Аliexpress (официјална тема)

Член од
17 ноември 2014
Мислења
5.777
Поени од реакции
8.582
Ako izberam kineski fedex kako metod na dostava dali toa znaci deka kinezite avtomatski ke ja predadat potoa na makedonski fedex?
Dali mozam nekako da izberam kineski fedex na ali ama potoa da ja predadat na drug dostavuvac namesto makedonski fedex?
Ne mozhish poglupo prashanje da smisliah?
Izvini ama taka e.

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.777
Поени од реакции
31.953
,,,dechki ,,,nekoj iskustvo so dostava od Turcija Ali Express,,, preku Fedex_ES, vo Skopje TNT brza poshta,,,
pratka od 13$ kolku bi me odrale ovie od TNT
inaku pratkata e free shipping

Мацо_Д()

Бизнисмен
Член од
23 ноември 2015
Мислења
377
Поени од реакции
161
,,,dechki ,,,nekoj iskustvo so dostava od Turcija Ali Express,,, preku Fedex_ES, vo Skopje TNT brza poshta,,,
pratka od 13$ kolku bi me odrale ovie od TNT
inaku pratkata e free shipping
Јас порачав пред 1 месец. Требаше да стигнат за неколку дена ама нема ништо. Ни тракингот не е како што треба, веројатно ќе мора да отидам на рифонд.

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.777
Поени од реакции
31.953
Јас порачав пред 1 месец. Требаше да стигнат за неколку дена ама нема ништо. Ни тракингот не е како што треба, веројатно ќе мора да отидам на рифонд.
,,mene trakingot totalno mi go utnale,,,,nekoja sosema druga pratka vo Bitola,,,sega ni traking ni butur,,,izgleda Alija totalno zabegal,,,ne e vekje da se poračuva od niv,,,se javiv vo TNT,,, zastupnik na FedEx,,brza pratka ,,kaža tipkata deka nekoj gi lapnal parite i deka nishto od taa rabota,,,

Член од
28 октомври 2019
Мислења
210
Поени од реакции
163
znae nekoj da mi kaze dal ke mi carinat gabaritna pratka otprilika 2kvadrata metal, od aliekspres?
free shiping e no sigurno po posta nema da stigne (po sto pojma nemam)

Kajgana Shop

На врв Bottom