Благодарност до Канал 5, Телма и вистинските спортски работници!

Дали ги подржувате Канал 5 и Телма заедно со вистинските спортски работници?

• Вкупно гласачи
    150
Статус
Затворена за нови мислења.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.897
Поени од реакции
44.828
Целата работа е во тоа што наместо да ги гледаме Меси , Чави и Аршавин , ќе ги гледаме Милито и Ето. Кај е тука Пандев ? - На клупа.
Да да, слични вакви постови пишувавте и пред реванш мечот со Челзи кога Интер наводно имаа во план паркирање на автобус пред гол.:wink:

Плавиот

Изет Фазлиновиќ
Член од
26 март 2010
Мислења
64
Поени од реакции
2
Па се знае дека е за Пандев :tv:
Кого сакате вие да гледате Меси,Ибра,Аршавин итн..епа нема тие да ги гледате :)
Да ви се пљукнам во патрионизмот!!!

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn

StefanJT26

Captain , Leader , Legend
Член од
11 јануари 2010
Мислења
610
Поени од реакции
7
Да да, слични вакви постови пишувавте и пред реванш мечот со Челзи кога Интер наводно имаа во план паркирање на автобус пред гол.:wink:

Каква врска има паркирање на автобусот пред гол со ова ? Поентата е дека шансите Пандев да игра се мали. А целта на Канал 5 е да го гледаме Пандев.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.897
Поени од реакции
44.828
Каква врска има паркирање на автобусот пред гол со ова ? Поентата е дека шансите Пандев да игра се мали. А целта на Канал 5 е да го гледаме Пандев.
Па истиот муабет и тогаш важеше, Интер ке паркира автобус, Пандев нема шанса да игра и оп, во прв тим заедно со Милито и Ето.
Епа чим можеше да ги тера сите тројца сред Лондон, од каде тоа си ти толку убеден дека Пандев нема да игра од старт ?

Ја не гарантирам дека ке игра, али па не глеам ни причина за гарант дека нема да игра, со оглед на најавите дека ке се тера 433 систем, ондак он е прв тим под дифолт.

StefanJT26

Captain , Leader , Legend
Член од
11 јануари 2010
Мислења
610
Поени од реакции
7
Па истиот муабет и тогаш важеше, Интер ке паркира автобус, Пандев нема шанса да игра и оп, во прв тим заедно со Милито и Ето.
Епа чим можеше да ги тера сите тројца сред Лондон, од каде тоа си ти толку убеден дека Пандев нема да игра од старт ?

Ја не гарантирам дека ке игра, али па не глеам ни причина за гарант дека нема да игра, со оглед на најавите дека ке се тера 433 систем, ондак он е прв тим под дифолт.

Не , не сум убеден , него тоа е мое мислење. Јас сакам да игра и да даде гол , ама мислам дека нема да игра.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Не кажав дека убаво постапиле, прочита негде дека тоа го кажав? Само кажав дека има и такви што не им смета да гледаат Интер - Цска.. што е до мене која сакаат нека ја даваат, си имам сателитска и ќе си ја гледам Интер како и да е...
Фудбалот се игра за публика? Тоа одамна помина, 99% од играчите играат за пари...
Ако си толкав фан на Барса ќе најдеш да ја гледаш сигурно и ако толку сакаш да ја гледаш и ќе се гужваш...

Еве ти корисни бројчиња и поради тоа што си толкав фан на Барса се надевам дека ќе се јавиш да им го изразиш своето незадоволство:
Информативна редакција
desk@kanal5.com.mk
info@kanal5.com.mk
тел. +389 (0)2/ 3091-551 локали 132 и 133
факс +389 (0)2/3091-560
Централа
тел. +389 (0)2/3091-551

Поздрав, :smir:
1.Твоите постови на тоа алудираа.
2.Не се секирај ти за мене, ќе се снајдам јас.
3.Абе играчите играат за пари но исто така и за публика, бар така игра Барса. Сепак некој одвоил дел од својот буџет за да отиде на утакмица и да гледа фудбал со шанси, добри потези, дриблинзи, голови...

А и знаеш каков е муабетов, муабетов е ист како во случај да играа Барса ЦСКА и Интер Манчестер и некој да тврдеше дека Канал 5 направиле добар избор.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.315
Поени од реакции
15.549
1.Твоите постови на тоа алудираа.
2.Не се секирај ти за мене, ќе се снајдам јас.
3.Абе играчите играат за пари но исто така и за публика, бар така игра Барса. Сепак некој одвоил дел од својот буџет за да отиде на утакмица и да гледа фудбал со шанси, добри потези, дриблинзи, голови...

А и знаеш каков е муабетов, муабетов е ист како во случај да играа Барса ЦСКА и Интер Манчестер и некој да тврдеше дека Канал 5 направиле добар избор.
1. Алудираат на тоа дека има и такви фанови што сакаат да го гледаат Пандев... (барем јас познавам некои)
2. Мило ми е:smir:

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
1. Алудираат на тоа дека има и такви фанови што сакаат да го гледаат Пандев... (барем јас познавам некои)
2. Мило ми е:smir:
1. Абе има и такви кои сакаа да гледаат Лион Бордо.:toe:
2. И мене.

Друже, муабетот е дека сме лишени од подобриот, поинтересниот натпревар...
Але луја веќе.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.423
Иосоно што е со ова не ме интересира Македонија?
Ако нејкам да го гледам Пандев не значи дека не ме интересира Македонија тапа ти е ова..
Се согласувам со бобиче
Кај ме прочита мене бе несреќо, сега првпат ја отворам темава :pos:

?

Друга работа, Канал 5 бира утакмици базирано на рејтингот и гледаноста која ја процениле. Со тоа што го избира Интер заради Пандев, мисли дека ќе има повеќе гледачи.
Значи, да ви расчистам, не го бира зашто е МАКЕДОНЕЦ, туку зашто е магнет за сите Струмичани и Македонци кои не би гледале фудбал генерално, ама Пандев би го гледале.
Ова е горе-долу тоа, јас го пишав на другата тема каде што се расправаа. Нити Канал 5 и Телма го даваат Пандев од патриотизам, нити пак ги интересира што сакаат да гледаат форумџиите на Кајгана кои за себе почнаа да мислат дека се слика на јавното мислење во државава а половината не знаат кај им се наоѓаат стадионите во нивните родни места.

Телевизиите си имаат проценка за тоа што би било по гледано и тоа си го даваат. И затоа имате потрошено еден куп време навлегувајќи во безвезни дискусии кои немаат врска со прашањето.

Јас лично мислам дека Арсенал - Барселона ќе биде погледан натпревар, ама белким луѓето кои си се платени за тоа во Канал 5 си имаат друга проценка. Јас лично би го пуштил Арсенал Барселона и би се вклучил во Милано Пандев ако даде гол, ама не е моја работа а не е ни ваша, пошто претплата колку што знам на Канал 5 не му плаќаме. Ако не ви чини, не гледајте.

И се надевам ќе прекинете со дебилните дискусии дека Победа - Пелистер ја гледале 15 000 гледачи зошто немале телевизори да гледаат странски фудбал. Ibracadabra е тука во право 100% ама тоа не може да го знае некој што не бил стадион. Имавме телевизори и гледавме странски првенства кога се туркавме 3 саати пред натпревар за да влеземе на Охрид - Караорман (поздрав до „непријателите“ на форумов :) ). И ниеден ебан натпревар од типот на Арсенал - Барселона или Интер - ЦСКА не може да го замени тоа чувство.

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Има и неутрали гледачи што сакаат да ги гледаат Арсенал и Барса.

Незнам што не е јасно тука?
Има неутрални шо сакаат да го гледаат Интер и Пандев!:toe:

kolku sakam utre da ne zaigra ni sekunda pandev
Да сине, од вакви пропаѓаме. Курац. Голем.

Канал 5 се класични аматери што неможат да препознаат квалитет. А вие интерашите свршивте со Пандев, демек Марадона ви го донесоа. Ќе се роди еднаш еден добар фудбалер во 20 години, и се околу него се врти. Да пренесуваа бразилците утакмици каде што играт нивни фудбалери по Европа ќе требаше да отворат илјадници телевизии. И да, еве јас тука јавно си признавам оти го мразам Пандев, и му посакувам се најлошо во неговата понатамошна кариера. Ај сеа плујте ме дека не ја сакам Македонија. Неточни едни.
Се испосравме со тој Пандев, како на месечината да се качил. ИГРА ФУДБАЛ, исто како и сите други. А сега што е единствен од Македонија, незначи дека треба само него да го гледаме. Па дај ќе му стаеме и дома камери па како на реално шоу, ќе го следиме цел ден што прави, зошто е Македонец :tapp:
А што е најтрагично, нема ни да игра од прва минута...
А и не ме чуди што фан на Интер ја отворил темава, да играше во друга екипа (Милан на пример), ќе ве прашав дали ќе го имавте истото мислење.
Целата работа е во тоа што наместо да ги гледаме Меси , Чави и Аршавин , ќе ги гледаме Милито и Ето. Кај е тука Пандев ? - На клупа.

Зошто мора да се пишуваат вакви постови?

Зошто мора да се плука по Гоче?

Гоче ли е крив затоа што вие нема да ги гледате Барса и Арсенал?

Па немојте бе луге со вакви срања, немојте по бисерот наш!

Член од
20 август 2007
Мислења
2.252
Поени од реакции
312
Со исто вакво мислење беа и татковци ви ко го гледаа Панчев во ЛШ.
Одете лечете се! :tapp:

Stef_12

Player hater
Член од
15 јануари 2009
Мислења
1.022
Поени од реакции
637
Ајде сите престанете да ги гледате и да навивате вашите омилени клубови, сите да почнеме да навиваме за Интер и да му го :pusk: :tapp: на Пандев.

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
Па се знае дека е за Пандев :tv:
Кого сакате вие да гледате Меси,Ибра,Аршавин итн..епа нема тие да ги гледате :)
Да ви се пљукнам во патрионизмот!!!
Голем ПАТРИОНИСТ си..... секоја чест ! :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom