Бисексуалност/Лезбејство

Член од
14 ноември 2005
Мислења
159
Поени од реакции
0
До оние главните, заради навреди и дискриминирање најбоље е клуч на темата! Државникот ги премина сите граници, незнам како можете да го читате воопште!

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Доколку немаме различни ставови, нема да е интересно. Ако не беше така, сите теми ќе беа заклучени бидејќи различно мислиме.
А ти le leaa нема потреба да се нервираш и навредуваш од она што си. Доколку не сакаш некого да читаш, има опција игнорирање јузер:):)

Назад на темата, посмирено дискутирајте.

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
Ептен ја тупиш Никола, незнам каква закана за човештвото гледаш во мене!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! Претеруваш !!!
Нема потреба од нервоза само си дискутираме.
Закана од тебе?
како индивидуалец ништо (освен можеби ако не се заангажираш и влезеш во политика или слично:)
но не сум сигурен како колективниот настап, хомосексуалните бракови, хомо-културата и сличните работи, би влијаеле на едно пошироко ниво.

Член од
14 ноември 2005
Мислења
159
Поени од реакции
0
ок е, попаметниот прв попушта...мое е каде ќе се заангажирам а мислам дека веќе сум... и тоа не треба тебе да ти смета и да те замара...би се изненадил колку многу не има...и во кој се сектор...
Немаш ти никаква закана од малцинство, немаш никаква закана од луѓето како мене...боље би било да почнеш да решаваш (ако толку сакаш) други проблем, (гледам ти доликува) економија, финансии..стабилност, НАТО, ЕУ...

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
.боље би било да почнеш да решаваш (ако толку сакаш) други проблем, (гледам ти доликува) економија, финансии..стабилност, НАТО, ЕУ...
Што знам, ова некако ми стана интересно, особено по сите позитивни реакции кои ги добив од тебе. На политика и економија си има доволно дискутанти и веќе ги имаат ижџвакано поголемиот дел теми.

V

Vlad II Draculea

Гостин
Go prasav ednas tatko mi..(pred mnogua godini..so e rabotava so pederite.)... toj ednostavno mi rece.. ne posto pederi sinko... ima samo davajgazi(za pari) i davajgazi(za bespari)... davajgazite za bespari se onie sto nemaat popametna rabota vo zivoto osven da sleda nekoj zabludan svet, ovie davajgazive za pari se isto retki ali se zadovoluva so carot... ali kako sakas vrti gledaj ti da bidis od onie so ce EBAVA..
Mislam mnogu ubo objasneto malce pojke izmeneto posoto ne se sejkavam bas na tocnite zbovi... bese pred mnogua godini...
E sega malce e razlicno toa kaj zenskive.. ali pak u globala e isto..

yin yang

Who, me?
Член од
24 април 2005
Мислења
1.621
Поени од реакции
32
Vlad II Draculea напиша:
ali kako sakas vrti gledaj ti da bidis od onie so ce EBAVA..

И да „ебаваш” маж, исто си педер како и да те „ебаваат”. :)

Никола напиша:
Нема потреба од нервоза само си дискутираме.
Закана од тебе?
како индивидуалец ништо (освен можеби ако не се заангажираш и влезеш во политика или слично:)
но не сум сигурен како колективниот настап, хомосексуалните бракови, хомо-културата и сличните работи, би влијаеле на едно пошироко ниво.

Значи тебе не те интересира некој како си ја врши работата за која што е задолжен, него со кого сака да легне? Аман бе....:icon_roll

Аха.... како би влијаеле на „едно пошироко ниво“? Баш ме интересира?

V

Vlad II Draculea

Гостин
yin yang напиша:
Abe aj sto citas ali i razmisli malce.. znam deka ne se trudam da objasnuvam mnogu mnogu posto nejkam da se zarazuvam od forumov ali nekako ko posledovatelno da se sluciva... ali pak... poentata bese deka ne postojat razliki do lujgeto tuku samo do nivnite postapki... toa sto se odnesuva do homoseksualcite znaci deka nema vrska deka bilo do geni ili od rajgajne tuku se zavisi od Opsestvoto vo koe ziveat i do nacinot na postapuvajne.. Toa "ljubov" pomejgu dvajca od isti, prvo bioloski ne odgovara, a isto i psihicki... spored prethodnite zborovi toa e samo dejstvo na negirackiot stav kon opsestvoto.. so drugi zborovi.. sekoj sto ne moze totalno da se vklopi, se oddeluva... i pravi svoja zaednica.. ali taa zaednica postoi samo kako iluzija(kako prekriv za seto sto se slucuva).. a toa DA bidis od tie sto ebava e so ideomaticko znacejne.. sto znaci nikogas ne se stremi da odis vo opsestvata sto se isklucuvaat od globalnoto tuku gledaj da odis sto pogore vo glavnoto opsestvo...
INAKU PAK CE KAZAM NEJKAM MNOGU da filozofiram i zatoa se drzam do moite komentari da bidat najkratki sto mozi..

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
yin yang напиша:
Значи тебе не те интересира некој како си ја врши работата за која што е задолжен, него со кого сака да легне? Аман бе....:icon_roll
Баш поради тоа што сум за секој да си брка работа, сум против претераната џева околу ова прашање.

Аха.... како би влијаеле на „едно пошироко ниво“? Баш ме интересира?
Ако тебе те мрзи да ги читаш моите претходни постови, мене уште повеќе ме мрзи повторно да ги пишувам истите.

Dimitarc

Мрчатор
Член од
30 јануари 2005
Мислења
2.639
Поени од реакции
19
еј, јас идам со една логика, што више педери тоа повеќе слободни женски за нас стрејтовите. А имам огрома желба да си фатам женска лезбејка т.е. би

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.216
Поени од реакции
34.484
Dimitarc напиша:
имам огрома желба да си фатам женска лезбејка т.е. би
Како бе женска лезбејка? Ти да не си :lud:

Размислувај малку со главата, ама не онаа долната - иако не гледам како би имал корист и да размислуваш со неа, ако девојка ти е лезбејка...

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Aбе лезбејка нема шанси да биде со машко, не се залетувајте со изјави дека сакате да фатите женска таква. Бисексуалка нели може, ама лезбејка н`ц.

Dimitarc

Мрчатор
Член од
30 јануари 2005
Мислења
2.639
Поени од реакции
19
Ејсид, ти размисли, ке си ја викне девојката дома, па да се придружиш и продужение на филмот иде одма тука...........

yin yang

Who, me?
Член од
24 април 2005
Мислења
1.621
Поени од реакции
32
Vlad II Draculea напиша:
znaci deka nema vrska deka bilo do geni ili od rajgajne tuku se zavisi od Opsestvoto

sekoj sto ne moze totalno da se vklopi, se oddeluva... i pravi svoja zaednica

to znaci nikogas ne se stremi da odis vo opsestvata sto se isklucuvaat od globalnoto tuku gledaj da odis sto pogore vo glavnoto opsestvo...

Дефинитивно општеството направило простатата да може да се досегне низ анусот :icon_roll

Значи според тебе:

глобално општество = општество на клонови

За да бидеш дел од „глобалното општество” мора да си хетеросексуалец, да си (пример) со бела боја на кожата, висок 175цм, тежок 70кг, Христијанин.....

А јас пак цело време мислев дека во глобалното општество разликите се негуваат. :icon_roll

Kajgana Shop

На врв Bottom