Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
so kolku poraki dnevno sum ogranicen i kako da zarabotam poeni?Ај да допринесам во темава http://www.bluezone.com.mk/
Имате бесплатни СМС пораки кон сите оператори во Македонија, се што треба е да се регистрирате, добивате по 100 карактери во порака а останатиот дел е реклама за веб порталот, во телото на пораката се испраќа и вашиот број, ако заработите кредити можете и да праќате СМС од 160 карактери, и без реклама во телото на пораката!Уживајте и комуницирајте !
![]()
![]()
И јас денеска активирах така да ќе се скршам од пишување :pos2:не ме зезна..
јас и онака имам бесплатни пораки
си активирав easy sms и сега имам 500 бесплатни пораки..
![]()
kako najdovte za besplatni poraki jas celi nedeli gubam nisto ne mi uspea:banned::twisted::costumed2:angry2: ke puknam od nervozaaaa
уште да функционираше...:smir:
уште да функционираше...:smir:
па еве пробав да си пратам една порака на мене и не може...Кај тоа Ареа ставам Скопје и си го пишувам бројот со +38975....... и не стигнало ништоПа функционира. Кај сите шо сим им го дал линков функционира.
па еве пробав да си пратам една порака на мене и не може...Кај тоа Ареа ставам Скопје и си го пишувам бројот со +38975....... и не стигнало ништо![]()