Актуелна е се додека не ти скиснат условувањата. Секојдневно имаш разни наградни игри да добиваш купони и попусти, али те условува да направиш порачка од минимум 10 или 25 евра зависно од наградата.Гледам во Србија дека станал достапна и алтернативата на Aliexpress наречена TEMU.
Во периодот на достапност кај србите е доста актуелна.
Што мислите ќе биде ли достапна за брзо и во Македонија?
Djubre mozhish od Temu da kupish . Drugo nishto. A cenite site poskapi barem 20% od AliExpressГледам во Србија дека станал достапна и алтернативата на Aliexpress наречена TEMU.
Во периодот на достапност кај србите е доста актуелна.
Што мислите ќе биде ли достапна за брзо и во Македонија?
Тотално нема врска ова што го пиша. Цените од temu се минимум дупло по евтини од алиекспес. Од тему доставата е за 2 недели макс, додека од алиекспрес 2 месеци. Квалитетот е исти.Djubre mozhish od Temu da kupish . Drugo nishto. A cenite site poskapi barem 20% od AliExpress
Prvo neznam Shto se ti Temu pazarish ama za mene tamu nema nishto za mene.Тотално нема врска ова што го пиша. Цените од temu се минимум дупло по евтини од алиекспес. Од тему доставата е за 2 недели макс, додека од алиекспрес 2 месеци. Квалитетот е исти.
jas imam naracuvano od tamu i zadovolen sum samo sto isto taka docnat pratite deka od mk popsta stigaat a i pravat refundacija dokolku ne stigne pratkata vo odredeniot rok sto ti go davaat,,,nekoj da ima iskustvo so porachuvanje,,,,od JOOM.com platforma
neshto slichno kako aliekspres