Никола напиша:
не се знае и не е докажано. Можеби има шанса да се поправат работите, ако има некоја кривина, можеби не се дава доволно шанса, туку ад хок се прифаќаат работите како факти.
Имаме лезбејка на форумов таа ќе каже како се работите, иако мислам дека јас сум во право.
Тешко да ја смениш сексуалната ориентација на лезбејка или хомосексуалец.
Цврсто стојам зад тоа!
тоа е едно мислење. Што не значи дека е правилно.
Да, тоа е едно мислење и е правилно. Види ги хомосексуалците, лезбејките и сите останати нехетеросексуалци на форумов, ќе видиш дека сум во право, и дека е така како што ти напишав претходно.
се согласувам. А за да не ги гледа или заприметува некој, не треба до толку да се потенцираат јавно, нели.
Ако не се стремат кон ништо не треба ни да се експонираат. Во моменот кога ја објавуваат својата определба пред останатиот свет, веќе навлегуваат во она што се нарекува јавен живот. И во тој момент треба да бидат спремни да се соочат со останатите.
Со самото повајување во јавност тие го прифаќаат мислењето на другите за нив и се соочуваат со истите. Не се експонираат, само сакаат да им покажат на другите дека можеш да си среќен и со некој од истиот пол. Ако сакаш можеш да ги сфатиш, ако не сакаш никој нема да може да те убеди дека не е се така црно како што некои мислат дека е.
FortunE напиша:
Така би рекле бисексуалките, но не верувам дека лезбејка ќе се сложи со ова, не верувам дека би се попалиле доколку знаат дека некое машко ги посматра. Можеби лезбејка би ја попалила мислата дека таа е таа која ја има девојката, а не машкото кое секако нема да ја има (бидејќи нели е лезбејка).
Затоа поставив прашање да ми се одговори, но не добив одговор од лезбејка. Сеуште ме интересира и си чекам...:icon_roll
Не би рекле така само бисексуалките. Има лезбејки кои прават се и сешто со мажи, не зборвете така.
Јес, да има некои кои не сакаат да видат маж со око, ама има некои кои си се онадат и со мажи.
Ај ќе почекаме одговор од стручното лице на форумов..
yin yang напиша:
Предпоставувам дека тоа би било исто како некој да ве гледа додека водите љубов со партнерот. Ова за хетеросексуалците.
Колку од вас би се согласиле да го правите тоа под присмотра?
Истото од прилика би важело и за лезбејките... предпоставувам. Ако имаат преференции кон групен секс (на некој начин групен секс..) ќе сакаат, ако немаат, нема да сакаат.
Џабе постов. Не си ни блиску до прашањето со одговорот.
Нема везе групниот секс..