А1 Македонија (VIP)

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.189
Поени од реакции
8.266
Моја грешка,се извинувам
--- надополнето: 23 септември 2012 во 02:23 ---
Прејѓе пишувавме со сестра ми преку Viber и наеднаш ми стигна нејзина порака на телефонот и продолживме таму да пишуваме и јас си помислив уште сме преку Viber(не ми замерувјте прв пат работам android телефон):P
да си само ти добро е, колку ги има вакви како тебе, што какаат по ФБ или форуми, ги окривува ВИП, а цело време вие сами си ги правите грешките, и после Вип бил крив.

Член од
9 јуни 2008
Мислења
1.380
Поени од реакции
804
Помина некој 1 гига интернет од роденденскава понуда ?

мене вчера ми стигна порака :
Искористен е 85 % од волументо на пакетот. По целосно искористување на пакетот, брзината ќе ви биде намалена до крај на прасметковен период.
Надминав 1 гига, брзината премногу успорена, не може да се отвори ништо, само онака ви светка горе дека имате пуштено 3g али џабе :)
така да тие што планирате да надминете чисто да ја видите успорената брзина, немојте :)

Член од
21 јануари 2009
Мислења
472
Поени од реакции
292
--- надополнето: 24 септември 2012 во 18:32 ---
#002# и слушалката за вртење, вака ќе ги тргнеш пренасочувањата да не ти одат повиците кон мејли. А ако сакаш скроз да ја исклучиш услугата, јави се у инфо центарот
Благодарам ...се надевам не им земам веќе пари со мејлито на тие што ми вртат :)

Член од
15 август 2009
Мислења
2.023
Поени од реакции
4.874
Сега гледам дека сум испуштила тараба у кодот:( значи треба да внесеш ##002# Извини

Sassy

sultan instead of the sultan
Член од
5 ноември 2008
Мислења
329
Поени од реакции
72
Сметка на вип знам дека е од 25до 25 и од 26 стигаат новите миниту така?

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Зависи кога си го склучила договорот. Кај нас дома различно стигаат сметките на татко ми и моите. Не знам на какви интервали се да не те лажам, најдобро провери си ја сметката на интернет.

Член од
29 декември 2011
Мислења
2.988
Поени од реакции
2.438
Зависи кога си го склучила договорот. Кај нас дома различно стигаат сметките на татко ми и моите. Не знам на какви интервали се да не те лажам, најдобро провери си ја сметката на интернет.
Сметките може да пристигнуваат на различна дата, и кај мене дома 2-3 сметки се на ВИП па стигаат во различен период. Битно е што периодот на пресметка од еден месец до следниот им е од 25 тековен до 24 следен месец.

Lajce

Не за сркање
Член од
19 април 2006
Мислења
997
Поени од реакции
116
Сметките може да пристигнуваат на различна дата, и кај мене дома 2-3 сметки се на ВИП па стигаат во различен период. Битно е што периодот на пресметка од еден месец до следниот им е од 25 тековен до 24 следен месец.
Од 26 до 25 им е интервалот.

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Еве што има кај мене. Почнува од 31 или 1. Зависи од бројот на денови во месецот. Затоа и пишав. Ама може на новите договори важи тој интервал.

Најверојатно тој интервал е понов од кога јас сум склучувал договор.

Sassy

sultan instead of the sultan
Член од
5 ноември 2008
Мислења
329
Поени од реакции
72
Фала дечки на одговорите, ама на 26ти диноќа точно на полноќ ми се рестартираа минутите.
Јас намесрмо нс 1ви рано отидив за да си ји ја фатам сметктара убаво,но ми кажа у дечкото дека е 26 не од први.
Битно ми дојде на време новата сметка,немав ни минута останата:)

Член од
11 јануари 2009
Мислења
722
Поени од реакции
90
Ако надминеш лимитот на понудава 555 се доплаќа или само ти се успорува брзина ?​

Kajgana Shop

На врв Bottom