Барам програма

Статус
Затворена за нови мислења.

THE_PIRAT

Avanti Formica atomica!
Член од
14 февруари 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
79
Барам програма за Port forwarding за рутер Пирели drga225g само да не биде pfconfig зашо го нема рутеров во листа

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Барам програма за Port forwarding за рутер Пирели drga225g само да не биде pfconfig зашо го нема рутеров во листа
Каква програма бре :)

Влези си во рутерот (би требало преку 192.168.1.1), најди во менијата таму PORT FORWARDING и отклучи си ги портовите кои ти се потребни :helou:

bubi4ko

Македонци брее..
Член од
24 јуни 2008
Мислења
274
Поени од реакции
17
Guitar Pro 5.2
Guitar Rig 3
Sound Forge
Ако може некој да ми ги прати линковите за download на овие програми???????

goodman_91

Бубалица
Член од
2 јануари 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
29
Постои ли некоја добра програма преку која може да се учи англиски јазик, како и програма слична како атлас по анатомија?

SkyDriver

Would like my bananna ?
Член од
31 јули 2008
Мислења
2.140
Поени од реакции
221
Постои ли некоја добра програма преку која може да се учи англиски јазик, како и програма слична како атлас по анатомија?
Хмм... незнам дали постои, а и да постои тоа би била на друг јазик најверојатно. Јас почнав да правам една таква програма во C#.NET али којзнае кога ќе ја завршам и дали воопшто ќе ја завршам :/

Имаш на Google онлајн тестови за англиски јазик само незнам тие колку би ти помогнале во учењето на англиски :/

Пиши на Google > Online English Test

...имаш доста тестови...

goodman_91

Бубалица
Член од
2 јануари 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
29
Имаш на Google онлајн тестови за англиски јазик само незнам тие колку би ти помогнале во учењето на англиски :/

Пиши на Google > Online English Test

...имаш доста тестови...
Барам нешто слично како програмата Rosetta Stone. http://www.rosettastone.co.uk/
Не сакам да ја симнувам Rosetta Stone (за учење на англиски јазик), бидејќи е доста голема и плус не ми се сигурни торентите што се постирани.:toe:
Затоа барам некоја друга програма која е слична на оваа

Член од
22 февруари 2007
Мислења
1.852
Поени од реакции
1.382
Програма да сечам сцени од DVD филмови , ако воопшто постои нешто такво .. :tv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom