Барам програма

Статус
Затворена за нови мислења.

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Ај ве молам ако можете да ми најдете некоја програма за осветлување слики...Ама онака убаво да осветлува...порано имав една топ беше и не ми текнува како се викаше...

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Ај ве молам ако можете да ми најдете некоја програма за осветлување слики...Ама онака убаво да осветлува...порано имав една топ беше и не ми текнува како се викаше...
Има една прејака е и се вика Photosho :smir: можиш да ја осветлиш сликата на 1000 начини и плус како што ти душа сака.

Ако ти треба линк кажи

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Има една прејака е и се вика Photosho :smir: можиш да ја осветлиш сликата на 1000 начини и плус како што ти душа сака.

Ако ти треба линк кажи
леле па на фотошоп се утепав од осветлување, али никако тој ефект шо го имав со таа програмата...ми треба онака само еден дел од слика, на пример лице да осветлам...епа не знам толку детално у фотошоп:helou::helou::helou:
се утепав од работа у фотошоп це-се 3та али не иде...

SkyDriver

Would like my bananna ?
Член од
31 јули 2008
Мислења
2.140
Поени од реакции
221
леле па на фотошоп се утепав од осветлување, али никако тој ефект шо го имав со таа програмата...ми треба онака само еден дел од слика, на пример лице да осветлам...епа не знам толку детално у фотошоп:helou::helou::helou:
Друже, абе на Google имаш доста добри туторијали за фотошоп исто така имаш и на форумов тема Фотошоп, се што не ти е јасно или било што прашај, мислам дека ќе се најде некој кој би знаел и кој би бил љубезен да ти помогне. Иначе со фотошоп би добил најдобар ефект на сликата, само проблемот е што малце е покомплициран за работа... т.е. не е комплициран, туку мачното е додека го научиш, а одкако ќе го научиш мука ќе немаш. :)

Член од
14 јануари 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
162
Filter > Render > Lightning Effect.

I da, vo pravo e SkyDriver, za PS ima posebna tema.

С

Спенсер

Гостин
дајте линк од фотошоп!!! било која верзија!

Ако ти треба линк кажи
аххх сеа дупли пост ке испадне...

дај ми неме линк од фотошоп!

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Вака сеа..ми треба програма за читање e-books.Вчера деинсталирав фотошоп и се шо пишуваше Adobe го избришав и со тоа изглеа и таа програма.
Е така..Друго ми треба и некој асален фотошоп сеа,зашо неам никаков.Ама да не биде огрооомен зашо ијам 10 гига само за данлоуд..
Фала:)

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Вака сеа..ми треба програма за читање e-books.Вчера деинсталирав фотошоп и се шо пишуваше Adobe го избришав и со тоа изглеа и таа програма.
Е така..Друго ми треба и некој асален фотошоп сеа,зашо неам никаков.Ама да не биде огрооомен зашо ијам 10 гига само за данлоуд..
Најдобриот фотошоп пратен по ПП:smir:

диме

When Am I ?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
806
Поени од реакции
21
FREE и „мала“ (во MB) алтернатива на Photoshop.

http://www.gimp.org/

Ако ти треба програма за едноставно едитирање на слики ти препорачвам GIMP. :)

ice_cube

The SexX.
Член од
16 јули 2008
Мислења
2.240
Поени од реакции
309
Дали некој знае програма за вадење делови од песни...Вака: Пример некоја песна сакам да го извадам делот од 30 до 50-тата секунда... Ме разбирате? :vozbud:

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.358
Поени од реакции
701
Дали некој знае програма за вадење делови од песни...Вака: Пример некоја песна сакам да го извадам делот од 30 до 50-тата секунда... Ме разбирате? :vozbud:
Пробај со audacity.....бесплатна е ...еве ти линк за download.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom