- Член од
- 27 јуни 2008
- Мислења
- 53
- Поени од реакции
- 5
а бе то е стварно чудесен феномен јас колку шо знам дека ако влезеш во него и не можеш да излезеш веќе, ама нели имаше и некој шо беа се вратиле од таму мислам дали беше некоја сторија за 25те мина или она за 4400тините. Ама јас си мислам дека то ке да е некоја станица од вонземјаните што се много многу поразвиени од нас па сега како со скенер те скенира штом поминеш тука и те зема те претвора можда во бинарна комбинација и те праќа до таа планетата од кај шо се тие па таму на испитување си практично. а незнам дали сте слушнале за кипакс планетата k-pax па нешо ја поврзвеа со бермудскиов тријаголник а имаше уште едана која ја слушнав на програмата на Иван Мирчески на радио во недела или понеделник така нешо се емитуваше во 1 саат на вечер ова уште лани и маислам дека тогаш спомна тој некоја средба на луѓево со тие од таму не од кипакс туку од оваа другата шо не ми текнува на името па рече демек имало за то специјално обучени луѓе за таа средба и нив ги чувале затворени со години дури учеле и всушност тие биле доброволно таму а морале да и се одкажат од семејство од слобода од се заради сигурноста дека нема нишо да изнесат во јавност и вика дека се сретнале и дека си разменале некоков алфабет некој на кој шо зборувале тие а и нашиве им дале нешо слично такво и мислам дека следна средба била договорена за 21.12.2012 така им кажале тие по нивните пресметки пошо биле оддалечени околу 16 светлосни години ама да не ве лажам ако мојте некако :nesum: проверете видете за шо се работи мене ми изгледа доста интересно.