Бисексуалност/Лезбејство

Gorco

WEHADAHFUKDOWAHNODAT
Член од
29 април 2005
Мислења
556
Поени од реакции
35
Dimitarc напиша:
Ејсид, ти размисли, ке си ја викне девојката дома, па да се придружиш и продужение на филмот иде одма тука...........
Е ово е само за тебе :eek:jea: :
First Trio "Married" in The Netherlands
http://www.brusselsjournal.com/node/301

Член од
24 октомври 2005
Мислења
18
Поени од реакции
0
Јас не сум бисексуалка но нема ништо против хомосексуалноста и бисексуалноста без разлика дали се работи за машки или за женски. Пред се тоа е појава со која сите сакале нејќеле мораат да се соочат и да ја прифатат.Познавам такви девојки и можам со сигурност да тврдам дека тие се сосема нормални девојки кои што свесно си се одлучиле да стапат во хомосексуална врска.На машките,лезбејките можат да им бидат само фантазија-што и често им се- но во реланоста една лезбејка никогаш не би била со машко бидејќи едноставно не ја привлекува спротивниот пол.
А за бисексуалците-па што да кажам-вреди да се проба се во животот зошто да не...?

Gorco

WEHADAHFUKDOWAHNODAT
Член од
29 април 2005
Мислења
556
Поени од реакции
35
First Trio "Married" in The Netherlands

From the desk of Paul Belien on Tue, 2005-09-27 00:08

The Netherlands and Belgium were the first countries to give full marriage rights to homosexuals. In the United States some politicians propose “civil unions” that give homosexual couples the full benefits and responsibilities of marriage. These civil unions differ from marriage only in name.
Meanwhile in the Netherlands polygamy has been legalised in all but name. Last Friday the first civil union of three partners was registered. Victor de Bruijn (46) from Roosendaal “married” both Bianca (31) and Mirjam (35) in a ceremony before a notary who duly registered their civil union.
“I love both Bianca and Mirjam, so I am marrying them both,” Victor said. He had previously been married to Bianca. Two and a half years ago they met Mirjam Geven through an internet chatbox. Eight weeks later Mirjam deserted her husband and came to live with Victor and Bianca. After Mirjam’s divorce the threesome decided to marry.
Victor: “A marriage between three persons is not possible in the Netherlands, but a civil union is. We went to the notary in our marriage costume and exchanged rings. We consider this to be just an ordinary marriage.”
Asked by journalists to tell the secret of their peculiar relationship, Victor explained that there is no jealousy between them. “But this is because Mirjam and Bianca are bisexual. I think that with two heterosexual women it would be more difficult.” Victor stressed, however, that he is “a one hundred per cent heterosexual” and that a fourth person will not be allowed into the “marriage.” They want to take their marriage obligations seriously: “to be honest and open with each other and not philander.”

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.223
Поени од реакции
34.510
И тројки почнаа да стапуваат во брак? До кај отиде светов...:lud:

Член од
14 јули 2005
Мислења
2.128
Поени од реакции
41
И тоа нотарот гарант бил напушен. Тие се луди 100% бре.

Најтрагично е што „бракот” нема да им потрае ама ич. Не се тоа луѓе што знаат да мислат.

V

Vlad II Draculea

Гостин
yin yang напиша:
За да бидеш дел од „глобалното општество” мора да си хетеросексуалец, да си (пример) со бела боја на кожата, висок 175цм, тежок 70кг, Христијанин.....
Vlad II Draculea напиша:
poentata bese deka ne postojat razliki do lujgeto tuku samo do nivnite postapki.
Citaj se so zboruvas... kazav deka BIOLOSKOTO nema apsolutna vrska so opsetsvoto.. tuku samo pravcite na izbirajne... CITAJ

yin yang

Who, me?
Член од
24 април 2005
Мислења
1.621
Поени од реакции
32
Абе јас читам, ама ти не читаш.

Ај пресипитај се.

Не можам да доловам како тоа што го коментирав на твоето:

sekoj sto ne moze totalno da se vklopi, se oddeluva... i pravi svoja zaednica

to znaci nikogas ne se stremi da odis vo opsestvata sto se isklucuvaat od globalnoto tuku gledaj da odis sto pogore vo glavnoto opsestvo...

си го разбрал така???????

А и уредуваш... добро...

Различни постапки, идеологии, желби, потреби.... дрн дрн дрн... што и да е

Diversity makes us Humans!

V

Vlad II Draculea

Гостин
Da ama cupe ova nema nikakva vrska so tvoevo

"За да бидеш дел од „глобалното општество” мора да си хетеросексуалец, да си (пример) со бела боја на кожата, висок 175цм, тежок 70кг"

NE MESAJ OPSESTVO SO "BIOLOGIJA"

I na krajov ce go citiram acid(od druga tema)..duri se karase so nego..

acid напиша:
Или не дочитуваш добро, или по секоја цена гледаш да бидеш во право, односно да се извадиш за киксовите кои некогаш знаеш да ги треснеш.

Нејсе (како што би рекол спуки), читај ги подобро моите постови.

yin yang

Who, me?
Член од
24 април 2005
Мислења
1.621
Поени од реакции
32
Vlad II Draculea напиша:
Da ama cupe ova nema nikakva vrska so tvoevo

"За да бидеш дел од „глобалното општество” мора да си хетеросексуалец, да си (пример) со бела боја на кожата, висок 175цм, тежок 70кг"

NE MESAJ OPSESTVO SO "BIOLOGIJA"

Не знам како го разбра тоа дека е мешање општество со биологија?

Ти рече „глобално општество“ во кое не се оние кои „ се делат“.

Баш глобалното општество е составено од различни луѓе, високи, ниски, муслимани, будисти, хомосексуалци, хетерсоескуалци, интелигентни, неинтелигентни, Французи, Македонци.....

Ме разбираш? Глобално значи да има СЕ, а не да биде само добро одбран дел од мнозинството (какво и да е тоа).

V

Vlad II Draculea

Гостин
ludnica si coek.... del od teskto sto go napisav... veli

"deka ne postojat razliki do lujgeto tuku samo do nivnite postapki... toa sto se odnesuva do homoseksualcite znaci deka nema vrska deka bilo do geni ili od rajgajne"

"to znaci nikogas ne se stremi da odis vo opsestvata sto se isklucuvaat od globalnoto tuku gledaj da odis sto pogore vo glavnoto opsestvo..."

OVIE DVE RABOTI SE RAZLICNI

yin yang

Who, me?
Член од
24 април 2005
Мислења
1.621
Поени од реакции
32
Кое е тоа „главното” општество, жити мајка?

yin yang

Who, me?
Член од
24 април 2005
Мислења
1.621
Поени од реакции
32
Vlad II Draculea напиша:

Аууууу.. мнозинството е “главно“... Види мајката?!?!

Не знаев дека е така.

Уживај во својот комформизам.

“главните“ says: jump

you say: How high!?

Немој некој да му текне да ги префрли постовите на некој друг подфорум или да ги избрише.

Нека останат, доволно е двајца да разбираат, ќе знаат и тоа каква врска има со темата.

V

Vlad II Draculea

Гостин
Kolku samo ti struja ne drzis......
Acid II pat
acid напиша:
Или не дочитуваш добро, или по секоја цена гледаш да бидеш во право, односно да се извадиш за киксовите кои некогаш знаеш да ги треснеш.

Нејсе (како што би рекол спуки), читај ги подобро моите постови.

Kajgana Shop

На врв Bottom