Ibracadabra
Волшебник
- Член од
- 21 септември 2008
- Мислења
- 1.299
- Поени од реакции
- 65
Уште во воведниот пост на темава ти е наведено дека јас сакав и ќе ја гледав Арсенал - Барселона.. Ама изгледа слабо си склопил со светилката.. Да не ја носиш само за стрижење? :smir:Не!
Челзи отпадна заслужено од твој Интер.:smir:
Пандев да играше во Ливерпул,рецимо.
На Канал 5,да ги даваа Ливерпул-Рубин Казан,а во исто време играат Барселона-Реал.
Ти како неутрален фан,која утакмица сакаш да ја гледаш?
Исто така ти повторив во неколку наредни поста дека било каде и да игра кој Македонец би сакал да го гледам..
И трета работа.. Оваа е најнова.. Не ти е кажана до сега..
Со такви како тебе и многу други на форум и по фејсбук од преносот на кој ќе одеше една утакмица (ти реков не ме занима која) Канал 5 си дозволи да ги поебе двете утакмици.. Не видовме ништо ни од едната ни од другата.. Гол пропуштен.. Шанси исто така не видено во кадар.. И на крајот мечот во Лондон завршува, тие ми даваат како се поздравува Фабрегас со останатите, а во Милано има уште 2 минути и Интер напаѓа!!
Што сакаш полошо од тоа?
Знаеш Канал 5 можеби е како лајно.. За вас останатите нели.. Ама знаеш што е полошо? Кога тоа лајно ја заебало утакмицата која сите ја очекувавте, вие чекпате низ него, тоа шири неподнослива реа, и ја заебува и другата утакмица, односно двете!
Сега капираш?