so kolku poraki dnevno sum ogranicen i kako da zarabotam poeni?Ај да допринесам во темава http://www.bluezone.com.mk/
Имате бесплатни СМС пораки кон сите оператори во Македонија, се што треба е да се регистрирате, добивате по 100 карактери во порака а останатиот дел е реклама за веб порталот, во телото на пораката се испраќа и вашиот број, ако заработите кредити можете и да праќате СМС од 160 карактери, и без реклама во телото на пораката! Уживајте и комуницирајте !
И јас денеска активирах така да ќе се скршам од пишување :pos2:не ме зезна..
јас и онака имам бесплатни пораки
си активирав easy sms и сега имам 500 бесплатни пораки..
kako najdovte za besplatni poraki jas celi nedeli gubam nisto ne mi uspea:banned::twisted::costumed2:angry2: ke puknam od nervozaaaa
уште да функционираше...:smir:
Па функционира. Кај сите шо сим им го дал линков функционира.уште да функционираше...:smir:
па еве пробав да си пратам една порака на мене и не може...Кај тоа Ареа ставам Скопје и си го пишувам бројот со +38975....... и не стигнало ништоПа функционира. Кај сите шо сим им го дал линков функционира.
Шо има врска Скопје со мобилен телефон?? не биди глуппа еве пробав да си пратам една порака на мене и не може...Кај тоа Ареа ставам Скопје и си го пишувам бројот со +38975....... и не стигнало ништо