А1 Македонија (VIP)

Goki_san

Dzabolebar of the month
Член од
16 февруари 2007
Мислења
191
Поени од реакции
1
Kazete kolku pari e da si kupam pri-pejd brojce (normalno so kredit za zborenje) Pozdrav.

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Има на нивниот сајт:)го има пишано на 6та страна мислам

P

Princ

Гостин
Глупости во боја, да не речам ВИП глупости.
Кога добија лиценца имаа некоја понуда 9 денари/минута преку ден, 3 преку ноќ... Све тоа падна во вода. Уште една измама.

Член од
2 април 2007
Мислења
394
Поени од реакции
13
Ima i web tarifa - plus ovoj promotiven paket, 600 den SIM
12den(08-20) i 3den(20-08)po minuta 60/30. sms 4 den. Samo za taa treba na internet da popolnis formularce, pa da cekas nesto 15 dena, a druga opcija ti e da ides direktno u salon pa oni sve da ti napravat.

Svetovid

Триглав
Член од
26 февруари 2006
Мислења
868
Поени од реакции
44
Eve edna prosta matematika za koja ne treba kojznae kolkava elokvenstnost. Na cosmofon prvite 20 sekundi razgovor kje ve chini 8.5 denari. Na VIP toa kje ve chini 9.09. SMS poraka kaj cosmofon (bez DDV) e 4.9 denari, a na VIP e 4 denari (isto bez DDV). Koj ovde gleda 60% poevtini uslugi?

Svetovid

Триглав
Член од
26 февруари 2006
Мислења
868
Поени од реакции
44
Ushte nekolku interesni podatoci za onie ponaprednite korisnici na mobilni. Kaj T-Mobile GPRS internet kje ve chini 1MB / 30 denari. Kaj cosmofon 3 MB se 90 denari, a kaj novive prevaranti 1 MB e 60 denari!!! MMS uslugata e kaj site 15 denari poraka. Kade li samo vidoa majmunite prevarantski 71 % poevtini uslugi? Ushte ednash bravo za ministercheno od selo sviripichino. Prashanje e samo dali se prodade za edno telefonche ili za nesho povekje. Povtorno samo lagi i nishto povekje mu se serviraa na kutroto makedonche. Toa e... nema spas od aramolepci!

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
Вака сеа да се разбереме. Вип операторот сеа за сеа е тешко срање, понатака ке видиме.

Промотивен пакет:
- 200 денари сим картичка со 200 денари муабет
- тарифирање почетно 1 минута, интервал 30 сек
- 9 денари/минута кон сите мрежи (ако ти фатат титка отидоа 9)
- 15 денари ммс / 4 денари смс / 60 денари - 1 мегабајт (сите овие +ддв така да не се лажете дека смските се поевтини)

Кога ке им заврши промоцијата, пакетот ке изгледа вака:
- 600 денари сим картичка со 100 денари муабет
- тарифирање почетно 1 минута, интервал 30 сек
- 12 денари/минута кон сите мрежи (ако ти фатат титка отидоа 12)
- 15 денари ммс / 4 денари смс / 60 денари - 1 мегабајт (сите овие +ддв така да не се лажете дека смските се поевтини)

Ко воли нек изволи. Извинете ВИП другари, ама ние Македонците не сме мулиња. Ај вратете се од кај што сте дошле.

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.542
Поени од реакции
2.727
Taka e druze jas ne znam sto lugjeto gi gledam pred tie baloni na plostad a be guzva kako gratis da davaat da se zbori ubava reklama si napravija i makedonci ajde vo akcija mislejki deka ima nesto tuka dobro ali toa e prvo ke napravime nesto posle ke svatime deka sme se zaebale zasega si ostanuvam post pejd na T-Mobile ovie Vip se glupava rabota.Pozdrav

BEZSTRASNIOT

PHONE MASTER
Член од
6 април 2007
Мислења
627
Поени од реакции
2
Абе сварно не ве разбирам, кој сака нека си купи и нека му е со срека ако не чинат си ги вракаме старите картици шо??? 200 денари а биле, а не биле, и онака ке си ги иззборам, нели?? из дет клиар??

Член од
20 септември 2007
Мислења
68
Поени од реакции
1
ne, stvarno ne mi e jasno,zosto u srbija e 3,6 denari minuta so 1,9 denari sms,a kaj nas duplo???
sto,nie imame duplo bolji standard od niv ili sme duplo poise mutavi??!
A plus ova im bile kao promotivni, a posle poskapi ke bile.
ja kao korisnik na cosmofon pripeid ne gleam nesto tolku spektakularno da otidam u VIP.
Plus cekajte da vidime koj ke bidat tarifite na t-mobile i cosmofon kon VIP.
Ako bidat skupi,covece nikoj nema da vrti kon vip,sve titki ke pustaat.A fakt e deka sea so ova biznis tarifite,na mvr,arm,carina,pozarna..milion luge zemaa postpeidi od tmobile i cosmofon biznis.
neli nekoj spomna odzemanje licenca...ili samo si digase cena

Член од
20 септември 2007
Мислења
68
Поени од реакции
1
malce za mobilnite paketi:

vip SE K510i =5200 so 200 den zborenje
tmobile SE K510 =5450 so 500 den zborenje

vip nokia 1112=2999+200
cosmo nokia 1112=2975+600

vip samsung e 250=6999+200 den
tmobi samsung e 250=7450+500den

vip sam x160 = 3399+200
tmob sam c260(sto e mnogu slicen so x160)= 2990+500

edinstveno so motorola w375 se malku poeftini
vodafone226 ???

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.488
Поени од реакции
7.982
Пазарот во мобилната телефонија во Србија е далеку подобар поради тоа што Играчите на тој пазар, од старт се натпреваруваа за повеќе корисници преку пониски цени. Кога стигнаа до многу ниски цени им се приклуи и третиот ВИП кој понуди багатела цени за да може да добие корисници.
Овие првите два оператори па за тоа воведоа нови привилегии кон своите корисници.
Јас само мечтаам за мигот кога ќе можам преку СМС од мојот телефон да си резервирам карта за концерт кој го спонзорира мојот оператор, притоа да ја порачам пред официјално пуштање на картите во продажба и со попуст од 20-40%. Нешто што можат да го прават корисниците на пост пејд на 064.

Kajgana Shop

На врв Bottom