Бесплатни СМС пораки?

• Креатор на темата Креатор на темата janicka
  • Време на започнување Време на започнување
А како се активираат тие 500 бесплатни пораки на т мобиле? ја сменив тарифен модел, ставив изи смс и си ставив кредит али пак ми ги наплаќа пораките?

А како се активираат тие 500 бесплатни пораки на т мобиле? ја сменив тарифен модел, ставив изи смс и си ставив кредит али пак ми ги наплаќа пораките?

По 10-15 минути од кога ке го ставиш кредит стигнува порака со известување дека имаш бесплатни пораки.

Дали знае некој до кога се бесплатните пораки од T-Mobile (промотивниот период)?

Зошто сега на www.3jam.com кога ке се регистрираш бара да ставиш кредит од картичка нели бесплатни беа порано ?

Зошто сега на www.3jam.com кога ке се регистрираш бара да ставиш кредит од картичка нели бесплатни беа порано ?
па имаш услови за free creditc треба да се зачлениш на face book и усте две работи ти пиши таму;):smir:

Ај да допринесам во темава http://www.bluezone.com.mk/
Имате бесплатни СМС пораки кон сите оператори во Македонија, се што треба е да се регистрирате, добивате по 100 карактери во порака а останатиот дел е реклама за веб порталот, во телото на пораката се испраќа и вашиот број, ако заработите кредити можете и да праќате СМС од 160 карактери, и без реклама во телото на пораката! :) Уживајте и комуницирајте ! :) :vozbud:

Друга веб-страна за бесплатни пораки е и: www.ezxez.com имате по 15 бесплатни пораки на ден, добивате пин на вашиот мобилен, се логирате и тоа е тоа! :wink:

Друга веб-страна за бесплатни пораки е и: www.ezxez.com имате по 15 бесплатни пораки на ден, добивате пин на вашиот мобилен, се логирате и тоа е тоа! :wink:

Можи од т-мобиле на космофон?

некако тешко ми ја отвора страницава

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom