Има една прејака е и се вика Photosho :smir: можиш да ја осветлиш сликата на 1000 начини и плус како што ти душа сака.Ај ве молам ако можете да ми најдете некоја програма за осветлување слики...Ама онака убаво да осветлува...порано имав една топ беше и не ми текнува како се викаше...
леле па на фотошоп се утепав од осветлување, али никако тој ефект шо го имав со таа програмата...ми треба онака само еден дел од слика, на пример лице да осветлам...епа не знам толку детално у фотошоп:helou::helou::helou:Има една прејака е и се вика Photosho :smir: можиш да ја осветлиш сликата на 1000 начини и плус како што ти душа сака.
Ако ти треба линк кажи
Друже, абе на Google имаш доста добри туторијали за фотошоп исто така имаш и на форумов тема Фотошоп, се што не ти е јасно или било што прашај, мислам дека ќе се најде некој кој би знаел и кој би бил љубезен да ти помогне. Иначе со фотошоп би добил најдобар ефект на сликата, само проблемот е што малце е покомплициран за работа... т.е. не е комплициран, туку мачното е додека го научиш, а одкако ќе го научиш мука ќе немаш.леле па на фотошоп се утепав од осветлување, али никако тој ефект шо го имав со таа програмата...ми треба онака само еден дел од слика, на пример лице да осветлам...епа не знам толку детално у фотошоп:helou::helou::helou:
се утепав од работа у фотошоп це-се 3та али не иде...
Filter > Render > Lightning Effect.леле па на фотошоп се утепав од осветлување, али никако тој ефект шо го имав со таа програмата...ми треба онака само еден дел од слика, на пример лице да осветлам...епа не знам толку детално у фотошоп:helou::helou::helou:
се утепав од работа у фотошоп це-се 3та али не иде...
Tinasoft Easycafe
Syber monitor
CyberCafe Pro
аххх сеа дупли пост ке испадне...Има една прејака е и се вика Photosho :smir: можиш да ја осветлиш сликата на 1000 начини и плус како што ти душа сака.
Ако ти треба линк кажи
пратено по пп:smir:дајте линк од фотошоп!!! било која верзија!
аххх сеа дупли пост ке испадне...
дај ми неме линк од фотошоп!
Најдобриот фотошоп пратен по ПП:smir:Вака сеа..ми треба програма за читање e-books.Вчера деинсталирав фотошоп и се шо пишуваше Adobe го избришав и со тоа изглеа и таа програма.
Е така..Друго ми треба и некој асален фотошоп сеа,зашо неам никаков.Ама да не биде огрооомен зашо ијам 10 гига само за данлоуд..
Фала
FREE и „мала“ (во MB) алтернатива на Photoshop.Вака сеа..ми треба програма за читање e-books.Вчера деинсталирав фотошоп и се шо пишуваше Adobe го избришав и со тоа изглеа и таа програма.
Е така..Друго ми треба и некој асален фотошоп сеа,зашо неам никаков.Ама да не биде огрооомен зашо ијам 10 гига само за данлоуд..
Фала
Пробај со audacity.....бесплатна е ...еве ти линк за download.Дали некој знае програма за вадење делови од песни...Вака: Пример некоја песна сакам да го извадам делот од 30 до 50-тата секунда... Ме разбирате?
Фала братми ептен ама те молам кажи ако знаеш како да го вратам на англиски да биде се заебав реинсталл не помагаПробај со audacity.....бесплатна е ...еве ти линк за download.