Нема потреба од нервоза само си дискутираме.Ептен ја тупиш Никола, незнам каква закана за човештвото гледаш во мене!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! Претеруваш !!!
Што знам, ова некако ми стана интересно, особено по сите позитивни реакции кои ги добив од тебе. На политика и економија си има доволно дискутанти и веќе ги имаат ижџвакано поголемиот дел теми..боље би било да почнеш да решаваш (ако толку сакаш) други проблем, (гледам ти доликува) економија, финансии..стабилност, НАТО, ЕУ...
Vlad II Draculea напиша:ali kako sakas vrti gledaj ti da bidis od onie so ce EBAVA..
Никола напиша:Нема потреба од нервоза само си дискутираме.
Закана од тебе?
како индивидуалец ништо (освен можеби ако не се заангажираш и влезеш во политика или слично
но не сум сигурен како колективниот настап, хомосексуалните бракови, хомо-културата и сличните работи, би влијаеле на едно пошироко ниво.
Abe aj sto citas ali i razmisli malce.. znam deka ne se trudam da objasnuvam mnogu mnogu posto nejkam da se zarazuvam od forumov ali nekako ko posledovatelno da se sluciva... ali pak... poentata bese deka ne postojat razliki do lujgeto tuku samo do nivnite postapki... toa sto se odnesuva do homoseksualcite znaci deka nema vrska deka bilo do geni ili od rajgajne tuku se zavisi od Opsestvoto vo koe ziveat i do nacinot na postapuvajne.. Toa "ljubov" pomejgu dvajca od isti, prvo bioloski ne odgovara, a isto i psihicki... spored prethodnite zborovi toa e samo dejstvo na negirackiot stav kon opsestvoto.. so drugi zborovi.. sekoj sto ne moze totalno da se vklopi, se oddeluva... i pravi svoja zaednica.. ali taa zaednica postoi samo kako iluzija(kako prekriv za seto sto se slucuva).. a toa DA bidis od tie sto ebava e so ideomaticko znacejne.. sto znaci nikogas ne se stremi da odis vo opsestvata sto se isklucuvaat od globalnoto tuku gledaj da odis sto pogore vo glavnoto opsestvo...yin yang напиша:И да „ебаваш” маж, исто си педер како и да те „ебаваат”.
Баш поради тоа што сум за секој да си брка работа, сум против претераната џева околу ова прашање.yin yang напиша:И да „ебаваш” маж, исто си педер како и да те „ебаваат”.
Значи тебе не те интересира некој како си ја врши работата за која што е задолжен, него со кого сака да легне? Аман бе....:icon_roll
Ако тебе те мрзи да ги читаш моите претходни постови, мене уште повеќе ме мрзи повторно да ги пишувам истите.Аха.... како би влијаеле на „едно пошироко ниво“? Баш ме интересира?
Како бе женска лезбејка? Ти да не си :lud:Dimitarc напиша:имам огрома желба да си фатам женска лезбејка т.е. би
Vlad II Draculea напиша:znaci deka nema vrska deka bilo do geni ili od rajgajne tuku se zavisi od Opsestvoto
sekoj sto ne moze totalno da se vklopi, se oddeluva... i pravi svoja zaednica
to znaci nikogas ne se stremi da odis vo opsestvata sto se isklucuvaat od globalnoto tuku gledaj da odis sto pogore vo glavnoto opsestvo...