Кај се патриотите,комитите,војводите,да го спуштат долу,мочање и палење?
Кај се патриотите,комитите,војводите,да го спуштат долу,мочање и палење?
... толку тој не ја знае мапата на Кичево (тоа е придонесот од новите генерации поделбата) колку ти што ја знаеш добро мапата на Голема Албанија, па знаеш дека не е тоа иако на прв поглед потсетува!Ѓоко бе, и ти ли не препознаеш мапа на територија на своја општина?
Погадно створење од ова нема во државава.Гној.
Е сега кој ги прави тие мапи е друго прашање.Кој да ви води есап на картите. Секоја недела долепувате ново нешто.
Ни на прв поглед ниту на пијан како дрво поглед не потсетува на таа мапа, ама како што кажав, психолошка причина постои.... толку тој не ја знае мапата на Кичево (тоа е придонесот од новите генерации поделбата) колку ти што ја знаеш добро мапата на Голема Албанија, па знаеш дека не е тоа иако на прв поглед потсетува!
Жими све, ако кажеш Русите и Србите ќе те најдам и ќе те задавамЕ сега кој ги прави тие мапи е друго прашање.
De daj postiraj ja taa mapata na golema Albanija vekje ednas pa za sevezden da si znaeme, a i da nema zabuni za vo idnina.Ни на прв поглед ниту на пијан како дрво поглед не потсетува на таа мапа, ама како што кажав, психолошка причина постои
Чим инсистираш еве, да си знаете за друг пат:De daj postiraj ja taa mapata na golema Albanija vekje ednas pa za sevezden da si znaeme, a i da nema zabuni za vo idnina.
P. S samo aman nemoj odnopaku kako na taa maicata oti eksik, pak ke se zbuni nekoj.
Искрено немаше да кажам за Русите.Жими све, ако кажеш Русите и Србите ќе те најдам и ќе те задавам
Izvineto, sepak mozese da se potrudis da bidi barem crveno i crno. Tuku tie belite polinja na sredina, toa nesto avtonomni pokraini se ili so e fintata?Чим инсистираш еве, да си знаете за друг пат:
Извини што е црно бело.
Опасна работа е Роршахов тест, покрај албански може српски, руски а и германски да биде орелот...крајно може и да не биде орелЧим инсистираш еве, да си знаете за друг пат:
Прегледај го приврзокот 289785
Извини што е црно бело.
A ubavo e koga kupuvash krastavici od istocna seljandura.+1, разликата помеѓу источно "Македонец", бугар и циган е премала и практично невоочлива. Тешка сељачана живее таму и 90% од нив не ни ги сметам за Македонци да бидам искрен.
Абе ќути сељандура, цел ајродром нивни е. Овие па скопскиве шмизли а чујат ајродром одма умо им се зема. Каки Карпош каки бакрачи.+1, разликата помеѓу источно "Македонец", бугар и циган е премала и практично невоочлива. Тешка сељачана живее таму и 90% од нив не ни ги сметам за Македонци да бидам искрен.