А1 Македонија (VIP)

Член од
11 септември 2012
Мислења
69
Поени од реакции
38
добро бе не научивте еднаш пребарувањето мрежи да го направите рачно или мануал??

Уште на времето на тмобајл ко бев ко ки влегаше во албанска мрежа научив и никоаш повеќе немав таков проблем, сите сте го ставиле на абтоматско чиниш се убивте од патување надвор од државава, а пола пасоши немате
Мобилниот ми е наместен на мануелно пребарување мрежи,кога ќе снема мрежа од вип,НЕДОСТАПЕН сум.

Мрежата и услугите на t-mobile ги користам 17 година и никогаш не ми се префрлил на друга мрежа,освен јас кога сум барал мрежи во странство.

Ако немаш ти пасош и не си излегол надвор од Македонија незначи дека пола и повеќе членови немаат пасоши

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Мобилниот ми е наместен на мануелно пребарување мрежи,кога ќе снема мрежа од вип,НЕДОСТАПЕН сум.

Мрежата и услугите на t-mobile ги користам 17 година и никогаш не ми се префрлил на друга мрежа,освен јас кога сум барал мрежи во странство.

Ако немаш ти пасош и не си излегол надвор од Македонија незначи дека пола и повеќе членови немаат пасоши
Извини незнаев дека живееш впланина

Член од
11 септември 2012
Мислења
69
Поени од реакции
38
Толку знаеш и ти Вип се криви и точка :)
И да знаеш дека се криви затоа што не се придржуваат до договорот.
Деновиве од АЕК треба да почнат да мерат јачина на сигнал на вип па ќе видиме кој е во право
--- надополнето: 20 септември 2012 во 23:11 ---
Извини незнаев дека живееш впланина
Ако мислиш на тебе у право си.

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Пиши им на kontakt@vipoperator.mk и ако не знаат да ти одговорат тие што се во контакт центар, пиши им да ти го препратат меилот во сектор за продажба.
Пишано уште во 3 попладнево, ама сеуште нема повратен меил од нивна страна. :facepalm:

A

Avenger99

Гостин
Земав денес од вип телефон со 555 денари претплата(роденденската) и сеа ми уклучува интернет ама неможам да спуштам апликации,едно време можев сеа не,да не имам нешто јас побркано?

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Земав денес од вип телефон со 555 денари претплата(роденденската) и сеа ми уклучува интернет ама неможам да спуштам апликации,едно време можев сеа не,да не имам нешто јас побркано?
На кој телефон и објасни повеќе (многу повеќе) како тоа не можеш да симнуваш апликации? Што ти вика?

A

Avenger99

Гостин
На кој телефон и објасни повеќе (многу повеќе) како тоа не можеш да симнуваш апликации? Што ти вика?
На Sony Xperia P. Па можам да уклучам youtube,fb,google дури и андрои маркетот ми го отвара ама кога ќе одам да спуштам апликација пишува downloading ама не се спушта?!?!

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
На Sony Xperia P. Па можам да уклучам youtube,fb,google дури и андрои маркетот ми го отвара ама кога ќе одам да спуштам апликација пишува downloading ама не се спушта?!?!
Да не си ги изместил сетинзите за интернет некако? Пробај рестарт на телефонот и ако успееш, оди на www.speedtest.net или па симни ја апликацијата speedtest и провери брзина и пинг.

A

Avenger99

Гостин
Да не си ги изместил сетинзите за интернет некако? Пробај рестарт на телефонот и ако успееш, оди на www.speedtest.net или па симни ја апликацијата speedtest и провери брзина и пинг.
Сега е во ред,појма немам што беше работата, проверив брзината, 5mb.

A

Advokatisce

Гостин
Пиши им на kontakt@vipoperator.mk и ако не знаат да ти одговорат тие што се во контакт центар, пиши им да ти го препратат меилот во сектор за продажба.
и ќе ти одговорат следната година, со одговорен некој неможеш да разговараш треба да чекаш они да ти се јават а тие во контакт центарот немаат никакви овластувања и информации

Член од
9 јуни 2008
Мислења
1.380
Поени од реакции
804
Помина некој 1 гига интернет од роденденскава понуда ?

мене вчера ми стигна порака :
Искористен е 85 % од волументо на пакетот. По целосно искористување на пакетот, брзината ќе ви биде намалена до крај на прасметковен период.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.918
Поени од реакции
41.882
Кој е подобар LG Optimus Me или Vodofone Smart планирам да го земам на мајка ми со ова роденденската понуда, 1500 ден се и двата телефони.

Kajgana Shop

На врв Bottom