Барам програма

Статус
Затворена за нови мислења.

Go2bed

Vasilij Zajcev
Член од
2 март 2005
Мислења
972
Поени од реакции
13
Абе внука ми запнала за некоја програма за споредување со познати личности...Јас што прогуглав ја најдов Star Estimator ама никако да најдам асолен mirror за симнување...Мала помош? Ве молам пошто на глава ќе ми се качи... :jaj:
http://www.myheritage.com/FP/Company/celebrity-collage.php

ај за внука ти ;):kesa:

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.406
Поени од реакции
25.272
Барам Internet download manager, целосна верзија, ако може некој да ми даде линк по пп

thekillagorilla

Мортус
Член од
20 февруари 2007
Мислења
610
Поени од реакции
12
baram 3 programi

baram 3 programi i toa:
1. Program za namaluvanje na goleminata na fajlovite:
pr. imam edna pesna 6 mega bajti i sakam da ja smalam
2.program za klavanje password na odreden file ili folder
3. program kako "remote administrator" samo sto kompijuterot i da nejki da mu cepkam, da mu cepkam. ili pak ako imam remote administrator dali i drugiot kompijuter MORA da go ima?

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.406
Поени од реакции
25.272
Барам програма за divX епизоди од Prison Break да ги спојам со субтајтл за да можам да ги гледам на dvd player, а не на компјутер.

Mind In Motion

Smirking Revenge
Член од
29 мај 2007
Мислења
816
Поени од реакции
46
Барам програма за divX епизоди од Prison Break да ги спојам со субтајтл за да можам да ги гледам на dvd player, а не на компјутер.

План А

Колку што знам ДВД-плеерите само .srt преводи подржуваат, побарај преводи во .srt.

План Б
http://www.videohelp.com/tools?tool=AviSub Пробај со Sub2DiVX , мислам дека може да се вметне преводот во филмот

:smir:

MkForces

тантара пантара
Член од
25 јануари 2007
Мислења
600
Поени од реакции
19
Не ти треба никакво спојување на филмовите со преводите, само треба исти да им бидат имињата и на преводот и на филмот, и на исто место да бидат ставени.... пр.
Biker Boyz.avi
Biker Boyz.srt

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.406
Поени од реакции
25.272
Не ти треба никакво спојување на филмовите со преводите, само треба исти да им бидат имињата и на преводот и на филмот, и на исто место да бидат ставени.... пр.
Biker Boyz.avi
Biker Boyz.srt
Da, ama toa vazi za na kompjuter. A jas sakam da gledam na dvd player sto ne poddrzuva text document.

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.754
Поени од реакции
9.800
Барам програма за сечење делови од песни. По можност да не е мн. голема (мислам у МБ)

MkForces

тантара пантара
Член од
25 јануари 2007
Мислења
600
Поени од реакции
19
Da, ama toa vazi za na kompjuter. A jas sakam da gledam na dvd player sto ne poddrzuva text document.
Знам убо за шо зборам, и тоа ВАЖИ за ДВД Плеер кој поддржува divx филмови.... Испробано, истестирано...

Член од
24 мај 2005
Мислења
957
Поени од реакции
16
www.appzpoint.net, на сајтов/форумов ги има повеќето ствари шо ги барате, треба само бесплатна регистрација, се работи за луѓе кои веќе долго време го издаваат LastXp. :wink:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom