да али гледам има постара верзија на андроид и помал екран тоа ме стави во мисла
Нема што да се мислиш водафонот е каде каде подобар ако збориш за vodafone smart II а обичниот smart е крш и скоро се исти со lg optimus me.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
да али гледам има постара верзија на андроид и помал екран тоа ме стави во мисла
За vodafone smart II зборувам, а обичниот smart веќе го немаат.Нема што да се мислиш водафонот е каде каде подобар ако збориш за vodafone smart II а обичниот smart е крш и скоро се исти со lg optimus me.
За vodafone smart II зборуваам, а обичниот smart веќе го немаат.
оди тука на e-сметка логирај се и таму детално имаш се.Преглед на искористеност на активни пакети
> Национални минути 5 од 194 Минути
> Национален интернет 0.27 од 1 GB
> Национален SMS 12 од 190 SMS
А немам напишано ниту една порака,како е можно?
Па од таму го превзедов тоа,ми пишува дека имам искористено 12 пораки,а немам ниту една напишанооди тука на e-сметка логирај се и таму детално имаш се.
А виде ли доле имаш линк за детален преглед? Tаму секогаш пишува на кој број се пратени.Па од таму го превзедов тоа,ми пишува дека имам искористено 12 пораки,а немам ниту една напишано![]()
Со ВИП и се е можноПреглед на искористеност на активни пакети
> Национални минути 5 од 194 Минути
> Национален интернет 0.27 од 1 GB
> Национален SMS 12 од 190 SMS
А немам напишано ниту една порака,како е можно?
а зошто нема на gsmarena спецификации за smart 2? Барам, но никако да најдамНема што да се мислиш водафонот е каде каде подобар ако збориш за vodafone smart II а обичниот smart е крш и скоро се исти со lg optimus me.
а зошто нема на gsmarena спецификации за smart 2? Барам, но никако да најдам
Знае ли некој како да го исклучам мејлито на ВИП и колку чини ???
Сајтот им е катастрофа никако да се снајдам да видам на кој број се исклучува
Поздрав ...