Dzish
unlike any other...
- Член од
- 15 февруари 2007
- Мислења
- 13.994
- Поени од реакции
- 2.689
Mислеле тие на тоа... не се секирајСи реков ги хакнав. xD

Mислеле тие на тоа... не се секирајСи реков ги хакнав. xD
Со твоја доплата можеш да го земеш кој сакаш телефон.Мене ми истекува договорот од 24 месеци постпејд некаде после Нова година и не знам зошто ама денес ми стигна понуда за продолжување на договорот на уште 2 години. Јас сум на Vip Smart M и сега ќе имам право на пола месечна претплата и 0 ден. со Вип мрежа засекогаш. Значи наместо нормалните 500 ден. ќе плаќам 295 и ќе ги имам истите 1000 бесплатни минути.
Покрај тоа ми следува нов мобилен телефон бесплатно. Vip 626, VF 547 или Sony Ericsson Spiro, за мојот пакет (М).
Баш ме интересира дали ако моиве се откажат од нивните телефони ќе ми следува некој подобар мобилен.. E 72, N 97 или некој Blackberry рецимо![]()
Овој можеш да го земеш коа сакаш и за 0 денари имаш 1 модел во м пакетот.Мене ми истекува договорот од 24 месеци постпејд некаде после Нова година и не знам зошто ама денес ми стигна понуда за продолжување на договорот на уште 2 години. Јас сум на Vip Smart M и сега ќе имам право на пола месечна претплата и 0 ден. со Вип мрежа засекогаш. Значи наместо нормалните 500 ден. ќе плаќам 295 и ќе ги имам истите 1000 бесплатни минути.
Покрај тоа ми следува нов мобилен телефон бесплатно. Vip 626, VF 547 или Sony Ericsson Spiro, за мојот пакет (М).
Баш ме интересира дали ако моиве се откажат од нивните телефони ќе ми следува некој подобар мобилен.. E 72, N 97 или некој Blackberry рецимо![]()
ova go pravis kako povik znaci; ##002# SENDкако да исклучам ова мејли-во?
супер, фала ти.ova go pravis kako povik znaci; ##002# SEND
Ако праиш олкава сметка месечно, земиси ајфон 4 од тмоб ќе ти дојде за 1 денар :рденес бев во вип, и следни се цените за разговор:
во вип припејд е 2,5 денари минута со се ддв, и 3,5 денари за конектирање. значи првата минута е 6 денари. додека во поспејд цените се различни. за оние со 1180 денари претплата (конкретно за нејзе бев заинтересиран) 4,5 денари минута, 1000 минути бесплатни во вип, претплатата ја користиш за разговори према другите мрежи и то.. нема цена за поврзување...
--- надополнето ---
некако ми мириса дека ке склучам договор за овој пакет со вип:
http://www.vip.mk/cm/offer/postpaid/tariffmodels/supersmart/index.php
за 2 дена ми истекува договорот со ОНЕ и конечно ке ги скинам с'курцу... ми здомачи више да се расправам со нивниот кол центар и неписмените теткици од таа страна на линијата, кои се ставени да ти помогнат а појма немаат од она што ги прашуваш...
Бонусот што си го собрала ќе ти се додаде на сметка при следното надополнувањеАј да прашам...Ви се полни кредитот за 2,5 ден на секој повик повеке од мин муабет, од др мрежи????
Знае некој како оди ова раскинувањево на договори со Вип, колку ќе ме коштаат тие Пеналите?? Кога го вклучвев договорот зимав телефон LG GB220 на предплата 400 денари, мислам дека беше 0 денари но тоа не е битно. Само телефонот кошта 4000 денари, е сега дали толку ќе ме коштет и пеналите?