- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.446
- Поени од реакции
- 84.825
аман, сите знаеме дека е у Мексико со IrealЗаев утре ќе провери и ќе соопшти дали Рашковски е надвор од земјава
Ете, да не се секираме за џабе, ideme napret![]()
аман, сите знаеме дека е у Мексико со IrealЗаев утре ќе провери и ќе соопшти дали Рашковски е надвор од земјава
Вчера мислам го кажа ова. Типично вадење кога не знаеш нешто и викаш дека ќе провериш и дека ќе пишеш. И јас го правам ова, викам да проверам што бидна со модификациите и ќе ве контактирам а јас од што сум во хаос не знам ни што бил проблемот првобитно.Заев утре ќе провери и ќе соопшти дали Рашковски е надвор од земјава
Среде пандемија врз која немаат никаква контрола, вакцини се чека на наградна игра да ни паднат, и без тоа економија на реанимација, и капаче на се сите афери кои ги имаше ликот, последно со софтверот шо сам го направил како приватно лице а си го купил од позиција на државен функционер, осет да се немало. Вицепремиерот за поштеност пак во Дубаи, наградно за акцијата со путерот, сигурно од ФБИ ќе го проучуваат тактичко методолошкиот пристап за така една успешно реализирана и спектакуларна акција.Вчера мислам го кажа ова. Типично вадење кога не знаеш нешто и викаш дека ќе провериш и дека ќе пишеш. И јас го правам ова, викам да проверам што бидна со модификациите и ќе ве контактирам а јас од што сум во хаос не знам ни што бил проблемот првобитно.
Чоеков јавно, на национална телевизија рече дека било срамота да се вози у старо возило, затоа купил ново службено.Прегледај го приврзокот 288380
Со секој изминат ден ми се чини дека живеам под разни опијати и се надевам дека работиве што ни се случуваат не се вистина.
Значи никој ебан не провери пред да го постира ова.Прегледај го приврзокот 288380
Со секој изминат ден ми се чини дека живеам под разни опијати и се надевам дека работиве што ни се случуваат не се вистина.
Тоа ти е НАТО. САД си отвора пазар каде ќе си ги продава дотраените тенкови и авиони.![]()
Македонија купува 54 оклопни возила од САД за 210 милиони долари
Американскиот Стејт Департмент ја одобри набавката на 54 лесни оклопни возила од типот „STRYKER“ од страна на Владата на Северна Македонија за потребите врзани со модернизацијата на македонската Армија во согласност со стандардите на НАТО, информира Министерството за одбрана.Набавката во вкупнаfokus.mk
Здравството е во моментален колапс ...
Каурите се криви што не ги откриле навреме и го дозволиле ова.професорите кои се осомничени за плагијат продавале и дипломски теми, бидејќи по протестот на студентите, купувањето на книги било забрането.
Ова е проект почнат од пред 4 години, сега само се финализира. За разлика од бтр80 и волф, ова е урбан оклопен транспортер, ќе беше подобро да имаме страјкер во Диво Насеље место бтр и волф.Вие копувате оклопни возила , а не тенкове
Прегледај го приврзокот 288393
За тенкове немате доволно пари
Тоа е, приоритети. Нека умираат луѓе од вирусов од што нема амбулантни возила и кревети по болници, ама важно мора да се купат оклопни возила за 210 милиони евра, на сред пандемија.![]()
Македонија купува 54 оклопни возила од САД за 210 милиони долари
Американскиот Стејт Департмент ја одобри набавката на 54 лесни оклопни возила од типот „STRYKER“ од страна на Владата на Северна Македонија за потребите врзани со модернизацијата на македонската Армија во согласност со стандардите на НАТО, информира Министерството за одбрана.Набавката во вкупнаfokus.mk
Здравството е во моментален колапс ...