А1 Македонија (VIP)

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
Абе Т Мобајл ти земаат ДДв на кредитот, и на повиците после пак ДДв ти земаат.
Али на крај месец ми даваа негде 100 денари бонус. Овде помалце.
Јас знам дека имаа бонус по 50 ден и тоа на 2-3 месеци им идеше нешто...
не бе, земаат само на кредит. со тоа плаќаш ддв после си е без ддв повикот(веќе ти е платено) така јас знам.
Нема веза. На секој повик после имаш ддв плус воспоставување повик плус ддв шо ти ја направиле услугата шо ти ја надополние сметката со креит :)
апаши се они, не вип...на вип според мене е најефтино и најдобри услуги имаш...

Alek_rjk

Za prviot vpecatok nema vtora sansa
Член од
14 март 2006
Мислења
387
Поени од реакции
4

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
дечки ај дајте ми една споредба вака глобално помеѓу Т-мобиле и ВИП... глеам на рекламиве на ВИП некако примамливи услуги и цени имаат... се исплати ли да се префрлам на ВИП од Т-мобиле?

Член од
24 јануари 2008
Мислења
1.135
Поени од реакции
140
дечки ај дајте ми една споредба вака глобално помеѓу Т-мобиле и ВИП... глеам на рекламиве на ВИП некако примамливи услуги и цени имаат... се исплати ли да се префрлам на ВИП од Т-мобиле?
Спрема мене се исплати на вип да се префрлиш мислам дека подобри се али сите се слични не се нешто нај. :toe:
http://forum.kajgana.com/showthread.php?t=48913&page=3
Тука имам отворено тема ...таму има повеке коментари за операториве ...мислам дека ке ти биди појасно ако прочиташ од почеток во темата.

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Спрема мене се исплати на вип да се префрлиш мислам дека подобри се али сите се слични не се нешто нај. :toe:
http://forum.kajgana.com/showthread.php?t=48913&page=3
Тука имам отворено тема ...таму има повеке коментари за операториве ...мислам дека ке ти биди појасно ако прочиташ од почеток во темата.
фала ти на информација сега баш ке ја разгледам темава

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
јас пред месец дена се префрлив на вип и сега за сега ми е ок.. со цел вип муабетам бесплатно и пораки и повици...

Член од
24 јануари 2008
Мислења
1.135
Поени од реакции
140
Денеска бев на интервју за работа во VIP :)

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Студирам Информатика и компјутерска техника ,имам работено со мобилни имам исксуство брзо учам не гледам причина да не ме изберат....треба до вечер да ми се јават па ке ве известам после тоа како било дали ме избрале или не :)
A за кој одел? Или во продавница :)

Гуд лак:cveke:

Член од
24 јануари 2008
Мислења
1.135
Поени од реакции
140
И, како беше? Што имаш завршено?

Студирам Информатика и компјутерска техника ,имам работено со мобилни имам исксуство брзо учам...плус и доста отворив теми и пишував занив дека имаат најдобра понуда спрема мене мислам не би згрешиле да не ме изберат ... :) не гледам причина да не ме изберат....треба до вечер да ми се јават па ке ве известам после тоа како било дали ме избрале или не :)

Kajgana Shop

На врв Bottom