LaChupacabraLoca
jedi master
- Член од
- 13 октомври 2011
- Мислења
- 3.531
- Поени од реакции
- 5.063
5 дена одмор после 11 недели без одмор
Браво, кај мене пак обратно од како сум на диета паднав скоро 30% на тежините, но моментално не пијам ништо така да можеби тоа делува малку.Нов личен рекорд на мртво дигање, 2 пати од мојата тежина Задоволен сум од ова зошто го постигнав во 6та недела од диета и во калориски дефицит.
Ако претходно си пиел сигурно ќе има разлика, ама добар дел е и исхраната како ќе ја следиш и која тренинг програма ќе следиш. Јас сум на диета ама со мал дефицит околу 4-500 калории дневно, така да околу 4кг симнав за 6 недели значи доста бавно одам што е и најдобро ако сакаш да задржиш што повеќе сила и мускулатура. Исто и програмата во добар дел ми е поставена за задржување на силаБраво, кај мене пак обратно од како сум на диета паднав скоро 30% на тежините, но моментално не пијам ништо така да можеби тоа делува малку.
Незнам по каква програма вежбаш, ако не ти е тешко прати ми во пп, или тука али кај мене сум 1000-1200ккал пониско. Ме успори малку празникот со тогашното јадење (кеф да се проба од се што направиле дома и јајца во изобилие )инаку стигнав до 77кг сум моментално а се имав напраено 81кг. А предходно имав земено креатини монохидрат и етил естер, плус протеин и мавав доста кофеин во денот и имав зголемено доста на тежините али само на гради стигнав зимата до 6повторувања со 100кг на бенч и никако да отидам повеќе од тие 6 повторувања ниту да зголемам на тежината. Додуша се посветив во последно време строго со бучици да вежбам гради и само еднаш во месецот правам со шипка.Ако претходно си пиел сигурно ќе има разлика, ама добар дел е и исхраната како ќе ја следиш и која тренинг програма ќе следиш. Јас сум на диета ама со мал дефицит околу 4-500 калории дневно, така да околу 4кг симнав за 6 недели значи доста бавно одам што е и најдобро ако сакаш да задржиш што повеќе сила и мускулатура. Исто и програмата во добар дел ми е поставена за задржување на сила
Ааа си се снабдил со зимница, овај.. летница. Со здравје да ги трошиш, мускул да ти се направат. И јас порачав од овој 2-3 паковања за летово. Едно во мускул да го претворам - доволно е.Стигнаа залихите за летово, останува уште редовно да се тренира и да се надминат килажите на кои сум сега
Штом се роденденски и од мама, јади слободно. Не се фаќа мрсно од нивДрага моја набилдана кајгано, денес ми е роденден.
Дали смеам да ги изедам палачинките што ми ги направи мајка ми, иако сум на диета?
После 7 години тренинзи , мислам дека ќе правам 2-3 месеца пауза .. некако губам интерес у бодибилдинг , а ми се развира интерес за трчање и баскет
7 Години тренираш? Имаш фотки вака да споделиш од моментален физички изглед?После 7 години тренинзи , мислам дека ќе правам 2-3 месеца пауза .. некако губам интерес у бодибилдинг , а ми се развира интерес за трчање и баскет