Само го пишува тоа што цело СДС го мисли. Некаде ми искочи вест дека е државна тајна списокот со вакцинирани. Ништо чудно тие што не го прелегаа од врвот и да се вакцинираа.
Бранко е од Слатино по потекло. Охридско.Немаш таква среќа. Кога ќе видиш кои биле водачи на Македонија и на ВМРО - Гоце Делчев (Кукуш, Егејска Македонија), Ванчо Михајлов (Штип), Тодор Александров (Штип), Киро Глигоров (Штип), Колишевски (Св. Николе), Љубчо(Делчево), Борис Трајковски (Струмица), Пастирот (Штип/Лерин), Сашо Мијалков (Штип), Зајко(Муртино) ќе видиш дека нема таква традиција. Освен Бане Папата(од Струга мислам беше), слабо стои западот.
Ова е смешно што јас ти објаснувам, дека по таткова линија сум од Прилеп (а во Прилеп во живот не сум бил ).
Добра ствар е што на темава не е лицемерен, се води по личен пример, почнал од ќерка му.
Роѓен у Сарајево,ФНРЈ ако се не варамБранко е од Слатино по потекло. Охридско.
Ne ti se cini.Роџен у Сарајево,ФНЈР ако се не варам
Imalo i pološi raboti....@gjoko-mkd вистина ова? демек грешка, ако пројде тогаш, таман!(Фото) „Kичeвo cтaнa дeл oд Aлбaниja“: Пocтавена еднојазична табла со „Република Албанија“
Табла „Republika e Shqiperisë” е поставена во библиотеката во НУ Центар за култура „Кочо Рацин“ во Кичево. Станува збор за еднојазична табла, само на албански јазик со знамето на Албанија, која води кон дел од библиотеката каде што се поставени два компјутери, преку кои граѓаните можат да добијат инinfomax.mk
Што пишува?
Ѓоко бе, и ти ли не препознаеш мапа на територија на своја општина?имаше некоја захвалност во чест на дијаспората, што не епроблематично, проблемот е што главниот булевар беше накитен со знамето на голема Албанија(тоа лево од буквите...црвеното )
Ќе си најдат изговор за нешто, и ќе го бапнат знамето на голема Албанија