Блам држава

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.002
Поени од реакции
83.386

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Вчера мислам го кажа ова. Типично вадење кога не знаеш нешто и викаш дека ќе провериш и дека ќе пишеш. И јас го правам ова, викам да проверам што бидна со модификациите и ќе ве контактирам а јас од што сум во хаос не знам ни што бил проблемот првобитно.

Klin

Колце
Член од
6 јануари 2014
Мислења
4.409
Поени од реакции
7.865
Вчера мислам го кажа ова. Типично вадење кога не знаеш нешто и викаш дека ќе провериш и дека ќе пишеш. И јас го правам ова, викам да проверам што бидна со модификациите и ќе ве контактирам а јас од што сум во хаос не знам ни што бил проблемот првобитно.
Среде пандемија врз која немаат никаква контрола, вакцини се чека на наградна игра да ни паднат, и без тоа економија на реанимација, и капаче на се сите афери кои ги имаше ликот, последно со софтверот шо сам го направил како приватно лице а си го купил од позиција на државен функционер, осет да се немало. Вицепремиерот за поштеност пак во Дубаи, наградно за акцијата со путерот, сигурно од ФБИ ќе го проучуваат тактичко методолошкиот пристап за така една успешно реализирана и спектакуларна акција.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.401
Поени од реакции
16.631
Прегледај го приврзокот 288380

Со секој изминат ден ми се чини дека живеам под разни опијати и се надевам дека работиве што ни се случуваат не се вистина.
Чоеков јавно, на национална телевизија рече дека било срамота да се вози у старо возило, затоа купил ново службено.

Член од
17 мај 2016
Мислења
3.672
Поени од реакции
4.153

Здравството е во моментален колапс ...

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.002
Поени од реакции
83.386
Прегледај го приврзокот 288380

Со секој изминат ден ми се чини дека живеам под разни опијати и се надевам дека работиве што ни се случуваат не се вистина.
Значи никој ебан не провери пред да го постира ова.

сатиричен текст е

Член од
9 мај 2018
Мислења
1.628
Поени од реакции
2.168

Тоа ти е НАТО. САД си отвора пазар каде ќе си ги продава дотраените тенкови и авиони.

Член од
6 август 2011
Мислења
2.067
Поени од реакции
2.344
Вие копувате оклопни возила , а не тенкове
Stryker_ICV_front_q.jpg

За тенкове немате доволно пари

Член од
8 јануари 2012
Мислења
10.268
Поени од реакции
15.381
Jas kako poedinec imam napraveno pogolema rabota....sam so svoi sredstva napraviv podobar most prema sportskiot centar vo Kičevo( sega na drugiot kraj e montažniot kovid centar)...i so nego se služat mestani od dve mesni zaednici

E sega....ovie se ,,preduzeće,,...pa....

20210317_204852.jpg

Член од
19 ноември 2020
Мислења
2.524
Поени од реакции
9.405
Плагијат трудови на 10 професори по медицина? В.Д. Деканот на Тетовскиот универзитет: Може да се елиминира плагијатот, но не и титулата

професорите кои се осомничени за плагијат продавале и дипломски теми, бидејќи по протестот на студентите, купувањето на книги било забрането.
Каурите се криви што не ги откриле навреме и го дозволиле ова.

Klinton

wanna BOMB?
Член од
11 април 2010
Мислења
2.832
Поени од реакции
4.536
Вие копувате оклопни возила , а не тенкове
Прегледај го приврзокот 288393

За тенкове немате доволно пари
Ова е проект почнат од пред 4 години, сега само се финализира. За разлика од бтр80 и волф, ова е урбан оклопен транспортер, ќе беше подобро да имаме страјкер во Диво Насеље место бтр и волф.
Ретко паметен потег на бањативе граџани

Con Artist

the man with the key
Член од
1 мај 2012
Мислења
5.296
Поени од реакции
21.388

Тоа е, приоритети. Нека умираат луѓе од вирусов од што нема амбулантни возила и кревети по болници, ама важно мора да се купат оклопни возила за 210 милиони евра, на сред пандемија.

Kajgana Shop

На врв Bottom