А1 Македонија (VIP)

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
да али гледам има постара верзија на андроид и помал екран тоа ме стави во мисла
Нема што да се мислиш водафонот е каде каде подобар ако збориш за vodafone smart II а обичниот smart е крш и скоро се исти со lg optimus me.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.918
Поени од реакции
41.882
Нема што да се мислиш водафонот е каде каде подобар ако збориш за vodafone smart II а обичниот smart е крш и скоро се исти со lg optimus me.
За vodafone smart II зборувам, а обичниот smart веќе го немаат.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
472
Поени од реакции
292
Знае ли некој како да го исклучам мејлито на ВИП и колку чини ???
Сајтот им е катастрофа никако да се снајдам да видам на кој број се исклучува :)
Поздрав ...

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.918
Поени од реакции
41.882
Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.918
Поени од реакции
41.882
Па од таму го превзедов тоа,ми пишува дека имам искористено 12 пораки,а немам ниту една напишано:eek:
А виде ли доле имаш линк за детален преглед? Tаму секогаш пишува на кој број се пратени.

A

Avenger99

Гостин
Моја грешка,се извинувам
--- надополнето: 23 септември 2012 во 02:23 ---
Прејѓе пишувавме со сестра ми преку Viber и наеднаш ми стигна нејзина порака на телефонот и продолживме таму да пишуваме и јас си помислив уште сме преку Viber(не ми замерувјте прв пат работам android телефон):P

Член од
29 октомври 2011
Мислења
1.712
Поени од реакции
1.152
Имам проблем со е-сметката,неможам да се пријавам,го пишувам телефонот добивам код, кликам кај заборевена лозинка :oops:

Член од
29 септември 2011
Мислења
233
Поени од реакции
25
а зошто нема на gsmarena спецификации за smart 2? Барам, но никако да најдам

Член од
15 август 2009
Мислења
2.023
Поени од реакции
4.874
Знае ли некој како да го исклучам мејлито на ВИП и колку чини ???
Сајтот им е катастрофа никако да се снајдам да видам на кој број се исклучува :)
Поздрав ...
#002# и слушалката за вртење, вака ќе ги тргнеш пренасочувањата да не ти одат повиците кон мејли. А ако сакаш скроз да ја исклучиш услугата, јави се у инфо центарот

Kajgana Shop

На врв Bottom