Бермудски триаголник

Член од
27 јуни 2008
Мислења
53
Поени од реакции
5
а бе то е стварно чудесен феномен јас колку шо знам дека ако влезеш во него и не можеш да излезеш веќе, ама нели имаше и некој шо беа се вратиле од таму мислам дали беше некоја сторија за 25те мина или она за 4400тините. Ама јас си мислам дека то ке да е некоја станица од вонземјаните што се много многу поразвиени од нас па сега како со скенер те скенира штом поминеш тука и те зема те претвора можда во бинарна комбинација и те праќа до таа планетата од кај шо се тие па таму на испитување си практично. а незнам дали сте слушнале за кипакс планетата k-pax па нешо ја поврзвеа со бермудскиов тријаголник а имаше уште едана која ја слушнав на програмата на Иван Мирчески на радио во недела или понеделник така нешо се емитуваше во 1 саат на вечер ова уште лани и маислам дека тогаш спомна тој некоја средба на луѓево со тие од таму не од кипакс туку од оваа другата шо не ми текнува на името па рече демек имало за то специјално обучени луѓе за таа средба и нив ги чувале затворени со години дури учеле и всушност тие биле доброволно таму а морале да и се одкажат од семејство од слобода од се заради сигурноста дека нема нишо да изнесат во јавност и вика дека се сретнале и дека си разменале некоков алфабет некој на кој шо зборувале тие а и нашиве им дале нешо слично такво и мислам дека следна средба била договорена за 21.12.2012 така им кажале тие по нивните пресметки пошо биле оддалечени околу 16 светлосни години ама да не ве лажам ако мојте некако :nesum: проверете видете за шо се работи мене ми изгледа доста интересно.

Toxic Boy

I'M MACEDONIAN!
Член од
27 јуни 2008
Мислења
215
Поени од реакции
3
мене ми е интересно ова сто го казал mrFresh и баш ме интересира дали е тоа вистина а за бермудскиот триаголник мислам дека има некоја вистина но не сум сигурен. ја инаку го следев оној филмот на а1 бермудски триаголник и ми беше многу интересен.се надевам дека оваа мистерија ке се разреши.

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.231
Поени од реакции
4.103
Ova navistina se slucilo ili pak nekoja Holivudska glupost. Kako be se se slucuva kaj Amerikancite.
сето е вистина и како шо спомнав се случило за време на втора светска војна ама се` се чувало во најстрога тајна и затоа многу малце се знае и се има разбрано за тоа... ако те интересира нешто повеќе и поточно можиш да прогуглаш, сигурно ќе најдиш, а има и на wikipedia 100%... таму имам гледано.

YuZe

Sic Semper Tyrannis
Член од
22 септември 2005
Мислења
1.852
Поени од реакции
2.068
Секогаш кога не можеме да си објасниме одредена појава не значи дека тоа место е проколнато или нешто слично. Нема ништо надприродно кај Бермудскиот тријаголник, тоа е само некој феномен кој не можиме да го објасниме моментално.

Член од
13 август 2008
Мислења
44
Поени од реакции
1
Бермудски Триаголник..

ова е една од најголемите мистерии на денешницава, многу научници имаат различни мислења, едни велат -вонземјани-, други има некои премногу активни вулкани, трети дека во вселената имало некои црни дупки и се преминувало во друга димензија е таков бил случајот со Бермудскиот триаголник!
што мислите вие?!?!?

Член од
13 јуни 2007
Мислења
206
Поени од реакции
15
булшит... реално гледај... неколку авиончиња се урнале, две три бродчиња потонале.. и на некого не му одел бизнисот и се решил.. ај ќе се пребацам на туризам, и ја раширил "мистеријата" за бермудскиот триаголник

Член од
13 август 2008
Мислења
44
Поени од реакции
1
булшит... реално гледај... неколку авиончиња се урнале, две три бродчиња потонале.. и на некого не му одел бизнисот и се решил.. ај ќе се пребацам на туризам, и ја раширил "мистеријата" за бермудскиот триаголник
а значи за тебе тие две три бродчиња и неколку авиончиња се
ништо, какоо ништо да не се десило, умреле 20-30 а можи и поке луѓе и пак ништо! свака ти част пријателе ама многу “зрело“ размислуваш, а ако веќе така мислиш зошто тие неколку авиончиња, и две три бродчиња не се урнале на др. место туку баш таму! а и никој не е будала по цели години да го истражува тој Бермудски триаголник за џабе, а за ова размислување сварно награда ти следува!

поздрав

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Секогаш кога не можеме да си објасниме одредена појава не значи дека тоа место е проколнато или нешто слично. Нема ништо надприродно кај Бермудскиот тријаголник, тоа е само некој феномен кој не можиме да го објасниме моментално.
Феноменот си е објаснет во целост ! Значи земјиното јадро во таа област најмногу зрачи електромагнетни бранови.Затоа им се расипувале електронските уреди,паѓале авиони,залутувале бродови итн итн.

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
е така...се ствараат електромагнетни бранови и тогаш, во тој момент се се пореметува, и часовник и компас и мотор од Боинг, и подморници...јеби га,физика.

TheMask

SσвεR SαŋTα
Член од
28 февруари 2008
Мислења
298
Поени од реакции
8
ова е една од најголемите мистерии на денешницава, многу научници имаат различни мислења, едни велат -вонземјани-, други има некои премногу активни вулкани, трети дека во вселената имало некои црни дупки и се преминувало во друга димензија е таков бил случајот со Бермудскиот триаголник!
што мислите вие?!?!?
некој викат дека ове е некое магнетно поле......до дека не се открие не знаеме ништо

Позз

ice_cube

The SexX.
Член од
16 јули 2008
Мислења
2.240
Поени од реакции
309
Би требало таму земјиното јадро да зрачи повеке...Затоа и се случуваат такви чудни работи>Како што кажа POWER-MKD :D

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Сакам да идам да видам како е :vozbud::vozbud::vozbud:
Дан си електронски уред? хеххе
Се што можеш ти таму да видиш може да ти се случи на некое друго место, само исклучи ги електронските уреди :helou:

ice_cube

The SexX.
Член од
16 јули 2008
Мислења
2.240
Поени од реакции
309
Добро тоа...Ама не се наоѓа ни трага ни глас од загубените...:nenene:

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Добро тоа...Ама не се наоѓа ни трага ни глас од загубените...:nenene:
Покрај ајкулите веројатно можеш да претпоставиш колку е тешко да се најдат жртви во океан, во сите слични несреќи на отворено море секогаш има голем број на исчезнати, се зависи од брзината на спасувачите.

Kajgana Shop

На врв Bottom