Барам програма

Статус
Затворена за нови мислења.
E

Elipsis

Гостин
Najdov vise toa ama fala ipak. A dali znae nekoj merac za bandwith da znam kolku trosim zoso internetov mnogu mi leta u posledno vreme a ne mi se verue deka trosim tolku
Edit: za visual basic e najnova verzija 2005 ako ima nekoj crack neka prati

jutel

"убавите работи доаѓаат на крај"
Член од
25 март 2007
Мислења
952
Поени од реакции
2
MI TREBA PATCH ZA KASPERSKI ANTIVIRUS DALI MOZI NEKOJ DA NI KAIZ NA KOJA WEB STRANA MOZAM DA GO SIMNAM?

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.406
Поени од реакции
5.971
Програмче за конвертирање на RMVB фајлови во mpeg или avi формат?

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.406
Поени од реакции
5.971
Најдов една WinAVI Video Converter, почна да конвертира, се надевам добар ќе биде квалитетот на снимката. Thanks anyway.

Член од
18 февруари 2007
Мислења
21
Поени од реакции
5
abe kje mi gi najdi nekoj Crystal 3D IMPACT ! i Xara WebStyle 4 ?

Член од
6 август 2007
Мислења
65
Поени од реакции
0
mi treba programce za iznajmuvajene filmovi za zapisuvajne zasto vrska nemam kaj mi se filmovite PROGRAMA ZA DVD RENT H E L P !!!!1

back_rest

ex mod coder
Член од
19 јули 2006
Мислења
1.590
Поени од реакции
107
Crystal 3D IMPACT ! i Xara WebStyle 4 . Full se razbira :)
Кракови и линкови кон кракувани програми се нелегални на форумот. Бришете ги мислењата пред некој админ да ве покоси.

Член од
18 февруари 2007
Мислења
21
Поени од реакции
5
Кракови и линкови кон кракувани програми се нелегални на форумот. Бришете ги мислењата пред некој админ да ве покоси.
Brat ova ne prv ni posleden sluchaj so baranje full programi . I znam deka ne e dozvoleno krakovi na forum, zatoa ima lichni poraki :)

Член од
5 август 2006
Мислења
164
Поени од реакции
10
Ај некој ако знае нека ми помогне: Барам програма која ќе може да соедини два аудио фајла и притоа едниот да биде со поголема јачина а другиот со помала, односно едниот фајл да се слуша повеќе, а другиот да биде само во позадина.

Стеф:]

стифлер
Член од
27 јануари 2007
Мислења
1.938
Поени од реакции
3
ај некој нека ми најде nvidia nForce4 Audio Driver за Windows vista многу ми е важно.

NECsLon^

Kimi Räikkönen
Член од
27 ноември 2005
Мислења
80
Поени од реакции
2
Ај некој ако знае нека ми помогне: Барам програма која ќе може да соедини два аудио фајла и притоа едниот да биде со поголема јачина а другиот со помала, односно едниот фајл да се слуша повеќе, а другиот да биде само во позадина.
Sound Forge, провери тука, за крак верувам дека ке се снајдеш

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
барам sony ericsson theme creator за моделот w700. ако некој најде/има, нека ми прати линк за даунлоуд по пп.

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Абе внука ми запнала за некоја програма за споредување со познати личности...Јас што прогуглав ја најдов Star Estimator ама никако да најдам асолен mirror за симнување...Мала помош? Ве молам пошто на глава ќе ми се качи... :jaj:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom