Бодибилдинг дневник

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
5 дена одмор после 11 недели без одмор :D

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
Уште 10 дена чистење и потоа летово одиме на 200 калории над одржување за постепено ставање чиста маса. Досега во диетава симнав 4-5кг за 4 недели со тоа што тежините не паднаа под 80кгх8 на кос и рамен бенч, 85кгх8 на грб, 125кгх8 на мртво, и 100кгх8 на чучањ без помош. Сликава на профил ми е од вчера, а денеска добро не зафркнаа со затворена теретана, а го дрмнав pre-workout-от пред вежбање па сега сум хиперактивен, морам да извежбам нешто од п90х да се истрошам :D

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
Нов личен рекорд на мртво дигање, 2 пати од мојата тежина :D Задоволен сум од ова зошто го постигнав во 6та недела од диета и во калориски дефицит.

MajMyH

EngineereD Fr0m DarknesS proTected by Divini✞Y ☤
Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
Нов личен рекорд на мртво дигање, 2 пати од мојата тежина :D Задоволен сум од ова зошто го постигнав во 6та недела од диета и во калориски дефицит.
Браво, кај мене пак обратно од како сум на диета паднав скоро 30% на тежините, но моментално не пијам ништо така да можеби тоа делува малку.

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
Браво, кај мене пак обратно од како сум на диета паднав скоро 30% на тежините, но моментално не пијам ништо така да можеби тоа делува малку.
Ако претходно си пиел сигурно ќе има разлика, ама добар дел е и исхраната како ќе ја следиш и која тренинг програма ќе следиш. Јас сум на диета ама со мал дефицит околу 4-500 калории дневно, така да околу 4кг симнав за 6 недели значи доста бавно одам што е и најдобро ако сакаш да задржиш што повеќе сила и мускулатура. Исто и програмата во добар дел ми е поставена за задржување на сила

MajMyH

EngineereD Fr0m DarknesS proTected by Divini✞Y ☤
Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
Ако претходно си пиел сигурно ќе има разлика, ама добар дел е и исхраната како ќе ја следиш и која тренинг програма ќе следиш. Јас сум на диета ама со мал дефицит околу 4-500 калории дневно, така да околу 4кг симнав за 6 недели значи доста бавно одам што е и најдобро ако сакаш да задржиш што повеќе сила и мускулатура. Исто и програмата во добар дел ми е поставена за задржување на сила
Незнам по каква програма вежбаш, ако не ти е тешко прати ми во пп, или тука али кај мене сум 1000-1200ккал пониско. Ме успори малку празникот со тогашното јадење (кеф да се проба од се што направиле дома и јајца во изобилие :) )инаку стигнав до 77кг сум моментално а се имав напраено 81кг. А предходно имав земено креатини монохидрат и етил естер, плус протеин и мавав доста кофеин во денот и имав зголемено доста на тежините али само на гради стигнав зимата до 6повторувања со 100кг на бенч и никако да отидам повеќе од тие 6 повторувања ниту да зголемам на тежината. Додуша се посветив во последно време строго со бучици да вежбам гради и само еднаш во месецот правам со шипка.

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
Стигнаа залихите за летово, останува уште редовно да се тренира и да се надминат килажите на кои сум сега :D

Con Artist

the man with the key
Член од
1 мај 2012
Мислења
5.303
Поени од реакции
21.432
Стигнаа залихите за летово, останува уште редовно да се тренира и да се надминат килажите на кои сум сега :D
Ааа си се снабдил со зимница, овај.. летница. Со здравје да ги трошиш, мускул да ти се направат. :D И јас порачав од овој 2-3 паковања за летово. Едно во мускул да го претворам - доволно е.

Член од
16 јули 2010
Мислења
214
Поени од реакции
51
ај еве и ја да се осмелам да пишам
одам во теретана скоро 4 месеци и мислам дека доста добро напредувам со тежини
бенџ коса права стигнав до 80 почнав со 50
рамо напред позади 70 почнав со 40
раце исто напредувам ама поспоро
а вратилото неможам да го гледам ко ке поминам покрај него неможам да се дигнам и неможам :mad:
сега за сега од тежините сум задоволен а ако имам партнер покрај мене можам и +10кг да одам

мојата диета ме убива скоро 2 недели стојам ни нагоре ни надоле додуша имав 2-3 дена читинг поради славје али не е до тоа ???/ поима неам
ама мотивиран сум што е најбитно па мислам дека ке го пробијам и овој зид можеби ми треба одмор малце којзнае може е многу секој ден тежински и секој ден кардио

Misery

30% off
Член од
3 април 2011
Мислења
1.598
Поени од реакции
2.394
Уште малце и при крај со чистење, само уште 4 недели.
Моментално околу 11% масти, уште 2 % да скинам и задоволен ќе бидам.

За чудо, и на калориски дефицит нови персонални рекорди на чучњеви и мртво кревање. Утре пробувам 155 кила мртво - 1 репетиција, сега психичка подготовка. По малку сум возбуден, ќе видам утре како ќе биде.

Се надевам нема да се повредам.

А

Антоние

Гостин
Драга моја набилдана кајгано, денес ми е роденден.
Дали смеам да ги изедам палачинките што ми ги направи мајка ми, иако сум на диета?

Gjoroski

Master in Bodybuilding and Fitness Methods, IFBB
Член од
14 септември 2009
Мислења
1.332
Поени од реакции
998
Драга моја набилдана кајгано, денес ми е роденден.
Дали смеам да ги изедам палачинките што ми ги направи мајка ми, иако сум на диета?
Штом се роденденски и од мама, јади слободно. Не се фаќа мрсно од нив :)

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
После 7 години тренинзи , мислам дека ќе правам 2-3 месеца пауза .. некако губам интерес у бодибилдинг , а ми се развира интерес за трчање и баскет :)

Gjoroski

Master in Bodybuilding and Fitness Methods, IFBB
Член од
14 септември 2009
Мислења
1.332
Поени од реакции
998
После 7 години тренинзи , мислам дека ќе правам 2-3 месеца пауза .. некако губам интерес у бодибилдинг , а ми се развира интерес за трчање и баскет :)

Само немој во никој случај да се залежиш.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
7 Години тренираш? Имаш фотки вака да споделиш од моментален физички изглед?

Kajgana Shop

На врв Bottom