А1 Македонија (VIP)

Член од
9 јуни 2008
Мислења
1.380
Поени од реакции
804
Јас кога потпишував фино лепо ја прашав девојката и ми кажа дека претплата половина плаќам а со тоа и половина разговор имам(ке немам 590 ден. денари туку 295), не може тоа плаќај половина претплата а збори ко за цела, работата/бенефитот е што со претплата Vip Smart M добиваш гага према сите вип(што без промоцијава би требало за оваа тарифа да плаќаш 590 ден.) а доколку ја земеш таа претплатата Vip Smart S (390 ден претплата) за таа имаш три броја, тоа е разликата бар така беше јас коа стаивив, пред 3 месеци.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.631
Поени од реакции
34.020
Само читате ама не дочитувате.. сите знаме дека ако истрошиш и само 50 од претплатата која е 300, плаќаш 300. И, сите знаеме дека промоциите на пола претплата, имаш пола разговор. Исто колку претплатата. Vip/ebill e малце хаос дека мојот проблем бил друг и не ги пишувале тие додатни трошоци како што се. Додуша ни на сметката не објаснуват што се. Јас сум имал 190 денари плус во пораки, ама надвор од нашиве мрежи. Значи пораки надвор од земјава не спаѓаат во месечната претплата. Убаво објаснуваат ако прашате таму. Овде на форум, кој од кој сте сите. :))))))))))

Се зезам дечки.. и навлекување е тоа претплатата. Као ќе се контролираш. Со 900 денари минуваш 3 месеци.
Јас имам за овие 3 месеци, 3.000 ама убаво е. :))))

AlternativeF

госпожата од втори
Член од
1 мај 2006
Мислења
4.830
Поени од реакции
7.575
Јас имам за овие 3 месеци, 3.000 ама убаво е. :))))
Јас за вториот месец имав 3500 и ептен ми беше убаво, особено кога сфатив дека пола од тогашниот хонорар ќе ми отиде на тоа :pos:
Ама после си се опаметив и сега повеќе од претплатата не ми стигнало :)
Иначе пред потпишување на било кој договор треба да си се распрашате добро за сите услови и се' што не ви е јасно да си прашате пред да ставите потпис :toe:

Член од
29 ноември 2008
Мислења
1.041
Поени од реакции
43
Од кога до кога е месечна сметка за ВИП ? ( ми кажаа од 26 до 26, ама не ќе да е така)

Alek_rjk

Za prviot vpecatok nema vtora sansa
Член од
14 март 2006
Мислења
387
Поени од реакции
4
ти пишува на сметката

AlekSS

Клацкалка
Член од
17 јануари 2009
Мислења
10
Поени од реакции
1
Или види на сметката или јави се у контакт центарот нивен бе. Они потчно ќе ти кажат. 077 1234

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Ми стигна ваква порака:
Твојот бонус истекува за 10 дена. Со надополнување бонусот ќе биде префрлен на твојата сметка. За проверка испрати ...

Некој да ми ја објасни? Каков бонус е уствари ова?

Член од
11 септември 2009
Мислења
323
Поени од реакции
55
Ми стигна ваква порака:
Твојот бонус истекува за 10 дена. Со надополнување бонусот ќе биде префрлен на твојата сметка. За проверка испрати ...

Некој да ми ја објасни? Каков бонус е уствари ова?
Бонус што е собран што ти ѕвонеле од другите оператори.. стави 100 кредит и во зависност колку бонус си собрала толку ќе добиеш плус.
повеќе: http://www.vip.mk/cm/offer/prepaid/kakva-rabota/index.php

Член од
11 февруари 2009
Мислења
1.072
Поени од реакции
1.144
ВИП со нови постпејд тарифи

Вип оператор од утре воведува нови најповолни тарафни модели за своите постпејд корисници.
Со тарифните модели Вип Смарт 590, Вип Смарт 990, Вип Смарт 1790 и Вип Смарт 2990 корисниците добиваат бесплатни разговори кон целата Вип мрежа. Со тарифниот модел Вип Смарт 390 корисниците добиваат бесплатни разговори кон 3 Вип Пријатели, а со Вип Смарт 240 кон еден Вип пријател.

Во рамки на избраниот тарифен модел постпејд корисниците , покрај 1000 бесплатни минути во рамки на Вип мрежата, добиваат и бесплатни минути и за разговори кон сите национални мрежи во зависност од одбраниот тарифен модел.

Истовремено, како најголема поволност за постпејд корисниците на тарифите Вип Смарт 990, Вип Смарт 1790, Вип Смарт 2990, е тоа што за првпат на македонскиот пазар, во претплатата добиваат бесплатни вклучени минути за меѓународни разговори, и тоа 50, 100 или 200 минути, во зависност од одбраната тарифа. Бесплатните меѓународни минути можат да се искористат за повици кон сите земји во зоните, соседство, регион, европа, свет1 и свет2. По искористувањето на бесплатните минути важат регулаторни цени за меѓународни разговори.
Извор

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.438
Поени од реакции
18.413
Баш сега ја гледав новата реклама :)

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
и до сеа беа исти условите не глеам шо е ново

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.591
Поени од реакции
14.398

Популарната услуга за контрола и управување со возила сега и во Vip!
Само со Vip Автолокатор, GPS систем за следење возила од Vip, Вие имате целосна контрола над Вашиот возен парк. Со оваа нова услуга од Vip, Вие во секој момент знаете што се случува со Вашите возила и имате постојан преглед на сите трошоци.

Со Vip Автолокатор добивате:
- следење во живо каде се Вашите возила во моментот и дали се во движење или во мирување
- детален извештај и реконструкција на однесувањето на возачот и на возилото
- безбедносен аларм – алармирачките сигнали може да пристигнат директно на Вашиот мобилен телефон преку SMS-порака или, пак, на Вашата е-mail адреса
- информации за недозволено однесување – пречекорување брзина, прекршоци, напуштање претходно утврдени области итн.
- дефинирање рута на движење за возилото
- сензори за температура
- мониторинг на потрошувачката на гориво
- поврзување со таксиметар – следење во живо на сите возила и можност за комуникација со секој возач одделно
- сензори за седиштата со регистрирање присуство и број на патници во возилото
- експертски совети, препораки и советување.

Со Vip Автолокатор ќе ја зајакнете контролата врз користењето на Вашите ресурси: ќе ја подобрите продуктивноста на возилата и работната дисциплина на вработените, ќе спречите неавторизирано користење на Вашите возила и ќе бидете обезбедени од кражба. Тоа секако ќе доведе до намалување на оперативните трошоци за гориво, сервис и осигурување.

За повеќе информации во врска со оваа понуда, јавете се во Контакт центарот на 077 1234, каде што нашите оператори Ви се достапни 24 часа во денот, 7 дена во неделата.

http://www.vip.mk/cm/bo/offer/promotion/vip_avtolocator/index.php

Член од
11 февруари 2009
Мислења
1.072
Поени од реакции
1.144
и до сеа беа исти условите не глеам шо е ново
Новина се бесплатните меѓународни разговори:
... во претплатата добиваат бесплатни вклучени минути за меѓународни разговори, и тоа 50, 100 или 200 минути, во зависност од одбраната тарифа. Бесплатните меѓународни минути можат да се искористат за повици кон сите земји во зоните, соседство, регион, европа, свет1 и свет2.
:smir:

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.174
Поени од реакции
8.255
Вип Смарт 990, Вип Смарт 1790, Вип Смарт 2990, од каде сега овие тарифи ги најдоа?

Kajgana Shop

На врв Bottom