, бар 3 од нив масти. Ергенски живот, се запустив.
Ама ако, од денес строго со јадење - нема прости шеќери, нема заситени масти. Бар не многу заситени масти.
Ќе идев на кето диета искрено, ама ми треба интелигенцијата моментално.
Поголемо богами, не сум изгледал, ама спојлери си фрчат, ако горни стомачни се гледаат.

Ќе си фатам сега редовно кардио, поголем фокус во вежбање, до мај има солза чист да бидам.
75-6 кила на 8% bf, одлично би ми чинеле.

Член од
30 јули 2009
Мислења
1.770
Поени од реакции
1.058
82 кила, бар 3 од нив масти. Ергенски живот, се запустив.
Ама ако, од денес строго со јадење - нема прости шеќери, нема заситени масти. Бар не многу заситени масти.
Ќе идев на кето диета искрено, ама ми треба интелигенцијата моментално.
Поголемо богами, не сум изгледал, ама спојлери си фрчат, ако горни стомачни се гледаат.

Ќе си фатам сега редовно кардио, поголем фокус во вежбање, до мај има солза чист да бидам.
75-6 кила на 8% bf, одлично би ми чинеле.
Ако од 82 кила, 3 се масти тоа значи имаш 3% телесни масти.

Член од
21 декември 2011
Мислења
568
Поени од реакции
294
Ај и јас да се олеснам...после 7 месеци опоравување од повреда денеска првиот тренинг :) Изгубени 10тина кила и многу сила ...ама секогаш е тежок почетокот :D

MajMyH

Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
Морав да те посетам, суплементацијата била ништо во споредба со умот. Денес без никаква суплементација 150кг на мртво дигање, 95кг лат машина 1REP. Живеам со надеж за подобри времиња кога конечно ќе се најдат финансии па да падне и 100ка на лат :)

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
Уште 11 дена и доста одмор беше :)
Иначе секој втори ден трчање по 5 км. Топам и сало и мускул, and I dont give a fuck :)
Целта ми е извајано тело, наместо набилдано.

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.919
Поени од реакции
11.295
Рамото сеуште подзаболува, вратило 2 месеци како не вежбам, а последнава недела и едната лопатка ме боли. Некој сака да ме откаже од фитнесов или што е работава? А и сам сум крив, не сум отишол кај стручни лица да видат... Годинава тешко дека ќе видам напредок како претходната, ако останам ист треба да сум среќен, ќе видиме, прво да ги отклонам горенаведените проблеми, па после со нови дострели...

Член од
3 април 2013
Мислења
175
Поени од реакции
75
Драг Дневнику,
Кинеме на стари години со стари финти - Кето - Јаки килажи - Јаже и маање. Апдјет брзо со бројки.

п.с. Штеф ако чита му ја искантираа темата тамам сакав нешто да му пишам - на кето сум и бицепсов ми ја скина кошулата пред некој ден :):)

MajMyH

Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
Дневниче еве ме мене пак, денес си срушив нов рекорд. Веќе 3 години ги меркам 50кг бучиците да ги дигнам на бенч, али мн страв имав од нив се до денес. 3х50кг, 6х45кг, 10х35кг без никаква суплементација, воопшто несредена исхрана и со спиење од 5 часа. Е сега има една лоша вест прекинувам извесен период со вежбање поради многу обврски, но битно мотивиран за подобри времиња бидејќи тежините кои некогаш ми беа страшни паднаа во неколку дена без суплементи.

Misery

30% off
Член од
3 април 2011
Мислења
1.598
Поени од реакции
2.394
86 кила.
10 кила качив зимава, не се бунам уопште. Дознав дека чак и на оваа килажа сум цел со вени по раце и рамења. Едино стомакот ми страда малце.
Уште 25 дена па почнувам со чистење, тешко ќе биде, ама имам доволно мотивација да стигнам до кај што целам.
Одамна немам кардио правено, најискрено, мака ќе помачам со тоа првите 2-3 недели, од тоа едино ми е страв.
Само обврски да не им попречат и ќе ја биде .

Kajgana Shop

На врв Bottom