Ilidan
ак
- Член од
- 19 февруари 2006
- Мислења
- 1.574
- Поени од реакции
- 5
tacno so pari sve se kupuvaKaKtus напиша:heheh sve sto ne moze da se kupi so pari se kupuva so mnoguuuu pari
tacno so pari sve se kupuvaKaKtus напиша:heheh sve sto ne moze da se kupi so pari se kupuva so mnoguuuu pari
hah... ja ne rekov deka treba da se pati za leb tuku deka najbitna e srekata a za pari ke se najdat... A toa deka so pari se kupuva se... hm za toa bas i ne sum sigurna... Sto mozeme da kupime osven nesto materijalno???? Epa mozno e covek da ima pari i da e sreken ali toa nemora da znaci deka e BOGAT... kako i da e srekata pred se.... Ipak toa e moe mislenjeDani^^^ напиша:Најинтересен животот изглеа ќе ни биде коа ќе патиме за леб а?Тогаш најсреќни и највесели ќе бидеме сите,
Абе ве глеам чудни ... абе ако си карактер ако знаеш како со парите и со животот ќе си бидеш среќен вака или така а ако си лабилна личност парите ќе те изедат па после ќе се правдаме-парите ми ја земаа среќата...
Ја би рекла бидете БОГАТИ и СРЕЌНИ... цело е кога има се а ретко кој знае тоа се да си го нареди како што треба.Тој што успеал-е тој е комплетна личност според мене.
P.S. До кога со тоа богатите луѓе не се среќни?тој стереотип за богатите ја мислев умре одамна... лоша генерализација девојче...
Не е точно дека секој вика дека парите не се важни, туку има луѓе што викаат дека не се само парите важни и дека има многу поважни работи.:wink:walker_girl напиша:Секој од нас вели дека парите не се важни ама понуди му некому сума од 1000 долари и биди сигурен, нема да ти рече НЕ БЛАГОДАРАМ!!
Без навреда али ти спаѓаш у оние што само се задоволуваат со материјално богатство? Пошто има и такви и такви.Adr1anA напиша:мислев дека е боље да си срекен него богат...завчера сватив дека е боље да си богат...автоматски си и срекен
Thanks so much .. so are the rich poor or the poor rich? Have you concluded anything on the subject?FortunE напиша:сиромав = poor
богат = rich