Благодарност до Канал 5, Телма и вистинските спортски работници!

Дали ги подржувате Канал 5 и Телма заедно со вистинските спортски работници?

• Вкупно гласачи
    150
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Оф оф што чува оваа Земја и ПАТРИОНИЗАМ почнаа да ни промовираат.До кога ќе се карате?Фановите на Интер(кои ги има најмногу во земјава од јануари)ќе си глеадаат Канал 5,ние што си имаме Хрт 2 ќе се гледаме ХРТ2,тие што немаат ќе одат по кладилници и сл.

krstenik

first things first
Член од
24 август 2009
Мислења
525
Поени од реакции
21
И со Пандев и без него, интер го игра најдосадниот фудбал. Почнува да ми се кења по првата минута од утакмицата. Особено ако даат гол, поише фаули има него додавања. И финале да е не би ги глеал. Не дека ги мразам нешто, ама би се радувал да испаднат.

За разлика од Арсенал и Барса, кој играат мн по отворен и поубав фудбал. Е добро сеа ако некој си навива за интер, ќе сака нив да ги глеа. Ама треба да мислат овие од Канал 5 дека сите не навиваат за интер!!!:uvo: (и дека освен мене има и други неутралци што сакаат да гледаат убав фудбал, не да го глеам пандев како праи фаули и аути и голманот како ја задржува топката по 1 минута)

ПС: Златна МТВ, секогаш знаеа да ја погодат утакмицата.

gunner_mkd

>МиСтЕр ТиПсТеР
Член од
12 септември 2009
Мислења
1.483
Поени од реакции
83
Во Македонија фановите на Интер сигурно не се побројни од фановите на Барса и Арсенал заедно ,па нека игра и св.Пандев во Интер ако сака
Што требаше вчера во Босна на ТВ да ја даваат Лион-Бордо затоа што Пјанич игра таму наместо Ман.-Баерн
Или треба вечер србите да ја даваат Интер заради Станкович
И има уште милион вакви ретардирани примери кои само некоја наша ТВ може да ги спроведе и никој друг ,да им ебам тоа дегените глупи

В

Вори

Гостин
Голем ПАТРИОНИСТ си..... секоја чест ! :smir:
Ќе го цитирам Бојан,ме мрзи од овој да барам мислење!

Епа патриот си од пред компјутер и сеа изиграваш бесни глисти.
Патриот ли си кога кршиш чаши и се пијанчиш на српски песни?
Или кога гледаш турски серии?
Ебате патриотот,5 века под турско ропство,а ти ми глеаш турски сапуници.

Муабетов е срање.Ако е Интер и Пандев мерка за патриотизам,тогаш се отишло у курац!

Плус ја навивам за МАКЕДОНИЈА,а во репрезентација не игра само Пандев,играат уште 20 играчи.
Зошто не се буните да го даваат Величе на Сител бе?Во Престон игра,сакаме да го гледаме,што кој кур се понашаат!
Или пак што не го даваат Ока Николов и германска лига...

Темава е тапа,непотребно се дискутира!
Поквалитетен натпревар е оној на Арсенал и Барселона,просто,дури попросто и од тој што ја отворил темата.

Мајло

B I S
Член од
22 јуни 2009
Мислења
1.594
Поени од реакции
940
Дај не мешајте патриотизам тука жити се!Факт е дека Арсенал-Барселона е дааалеку поинтересна утакмица од Интер.Но,Канал 5 си направиле процена дека погледана ќе биде Интер само ради Пандев.

Ако ја даваат Интер-ЦСКА ќе ја гледаат и оние што не пратат толку фудбал,ама ќе се нацртаат пред ТВ ради Горан.Ако иде Арсенал повеќето нема да ја гледаат пошто не игра Пандев.

Според мене,а и според сите што сакаат да гледаат добар фудбал секако дека би ја преферирале Арсенал-Барса.

Само ме интересира овие фановите на Интер доколку би играл Пандев во Јувентус или Милан,дали би сакале да ја гледаат да речеме Јуве-Андерлехт или Милан-Стеауа,доколку во исто време би идела Челзи-Интер.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.897
Поени од реакции
44.824
^Бесцелна дискусија, што би било кога би било ...
А и како што гледаш, 90% од фановите на Интер тука се согласуваат за тоа кој дуел е поинтересен, незнам што сакате повеќе од нас, и ние да тргнеме во овој лејм фејсбук поход против Канал 5 ? :tv:

А ако идеме со вакви прашања, како би реагирал Ти во една ваква ситуација, или фан на Арсенал, Барса сеедно. :toe:
Демек, ке глумевте мајки терези и ке речевте, боље оваа да иде у живо, ја моите Јуве/Барса/Aрсенал/Челзи на стрим ке ги гледам ... nooot.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.423
Само ме интересира овие фановите на Интер доколку би играл Пандев во Јувентус или Милан,дали би сакале да ја гледаат да речеме Јуве-Андерлехт или Милан-Стеауа,доколку во исто време би идела Челзи-Интер.
Ако игра Интер во исто време ќе си најдам каде да гледам Интер, ако има било која друга поинтересна утакмица, ќе го гледам Пандев во Јуве или Милан или било кој друг тим за кој би играл. Исто како што имаше некогаш поинтересни утакмици на Телма а јас го гледав Лацио.

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
И со Пандев и без него, интер го игра најдосадниот фудбал.
Момак, поштујем еј, бравос за ова.

Интер е единствената екипа од Италија која што игра интересен фудбал.

Иначе, доста кукавте и ќењавте што давале што не. Од кај знаете вие сите тука стучњаци дека Арсенал-Барселона ќе биде поинтересна утакмица? Како што минат годините во фудбалов, колку пореномирани екипи играат меѓусебно, толку подосадни утакмиците. Венгер ќе игра бункер, Барселона ќе пукнат од нервози обидувајќи се да го минат бункерот. Можеби и ќе биде интересна, ама јас типувам на 0-0. Што значи досада упм. Може на Интер-Цска ќе паднат 8 гола, може 2, може 0. Може и едната да е интересна другата не. Може и двете да се интересни. Може и двете ќе се досадни до максимум.
Канал 5 ја одбра таа утакмица, нормално главно заради Пандев. И ќе си имаат голема гледаност. Има повеќе патриоти во Македонија отколку дркачи на Меси. Размислувајте објективно. И нормално, ако не ви се допаѓа не гледајте воопшто. Сега нема што нема на интернет, многу лесно ќе си најдете стрим за гледање. А ако не ви се троши интернет за тоа, тогаш па и не сте некои лојални навивачи.

F

fantomX

Гостин
Реков не влегувам на темава и пак влегов, јазк да ми е. :toe:

А ако идеме со вакви прашања, како би реагирал Ти во една ваква ситуација, или фан на Арсенал, Барса сеедно. :toe:
Демек, ке глумевте мајки терези и ке речевте, боље оваа да иде у живо, ја моите Јуве/Барса/Aрсенал/Челзи на стрим ке ги гледам ... nooot.
Па јебига бе, и Грнчаров го чуваше Дрогба & Co таму септември месец (и то солидно), баш така, во натпревар од ЛШ. И не се сеќавам некое „патриотиште“ да се побунило да го гледа Грнчаров со АПОЕЛ против Челзи, да, да, во ЛШ, иако останатите преноси на Канал 5 беа Реал - Марсеј, и Милан - Цирих мислам. Дури ни фан на Челзи. :toe:

Ibracadabra

Волшебник
Член од
21 септември 2008
Мислења
1.299
Поени од реакции
65
Реков не влегувам на темава и пак влегов, јазк да ми е. :toe:

Па јебига бе, и Грнчаров го чуваше Дрогба & Co таму септември месец (и то солидно), баш така, во натпревар од ЛШ. И не се сеќавам некое „патриотиште“ да се побунило да го гледа Грнчаров со АПОЕЛ против Челзи, да, да, во ЛШ, иако останатите преноси на Канал 5 беа Реал - Марсеј, и Милан - Цирих мислам. Дури ни фан на Челзи. :toe:
Тоа Грнчаров со Апоел против Челзи беше во 1/2 финале во Лигата на Шампиони? Оти не се сеќавам потсети ме..

Било кој Македонец да стаса до оваа фаза до која е дојден Пандев со својот тим, доколку тој Македонец игра прва постава, доколку истиот тој постигнува голови за тимот во кој игра, ќе биде пренесуван на било која ТВ во Македонија, па ако сака нека играат Челзи и Манчестер во ист термин. Незнам што не е јасно тука?

1. Преносот не е заради Интер!
2. Преносот не е заради тоа што можеби Пандев ќе седи на клупа!
3. За преносот не се криви фановите на Интер и Пандев!

Едноставно е.. Играат 8 најдобри екипи во Европа.. Сите играат фудбал на највисоко ниво, некои помалку, некои повеќе.. И игра (или ќе игра) единствениот Македонец кој откако станавме ние државичка има можност да се закити со трофеј во истото првенство или во едно од најдобрите 4 првенства во Европа..

Друго нешто што не беше јасно?

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.205
Поени од реакции
34.441
Фала Канал 5, ќе си го гледам Интер и Пандев на раат :браво:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Како што прочитав, ќе имало комбиниран пренос. :tv:

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.750
Поени од реакции
5.003
20:45 Лига на шампиони : Интер – ЦСКА Москва , Пренос :toe:

Каде има информација за комбиниран :raz:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
20:45 Лига на шампиони : Интер – ЦСКА Москва , Пренос :toe:

Каде има информација за комбиниран :raz:
Филе на ФБ :)

File X File ..bidejki citam deka odovde trgnuvaat mnogu raboti po povod vecerasniot duel, kje bidam malku informativen :) i kje ti soopstam deka kaj mene stigna informacija od direktorot na televizijata za vecerasnata moja najava vo Nokj so Shampionite, a toa e deka od 20.45 kje odi kombiniran prenos OVOJPAT VO BUKVALNA SMISLA NA ZBOROT, od dvata natprevari...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom